Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
AIR HD PREMIUM MATRAC

Tökéletes szellőzés és formakövetés – személyre szabva.Egyedülálló módon 39 féle huzatvariációban rendelheti megMatrac méret:

97 441 Ft
114 637 Ft
(76 725 Ft + 27% ÁFA)

darab

AIR HD Premium matrac

A 80x200 cm-as Air Hd Premium matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.
Az Air HD Premium a Celebration matraccsalád csúcs képviselője.

Hét dolog van, amiben kiemelkedik a többi matrac közül:
• az anyag sűrűsége (tartósság),
• a szellőzése,
a formakövetése,
• a rugalmassága,
• a magassága,
• a huzata,
• és az egyedülálló variálhatósága.
Mit jelent a „HD” kifejezés a matrac nevében?


Az Air HD Premium matrac kétféle habot tartalmaz. A matrac egyik fele egy 43 kg/m³-es nagy sűrűségű hideghab – innen jön a HD (high density) elnevezés, mely angolul nagy sűrűséget jelent. Ez a hab 35-53%-kal sűrűbb, mint az átlagos habok a magyar piacon.
A matrac másik fele 35 kg/m³-es sűrűség, ami szintén magasabb, 10-25%-kal több anyagot tartalmaz, mint az átlagos hideghabok (28-32 kg/m³).Milyen matracot vegyünk? Beszélgetés a fogyasztóvédőkkel


Minél sűrűbb egy matrac habanyaga, annál tovább tudja majd tartani a formáját, annál nehezebb kifeküdni. Az Air HD Premium matrac ebben messze lekörözi a hagyományos hideghab matracokat – a szivacsokról nem is beszélve. Tehát nem csak kényelmes, de tartós matracot is kapunk.

Formakövetés és szellőzés


A hideghab matracok természetesen nem maguktól követik az emberi test formáját. Az Air HD Premium matrac 7 zónát tartalmaz (a 7 zóna 81 különböző vágást jelent a matracon – a tökéletes formakövetés jegyében), így pontosan ott támaszt alá és ott enged kicsit jobban benyomódni, ahol valóban szükség van rá. Gondoljon bele milyen jó érzés lenne, ha reggelente úgy ébredne, hogy nem zsibbad a válla, nem fáj a háta. Ez a hét zóna pontosan ezért lett beépítve a matracba.

A légcsatornák teszik a dolgukat, a matrac pedig remekül szellőzik.A zónák azonban nem csak a formakövetésért felelnek, hanem hosszában és keresztben bevágott légcsatornaként is jól teljesítenek, amikor arról van szó, hogy megakadályozzák az éjszakai izzadást. A hideghab jó légáteresztő képességének és a légcsatornáknak köszönhetően a matrac egy kiválóan szellőző rendszert kínál.

Egy francaiágy méretű Air HD Premium matrac 7 különböző zónája széltében 53 különböző mélységű légcsatornát tartalmaz, amit hosszában további 10 csatorna erősít. A matrac mélységi átszellőzéséért pedig 18 darab levegőalagút felel, amely pontosan a matrac közepén van kifúrva. Így nem csak a matrac felülete marad friss és száraz, de az egész mag is.

Rugalmas anyag – kényelmes alátámasztás


A nagy rugalmasságú hideghabok legnagyobb előnyét már a nevük is tartalmazza. Nem arra kell gondolni, mint amikor egy rossz rugós matracon érezzük párunk minden mocorgását. Ide kattintva olvashatja el, hogy miért érdemes HR habból készült matracot használni.De hogyan lehetne visszaadni a „rugalmas” szó jelentését írásban? Ki kell próbálni. Mindenki szereti - annyira, hogy rugós matrac helyett is választják.

A matrac magassága


Nem véletlenül hívjuk prémiumnak. Már az is ritka, hogy ilyen minőségű anyagok egyáltalán belekerüljenek egy matracba, de az, hogy ilyen vastagságban, az szinte egyedülálló. Érdemes megnézni a szomszédos Ausztriát, ahol sokszor nagyon jó minőségű habokat kínálnak, de csak 15-18 centiméter vastagságban. Ezen a matracon soha nem lesz olyan érzése, mintha földön ülne.

A huzat – a matrac lelkének szebbik fele


A Quick Wash huzatvarrási módszernek köszönhetően a matrachuzat legkönnyebben koszolódó része - a teteje - könnyedén levehető és mosható, anélkül, hogy az egész huzatot le kellene hántani a matracról és be kellene tuszkolni a mosógépbe.A matrac alját és oldalát a Protecta huzat védi, ami nem csak a fizikai sérülésektől óv, de a port sem engedi matracmag közelébe - így a hab mindig tiszta és sértetlen marad.

Végtelen variálhatóság


Ráadásul a Matrackuckóban most egyedülálló módon 39 féle huzatvariációban rendelheti meg Air HD Premium matracát.

A képekre kattintva megnézheti szövetválasztékunkat.
Barna bölcsős szövetek:

Szürke bölcsős szövetek:

Sőt, még ennél is személyre szabottab lehet fekhelye. Mindig hangsúlyozzuk, hogy mindenkinek másmilyen matrac a tökéletes. Mégis, sok pár dönt úgy, hogy kompromisszumot keres, mert nem szeretnének két külön matracon aludni.

Újabb innováció a Matrackuckótól


Mostantól azonban nincs szükség kompromisszumokra! A Celebration matraccsalád tagjai egymással is variálhatóak, így a Hardflex, a Super Premium Memory, a Noks és az Air HD Premium matracok közül két különbözőt is bele tudunk varrni egyetlen huzatba.

Ha önnek a Hardflex matrac tetszik, de párjának az Air HD, akkor sincs probléma, hiszen a két matracmagot egyetlen nagy huzatba varrjuk bele – így nem lesz rés a matracok között.

Persze a különböző huzatok és a végtelen lehetőségek közül csak akkor tud választani az ember, ha kézbe fogja őket vagy rájuk fekszik. Éppen ezért azt javosuljuk mindenkinek, hogy jöjjön el személyesen a
Matrackuckó valamelyik alvásszaküzletébe.

Önnek készítjük!Minden Air HD Premium matrac Magyarországon készül. A matracot alkotó habok Sajóbábonyból érkeznek, az osztrák Eurofoam magyarországi leányvállalatától, a huzatok alapját képező szöveteket Belgiumból improtáljuk – mert a szövetkészítésben a belgák legalább olyan jók, mint a csokoládéban. A kész matracot pedig a Hahn család manufaktúrájában varrjuk össze, Érsekcsanádon...

Egyéb információk az Álom Air HD Premium matraccal kapcsolatban:

 • 100% pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méretekben (80, 90, 140, 160, 180))

 • Ingyenes szállítás egész Magyarországon.
 • 7 ergonómiai zónás kialakítás.
 • Nagy rugalmasságú hideghab a matrac mindkét oldalán.
 • Két különböző keménységű fekvőfelület.
 • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot.
 • Már ma Önnél lehet!
 • Levehető, könnyen mosható huzat.
 • 10 év garancia.
 • Súlyhatár: 120kg/fő
 • Vastagság: 22cm.
 • Összesen 12 féle választható huzat, amelyek egymással variálhatók.
 • Mosáskönnyített, kettéválasztható huzat.
 • 43kg/m³ és 35 kg/m³ sűrűségű alapanyag – messze a magyar átlag felett.


Kérdése van? Valamit nem talált meg a leírásban? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső matrac szaküzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.

Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!Óvja meg matracát! Használjon matracvédőt, hogy:
elűzze a poratkákat és az allergiát matracától,
száműzze a port az ágybetétjéből,
megóvja új ágymatracát a kellemetlen foltoktól (bor, kávé, stb.)!

Klikkeljen és nézze meg matracvédő kínálatunkat!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:

Cikkszám: 85V101
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 120 kg/fő
Garancia: 10 év
Hideghab sűrűség:: 35 kg/m3, 43 kg/m3 kg/m3
Magasság: 22 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Celebration matracok, Celebration matracok 080x200, Celebration matrac 80x200cm, Álommatrac Egyedi 080x200 cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.