Termékek » MATRAC » Gyermekmatracok

thumb
thumb
thumb
thumb
ÁLOM FRESH ANTIBAKTERIÁLIS GYEREKMATRAC SPACE HUZATBAN

Most ajándék párnácskával!Méret:

19 487 Ft
22 926 Ft
(15 344 Ft + 27% ÁFA)

darab

Megkérdeztük a védőnőket és kismamákat, hogy milyen matracot adnának szívesen minden gyermeknek, illetve gyermeküknek.

Elmondták - Elkészítettük

Legyen megbízható alapanyagokból a gyerekmatrac

Állandó beszállítónkhoz, az egyik legnagyobb európai konszern magyar alapanyag- gyártójához fordultunk, hogy segítsenek egy általuk már ismert, jól bevált hab kiválasztásában. Olyan habot kerestünk, ami már bizonyított, megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik, folyamatosan ellenőrzik a minőségét.


Védekezzünk az asztma kialakulását segítő poratkák és bakteriális és mikro gombák ellen

Elsőre ez a feladat tűnt a legnehezebbnek, de szakértőink azonnal a FreshCELL antibakteriális hideghabot ajánlották a termékfejlesztői csapatunknak. A FreshCELL antibakteriális hideghabokban lévő speciális Ultra-Fresh anyag teljes körű megoldást nyújt, higiénikus és atkamentes környezetet biztosít.


Videó: Nézze meg, hogy védi meg gyerekmatrac habját a penész és gomba szoporodásától az Ultra-Fresh technológia!

Legyen rugalmas, de ne süllyedjen bele a gyerekmatracba a gyermek

A habsűrűség kiválasztásának folyamán ezeket a tényezőket is maximálisan figyelembe vettük, ezért esett a választás az EN ISO 845 minősítésű, 33kg/m3 sűrűségű hideghabra, aminek a rugalmassági mutatója az ISO 8307 minősítésnek megfelelő mérés alapján 53%.


Megfelelő vastagságú legyen a gyerekmatrac

Fontos, hogy légzésfigyelő biztosan tudjon üzemelni és a gyermekmatrac a gyermek különböző fejlődési szakaszaihoz igazodjon.
Az
ÁLOM FRESH ANTIBAKTERIÁLIS gyerekmatrac vastagságát ezért - maradéktalanul figyelembe véve a gyermekek egészséges fejlődését, illetve a leggyengébb légzésfigyelők teljesítményét - 8cm-ben határoztuk meg.

A javaslat teljes egészében az igényekhez igazodva az alábbi márványmintás, rendkívül jól szellőző és magas rugalmassággal rendelkező Ultra-Fresh antiallergén hideghabra esett.

Legyen a gyerekmatrac huzata levehető, 60 fokon mosható, cserélhető és mebízható helyről származzon

Ártalmas anyagokra vizsgált szöveteket használunk.Minden Álom gyerekmatrac- huzatunk Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik, Belgiumból származik, minősége folyamatosan ellenőrizve van, káros anyagokat nem tartalmaz.

SPACE és TEDDY textil a tökéletes tisztaságért és szellőzésért!


A matrac Space és Teddy huzata friss, üde és higiénikus pihenést kínál! A luxus érzetű, kellemes tapintású huzat gyöngéden kényezteti kisbabája bőrét pihenés közben. Egyedi kialakítása, levarrt mintázata esztétikailag is megnyerővé varázsolja az Álom gyerekmatracot. A Space és Teddy huzat hőszabályzó képessége a testből áradó verejtéket hatékonyan szívja (nedvszívása négyszer akkora, mint a pamutnak!) és vezeti el.
Tehát ez egy lélegző anyag, mely nyáron hűt, télen pedig fűt. Gyerekmatracunk tökéletes légáteresztő tulajdonságú, így a matrac nem penészedik. Az optimális klíma verejtékmentes éjszakákat, friss és vidám ébredést biztosít gyermeke számára, ráadásul a Space és Teddy huzat is ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és más élősködőknek. Antibakteriális hatású, így szívből ajánljuk csecsemőknek és kisgyermekeknek!

BIZTONSÁGOT KERES ?


 • 5 év garancia

 • 8 cm vastagság (leggyengébb légzésfigyelőkkel is használható)
 • Mikro és poratka ellen kifejlesztett, Ultra-Fresh technológiával kezelt antibakteriális hab
 • Levehető, 60 fokon mosható, Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkező huzat
 • EN ISO 845 minősítésű, 33kg/m3 sűrűségű, az ISO 8307 minősítés alapján 53% rugalmasságú hideghab
 • Ingyenes házhozszállítás
 • Cserehuzat vásárlási lehetőség
 • Törzsvásárlói kedvezmények
 • Önnek gyártunk! Családi vállakozásunk mindig elérhető
 • Küldetésünk az egészséges alvás népszerűsítése ("Aludj jól, Magyarország!" program)
 • - "Az én legkisebb unokám is Álom gyerekmatracon alszik."
  Id
  . Hahn Gábor
  Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat
  Ügyvezető-Tulajdonos


  Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkkel és kérdezze Alvásnagyköveteinket! Üzleteink listájáért kattintson ide.

  Az alábbi termékek még érdekelhetik Önt:

  Gyerek matracvédő takarók
  Gyerek plédek
  Gyerek ágyneműk
  Gyerek ágynemű huzatok
  Gyerek merinói gyapjú ágyneműk

  Alsó és felső matracvédő takaróval védje a gyermeke egészségét, tartsa tisztán gyerekmatracát!

  • Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy az atkaürülék fokozza gyermeke allergiás tüneteit...

  • Nem tapad meg a matrac alján a padló felett lebegő por...

  • Egy véletlen baleset nem hagy maradandó foltot gyermeke kedvenc matracán...

   Önnek gyártunk!
   „Az allergiamentes kényelem”

   Az antibakteriális hab nem más, mint alkalmazkodás a megváltozott életkörülményekhez.

   Ezek a speciális habok a világszintű fejlesztő laboratóriumok kutatási eredményeit ötvözik a professzionális habgyártás technológiájával.
   Az antibakteriális FreshCELL hab, fizikai tulajdonságaiban teljes mértékben megfelel a hideghaboknak, viszont egy apró, de nagyon fontos eltérés van közöttük.

   Az antiallergén hatás

   A világ számos egészségügyi szakembere egyetért abban, hogy az allergia korunk kiemelkedő egészségügyi problémájává vált. A különböző használati tárgyinkon kiemelten kapcsolódva az alváskultúrához, különböző nem kívánatos élőlények telepedhetnek meg. Hatásukra a matracmagoknak kellemetlen szaga lehet és elszíneződhet. Esetenként csúszós vagy penészes bevonat képződhet rajta, anyaga elbomolhat vagy akár egészségre ártalmas is lehet.

   Számtalan terméket hirdetnek antiallergénnek, de komplex hatásos védelem nem volt az alapanyagokban a FreshCELL megjelenéséig. A FreshCELL antibakteriális hideghabokban lévő speciális Ultra-Fresh adalékanyag azonban teljes körű megoldást nyújt. Higiénikus és atkamentes környezet biztosítanak.
   Az Ultra-Fresh-sel kezelt, „nem impregnált” antibakteriális hab antibakteriális, mikro gomba és poratka ellenes. A poratka elleni hatása segíti az asztma és allergiás megbetegedések kezelését. Megszakítja az atkák táplálkozási ciklusát, megakadályozza a lehullott bőrdarabkák bakteriális és mikro gombák általi lebomlását. Független tanulmányok igazolják a FreshCELL hatékonyságát, és nem tartalmaz semmilyen káros anyagot.

   A FreshCELL alapanyagok barátságtalan környezetet teremtenek az élősködők számára. Ezen alapanyagból gyártott matracok nem gyógyítanak, de kiemelt részét képezik egy általános „Home-care” otthoni asztma és allergiaellenes programnak.

   Az antibakteriális hatás tartós higiéniát, kellemes illatot és ideális alvási mikroklímát biztosít. Lenyűgöző tulajdonságai miatt a legkeresettebb anyagok a matrac ipar számára.
   Eurofoam Hungary Kft., a belga Recticel és az osztrák Greiner csoport vegyesvállalatának, az Eurofoam GmbH-nak a magyarországi tagvállalata.
   Vissza a lap tetejére

   Az alábbi vidókban jól látszik ,hogy a hagyományos habbra rátelepszik a penész és a gomba míg a Ultra-Fresh technológiával kezelt habra nem.

   Hagyományos hab:   Ultra-Fresh technológiával kezelt hab:
   Vissza a lap tetejére

Cikkszám: 47027
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Méret: 060x120 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Gyerekmatrac, Atibakteriális gyerekmatrac,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.