Termékek » MATRAC » Fedőmatracok

thumb
thumb
thumb
thumb
ÁLOM SILVER LIGHT PREMIUM EMC® HIDEGHAB FEDŐMATRAC 6cm

Ez a fedőmatrac még a kemény fekhelyeket kedvelőket is meglepheti, miközben nagy rugalmasságának köszönhetően biztosítja a szabad vérkeringést a testben.Matrac méret:

58 126 Ft
68 384 Ft
(45 769 Ft + 27% ÁFA)

darab

SILVER LIGHT PREMIUM EMC® hideghab fedőmatrac 6cm


A Silver HARD PREMIUM EMC® fedőmatracunk lelke az EMC® 65kg/m3 hideghab, amelyet az extra rugalmasság mellett a tökéletes szellőzésre és formakövetésre terveztek.EMC a hideghabok királya

Ez a fedőmatrac még a kemény fekhelyeket kedvelőket is meglepheti, miközben nagy rugalmasságának köszönhetően biztosítja a szabad vérkeringést a testben.


Amennyiben Ön nem 16 éves, amikor még úgy érzi, hogy mindegy hol, mekkora helyen, min alszunk és szeretné komfortosabbá tenni jelenlegi matracát (kigödrösödött matracokat és fekhelyeket ezzel a fedőmatraccal sem lehet „megjavítani”), akkor érdemes kipróbálnia ezt a terméket!


Az EMC® hab alapanyagot is Európa legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező habgyártójától, az Eurofoam magyarországi gyárán keresztül az EUROFOAM GmbH.-tól szerezzük be, aki egyszerűen a hideghabok királyának nevezi ezt a terméket.


Nem mondjuk, hogy mi vagyunk az elsők, akik az EMC ® rugalmas alapanyagából készítenek fedőmatracot, de nem találtunk más gyártót a magyar matracpiacon, aki fedőmatracaiba, matracaiba elkezdte beépíteni ezt a csúcskategóriás alapanyagot.
Sajnos még nem tart ott a technika, hogy interneten keresztül tudjunk matracot, fedőmatracot próbálni, ezért arra kérjük, hogy jöjjön be az Önhöz legközelebb eső alvásszaküzletünkbe és próbálja ki ezt a magas minőségű terméket!Meglepő élményben lesz része, amikor lepihen a 7 zónával ellátott 6cm vastag Silver LIGHT PREMIUM EMC® fedőmatracra.

Silver EMC light® fedőmatrac - a tökéletes rugalmasság


Az EMC® 65kg/m3 sűrűségű hideghab a matracok csúcskategóriás alapanyaga, melynek tartóssága és rugalmasságának is köszönhető szakítószilárdsága messze meghaladja a forgalomba lévő fedőmatracok tulajdonságait.
A hab szerkezeti félépítésének köszönhetően sok millió apró „rugócska” gondoskodik a rugalmasságról.

EMC ® light fedőmatrac a tökéletes szellőzésért


A hab különlegesen nyitott pórusszerkezetének köszönhetően egy rendkívül jól „lélegző” alapanyagot kaptunk, amely megakadályozza a hő és a nedvesség felhalmozódását a matracban, így különösen kellemes mikroklímát biztosítva használójának.


EMC® fedőmatrac minősítések

Az Eurofoam EMC® hideghabokban az ergonómia és a kényelem ötvöződik, Az OEKO-TEX 100 szabvány szerint a sűrűség és a szilárdság szempontjából is 1. osztályba sorolt hideghab még a nagy súlyú vásárlókat is meglepheti. A minősítéseket itt tudja letölteni.Silver EMC fedőmatrac a környezetvédelemért

Környezetvédelem és fentarthatóság a legegyszerűbb módszerrel


Manapság ugye mindenki arról beszél, hogy milyen fontos a környezetünk megóvása és a fenntartható fejlődés.


Ez a Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózatnál is így van, de mi nem csak beszélni szeretnénk erről, hanem tenni is az ügy érdekében.

Nem rendeltünk tanulmányokat és kutatásokat, hanem – ahogy szokták mondani - a józan paraszti észre hallgatva „kitaláltuk” a tuti megoldást! A recept nagyon egyszerű - még a küldetésnyilatkozatunkba is beillesztettük.


Egyszerűen olyan minőségű és minősített alapanyagokat használunk a gyártás folyamán, amelyek sokkal tovább bírják az igénybevételt, így Vásárlóink tovább tudják használni a termékeket, ezért hosszútávon kevésbé szennyezzük a környezetünket, mert kevesebb alapanyagot kell felhasználni.


Ugye milyen egyszerű?
Az EMC® hab erre a legjobb példa, amely nagy rugalmasságának és szellőzőképességének köszönhetően rendkívül tartós fedőmatrac- és matrac alapanyag.
Fedőmatracválasztás a MatrackuckóbanÁlom Silver LIGHT PREMIUM EMC® fedőmatracunk előnyei:
 • Tökéletes rugalmasság és átszellőzés
 • Levehető és 40 fokon mosható huzat
 • Nem nyomja el a vállat, csípőt és fenékrészt
 • Tehermentesíti a gerincet
 • Szabad utat enged a vérkeringésnek
 • Csökkenti az éjszakai forgolódást
 • Félkeménnyé varázsolja a kemény matracokat
 • EMC® 65kg/m3 sűrűségű hideghab a matracok csúcskategóriás alapanyaga
A Matrackuckó a következő meglepetéseket kínálja a Silver LIGHT PREMIUM EMC® fedőmatrac mellé:
 • Ingyenes szállítás az egész országban
 • 100% pénzvisszafizetési garancia – ha nem jön be, visszaadjuk az árát.

Figyelem!

A fedőmatracok egyetlen célja, hogy a túl kemény matracokat lágyítsák. Használt, kifeküdt matracokat nem tudnak újjá varázsolni, hiszen tökéletesen formát követnek, így a már meglévő gödröket nem tudják eltüntetni. Ebben az esetben új matracra van szükség, a fedőmatrac csak kidobott pénz lenne.


Kérdése van? Hívja Tanácsadóinkat az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkben!
Üzleteink listájáért kattintson ide!


MinősítésekMatrackuckó


OGYÉI minősítésEUROFOAM Kft.


IATF 16949
ISO 9001
ISO 14001

OEKO-TEX

EUROFOAM GmbH.

ISO 9001
ISO 14001
OEKO -TEX 100


A Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat küldetésnyilatkozata


 • Mi, a Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat dolgozói tudjuk, hogy munkánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy Vásárlóink pihenése alvásélmény legyen.

 • Termékeinket kizárólag magas minőségű, bevizsgált, környezetet kevésbé terhelő, tartós alapanyagok felhasználásával készítjük el.

 • Törekszünk rá, hogy minden gyártási, kiszolgálási, szállítási folyamatban 100% Vásárlói elégedettséget érjünk el.

 • Valljuk, hogy szakértőink és elköteleződésünk segíteni fog az embereknek egy magasabb életminőség eléréséhez.

 • Vállaljuk, hogy az „Aludj jól, Magyarország!” program keretein belül a jó minőségű alvás érdekében a Vásárlóinknak és az érdeklődőknek átadjuk a megszerzett tudást és tapasztalatokat.

 • A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat olyan szaküzlethálózat akar lenni, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.


Cikkszám: 43351
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Fedőmatrac 080x200, Fedőmatrac, Átszellőző fedőmatrac, Átszellőző fedőmatrac 080x200x6cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.