Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
AIR HD MATRAC

Szellőzés, tartósság, rugalmasság, formakövetés. Nagy tudás, kis áron.Matrac méret:

75 029 Ft
88 269 Ft
(59 078 Ft + 27% ÁFA)

darab

AIR HD Álommatrac


Az Air HD a Matrackuckó egyik legjobb ár-érték arányú matraca. Minden benne van, aminek ma, a modern matracok korában benne kell lennie egy matracban. Nézzük át pontról pontra.

Tökéletesen szellőzik


Ez ma már alapkövetelmény, mégis annyira sok matrac elbukik ezen a kérdésen. Az Air HD matrac habanyaga teljesen átszellőzik – ez a hideghabok jellemző tulajdonsága. Bármelyik matracszaküzletben – ahol kapható valódi hideghab – ki lehet próbálni. Ha belenyomjuk a matracba az arcunkat, tökéletesen kapunk majd levegőt, vagy ha ráfekszünk, akkor feküdhetünk akár órákig is, akkor sem fogjuk érezni, hogy melegedne alattunk

Ráadásul az Air HD matracon alvó személyeket további 62 légcsatorna segíti hozzá a tökéletes szellőzéshez.

Formát követ és alátámasztja a gerincet


Az előbb említett légcsatornák nem csak a szellőzésért felelnek, hanem azért is, hogy megfelelő alátámasztást kapja gerincünk. Sokszor elfeljtjük, hogy a jó matrac egyik legfontosabb jellemzője, hogy alátámassza testünket – főleg a gerincet.


Ha egy matrac ezt a feladatát nem tudja ellátni – mert túl kemény, vagy éppen túl puha -, akkor az a matrac nem alkalmas fekvésre. A pontos alátámasztásét az Air HD matrac esetében 530 (igen, ötszázharminc) több féle méretben kialakított „hab-blokk” felel. Így a matrac kiálló testrészeinket (például váll, csipő, fenék) be tudja engedni a matracba, hogy a gerincünket egyenesen tartsa.

Ezzel a blokkrendszerrel búcsút inthetünk az éjszakai zsibbadásnak és forgolódásnak. Minden reggel kipihent gerinccel ébredhetünk.

Tartós, hogy sokáig szolgáljon


Az Air Hd matrac két féle habból áll össze. Az egyik felét 35-ös sűrűségű hideghab alkotja, míg a másik oldalt 43 kg/köbméteres nagysűrűségű hideghab.


Magyarországon az átlagos matracban 28-32 kg/m3-as sűrűségű hideghabot tesznek – és még inkább pozitív voltam.

Az Air HD anyagai tehát átlagosan 30 százalékkal sűrűbbek, mint a hagyományos hideghab matracok. A hideghaboknál a sűrűség a tartósság egyik mérőszáma. A sűrűbb hideghab tartósabb lesz. Ezért szeretjük ezt a matracot – egyébként a nevében található „HD” rövidítés az angol „density” szót jelöli, amely magyarul „sűrűség”-et jelent.

Rugalmasság – amiért élmény lesz a fekvés


Hiába szellőzik, követ formát vagy tartós egy matrac, de semmit sem ér, ha nem érezzük magunkat jól rajta fekvés közben. Ki akar megvenni egy olyan matracot, amin nem élmény feküdni?Azon felül, hogy a már említett 530 különböző „hab-blokk” kényelmet is varázsol, van még egy dolog, amiben nagyot alakít az Air HD. Mindkét benne lévő hab nagyrugalmasságú, így tényleg olyan lesz az érzés, mintha felhőbe huppannánk. Ezt persze nem lehet leírni szavakkal, ki kell próbálni. Ha érdekli a dolog, ide kattintva elolvashatja, hogy miért jobbak a nagyrugalmasságú HR hideghabok.


Könnyen mosható huzat = tiszta matrac


Ezt a matracunkat is könnyen mosható „Quick Wash” rendszerrel láttuk el, így a huzat le és visszahelyezése nem vesz igénybe többet, mint 1,5-2 perc – együtt.

A huzat felső része könnyedén eltávolítható, az alsó rész pedig megfelelően védi a matracmagot a portól és az esetleges súrlódás közben kialakuló fizikai sérülésektől.Önnek készítjük, Magyarországon.Az Air HD matrac – az összes Álommatrachoz hasonlóan – magyar termék. A matrac magját képező hideghabot Miskolc mellett, Sajóbábonyban gyártják, míg a huzatot Érsekcsanádon varrják a Hahn család műhelyében. Egyedül a huzat alapanyagát importáljuk Belgiumból – mert ebben ők a legjobbak.

Egyéb információk az Álom Air HD ágybetéttel kapcsolatban:

  • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot - olvassa el, miért!

  • 100% pénzvisszafizetési garancia – személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méretek esetében (80, 90, 140, 160, 180)

  • 10 év garancia

  • Ingyenes házhozszállítás

  • 7 ergonómiai zónás kialakítás.

  • Súlyhatár:140 kg/fő

  • 18 cm vastagság

  • Levehető, 40 C°-on mosható huzat

  • Már ma Önnél lehet!

  • 35kg/m3 és 43 kg/m3-as hideghab sűrűség – a 43-as sűrűség alig elérhető a magyar piacon!


Ha bármilyen egyéb információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső szaküzletünkkel. Kattinson ide alvásszaküzleteink listájához.


Óvja ágymatracát! Használjon matracvédő lepedőt, hogy:

• elűzze az atkákat és az allergiát matracából,
• száműzze a port hálószobájából,
• megkímélje új matracát a kellemetlen szennyeződésektől!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédő takaróinkat!


Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:
Cikkszám: 50001
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 140 kg/fő
Garancia: 10 év
Hideghab sűrűség:: 35kg/m3 és 43kg/m3 kg/m3
Magasság: 18 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Álommatrac Egyedi 080x200 cm, Special Álommatracok 080*200cm, Special Álommatrac 080*200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.