Termékek » MATRAC » Memory matracok

thumb
ÁLOM SILVER HARD EMC® MEMORY PREMIUM MATRAC

EMC 65kg/m³-es hideghab a habok királya!

Silver EMC® MEMORY matrac, minden "porcikája" azon dolgozik, hogy Ön kipihenten ébredjen reggel.Matrac méret:

128 090 Ft
150 694 Ft
(100 858 Ft + 27% ÁFA)

darab

FIGYELEM!

A matrac személyes kipróbálását most nem ajánljuk, mert véleményünk szerint a koronavírus fertőzés lassításának időszakában ez felelőtlenség lenne, DE most van idő átnézni termékeink katalógusait, igénybe venni a KOCKÁZATMENTES EXTRA előfoglalási kedvezményünket, aminek segítségével még az elszabadult Euro árfolyam ellenére is garantált árakat tudunk biztosítani ÖNNEK.

Silver HARD EMC® Memory matracok


A Silver Hard EMC® Memory matracunk fekvőfelületét az egyik legmagasabb minőségű 65kg/m3 –es EMC hideghabbal láttuk el. Alatta 4cm memory hab és a R4342-es nagyrugalmasságú hordozó hab és zónakialakításai gondoskodnak a tökéletes formakövetésről, miközben az EMC hideghab feladata a szellőzés és a rugalmasság biztosítása.

Nincs zsibbadás, izzadás és a fekvőfelület kiegyensúlyozott páratartalma egyszerűen taszítja az atkákat.

A Silver Hard EMC® Memory matracot is a könnyen tisztántartható és cserélhető QuickWASH technológiájú cipzárrendszerrel láttuk el. A matrachab további védelméről a matrachuzat alatt még egy 100% pamut, szintén levehető és mosható belső huzat gondoskodik.


Ez a matrac még a kemény fekhelyeket kedvelőket is meglepheti, miközben nagy rugalmasságának köszönhetően biztosítja a szabad vérkeringést a testben.
Az EMC® hab alapanyagot is Európa legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező habgyártójától, az Eurofoam magyarországi gyárán keresztül az EUROFOAM GmbH.-tól szerezzük be, aki egyszerűen a hideghabok királyának nevezi ezt a terméket.


Nem mondjuk, hogy mi vagyunk az elsők, akik az EMC® rugalmas alapanyagából készítenek matracot, de nem találtunk más gyártót a magyar matracpiacon, aki fedőmatracaiba, matracaiba elkezdte beépíteni ezt a csúcskategóriás alapanyagot.


Milyen ez a matrac?


Jelenleg még nem tart ott a technika, hogy interneten keresztül tudjunk matracot próbálni, ezért arra kérjük, hogy jöjjön be az Önhöz legközelebb eső alvásszaküzletünkbe és próbálja ki ezt a magas minőségű terméket!


Garantáltan meglepő élményben lesz része, amikor lepihen a 22 cm vastagságú Silver EMC® MEMORY matracra, mert ennek a matracnak minden "porcikája" azon dolgozik, hogy Ön kipihenten ébredjen reggel.


Silver EMC ® matrac - a tökéletes rugalmasság


Az EMC® 65kg/m3 sűrűségű hideghab a matracok csúcskategóriás alapanyaga, melynek tartóssága és rugalmasságának is köszönhető szakítószilárdsága messze meghaladja a forgalomba lévő fedőmatracok tulajdonságait.
A hab szerkezeti félépítésének köszönhetően sok millió apró „rugócska” gondoskodik a rugalmasságról.

EMC® Memory matrac a tökéletes szellőzésért és kényelemért


A hab különlegesen nyitott pórusszerkezetének köszönhetően egy rendkívül jól „lélegző” alapanyagot kaptunk, amely megakadályozza a hő és a nedvesség felhalmozódását a matracban, így különösen kellemes mikroklímát biztosítva használójának.EMC® hideghab minősítések

Az Eurofoam EMC® hideghabokban az ergonómia és a kényelem ötvöződik, Az OEKO-TEX 100 szabvány szerint a sűrűség és a szilárdság szempontjából is 1. osztályba sorolt hideghab még a nagy súlyú vásárlókat is meglepheti. A minősítéseket itt tudja letölteni.


Celebration Álommatrac QuickWash technológia


Álommatrac QuickWash rendszer a tiszta, egészséges matracért


Matrachuzataink könnyen kettéválaszthatóak, így lehetőség van rá, hogy gond és kényelmetlenség nélkül mossuk őket. A le- és visszahúzás nem több egyetlen percnél. A huzat felső része (Top) finom tapintású technikai szövet, míg az alja (Bölcső) és az oldala nagy kopásállósággal rendelkező szövet, amely védi a matracmagot az ágykerettel való találkozásnál fellépő mechanikai sérülésektől és az alulról érkező porral szemben.
A matrac huzatának Top és Bölcső része sérülés vagy piszkolódás esetén bármikor cserélhető, illetve szezonálisan is átalakítható, pl. télen nagy sűrűségű merinói gyapjú Toppal is ellátható.
Önnek varrjuk!


Magyar matrac, magyar családtól...


Az Álommatrac család többi tagjához hasonlóan
Silver EMC® Memory matracunk is Magyarországon készül. A hideghab alapanyag Miskolc mellől, Sajóbábonyból érkezik, míg a huzatot családunk a Hahn család érsekcsanádi varrodájában készítik. Egyedül a huzat alapanyagát importáljuk Belgiumból, mert ebben máshol nem találtunk jobbat.

Egyéb információk az Álom Silver EMC® Memory matraccal kapcsolatban:

 • 10 év garancia
 • 30 nap pénzvisszafizetési garancia – személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méretek esetében (80, 90, 140, 160, 180)
 • 22 centiméteres magasság
 • 65 kg/m³ és 43kg/m³ sűrűségű hideghabok, 50kg/sűrűségú memory hab
 • Quick Wash rendszer – kettécipzározható huzat, könnyű moshatóság, cserélhetőség akár szezonálisan is
 • súlyhatár: 140 kg/fő
 • ingyenes szállítás egész Magyarországon
 • 7 ergonómiai zónás kialakítás
 • akár már ma Önnél lehet
 • nem szükséges mellé drága, rugalmas ágyrácsot vásárolni - infókért kattintson!
 • összesen 39 féle huzatvariáció

Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!Matracokról és alvásról beszélgettünk az M1 Kosár fogyasztóvédelmi magazin műsorában.


Mi történik, amennyiben rosszul választottunk matracot

Ön is tart tőle, hogy a kiválasztott matrac nem lesz kényelmes? Ez teljesen természetes. Azért, hogy önt ne érhesse veszteség, megalkottuk egy 30 napos elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben személyesen kipróbálja matracainkat és vásárol hozzájuk matracvédő takarót is, úgy 30 napon keresztül kényes kérdések nélkül hozhatja vissza matracát.


Silver EMC fedőmatrac a környezetvédelemért

Környezetvédelem és fentarthatóság a legegyszerűbb módszerrel


Manapság ugye mindenki arról beszél, hogy milyen fontos a környezetünk megóvása és a fenntartható fejlődés.


Ez a Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózatnál is így van, de mi nem csak beszélni szeretnénk erről, hanem tenni is az ügy érdekében.

Nem rendeltünk tanulmányokat és kutatásokat, hanem – ahogy szokták mondani - józan paraszti észre hallgatva „kitaláltuk” a tuti megoldást! A recept nagyon egyszerű - még a küldetésnyilatkozatunkba is beillesztettük.


Egyszerűen olyan minőségű és minősített alapanyagokat használunk a gyártás folyamán, amelyek sokkal tovább bírják az igénybevételt, így Vásárlóink tovább tudják használni a termékeket, ezért hosszútávon kevésbé szennyezzük a környezetünket, mert kevesebb alapanyagot kell felhasználni.


Ugye milyen egyszerű?
Az EMC® hab erre a legjobb példa, amely nagy rugalmasságának és szellőzőképességének köszönhetően rendkívül tartós fedőmatrac- és matrac alapanyag.


A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat küldetésnyilatkozata

 • Mi, a Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat dolgozói tudjuk, hogy munkánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy Vásárlóink pihenése alvásélmény legyen.

 • Termékeinket kizárólag magas minőségű, bevizsgált, környezetet kevésbé terhelő, tartós alapanyagok felhasználásával készítjük el.

 • Törekszünk rá, hogy minden gyártási, kiszolgálási, szállítási folyamatban 100% Vásárlói elégedettséget érjünk el.

 • Valljuk, hogy szakértőink és elköteleződésünk segíteni fog az embereknek egy magasabb életminőség eléréséhez.

 • Vállaljuk, hogy az „Aludj jól, Magyarország!” program keretein belül a jó minőségű alvás érdekében a Vásárlóinknak és az érdeklődőknek átadjuk a megszerzett tudást és tapasztalatokat.

 • A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat olyan szaküzlethálózat akar lenni, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.
Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső üzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.

Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:
• száműzze a port az ágyából,
• távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
• megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!


MinősítésekMatrackuckó


OGYÉI minősítésEUROFOAM Kft.


IATF 16949
ISO 9001
ISO 14001

OEKO-TEX

EUROFOAM GmbH.

ISO 9001
ISO 14001
OEKO -TEX 100

Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:


Matracvédő takarók

Paplanok: Toll/pehely paplanok Szatén-Pamut paplanokSzatén-Gyapjú paplanokMüszálas paplanok Selyem töltetű paplan

Párnák:Antiallergén párnákMűszál töltetű párnákMemory párnákGyapjú töltetű párnák Toll/pehely párnákBio párnákEgyéb kiegészítők, töltetek

Aranygyapjú Merinói gyapjú:Gyapjú takarókGyapjú derékaljakGyapjú párnákGyapjú Gyermek ágyneműkGyapjú kiegészítők

Cikkszám: 85V061
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
ures,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.