Termékek »

thumb
ANTIALLERGÉN téli paplan

60 fokon mosható puha, meleg paplan a téli időszakra


12 290 Ft
(9 677 Ft + 27% ÁFA)

darab

Antiallergén téli paplan

Mosható téli paplant keres? Mely puha tapintású, és kellemes meleget nyújt a hűvösebb éjszakákon is? Akkor Antiallergén téli paplanunk jó választás lehet Önnek!


Paplanunk töltőanyaga hollow műszál, melynek kedvező tulajdonságai kényelmes és egészséges alvást tesznek lehetővé. A átlagos műszállal szemben a hollow szálak üreges szerkezetűek.


A szálak felépítéséből adódó hatékony átszellőzése és hőszigetelő képessége az Antiallergén paplannak optimális alvásklímát nyújt, megakadályozza a megfázást de test túlhevülését és leizzadását is. A nem túl meleg, száraz klíma kedvezőtlen feltételeket teremt a poratkák megtelepedésének. A könnyű és lágy hollow szálas töltet a testre simulva kiemelkedő kényelmet nyújt minden hűvösebb éjszakán.


A nagyfokú komfort higiénikus és egészséges alvással jár kéz a kézben, hiszen Antiallergén téli paplanunk játszi könnyedséggel tartható tisztán. Anyagának kikészítése miatt ugyanis 60 fokon mosható, ezzel pedig nemcsak tisztítása egyszerű, de a poratka populációkat is sikeresen lehet megkurtítani.


Antiallergén téli paplanunk tulajdonságai


Méret: 140x200 cm

Töltet: Hollow műszál

Töltősúly: 1150 g

Fedőanyag: 100% mikroszál

Szezon: téli

Tisztítás: 60 fokon mosható


Szeretettel Várjuk Alvásszaküzletünkben, ahol kipróbálhatja Antiallergén téli paplanunkat! Szaküzleteink megtekintéséhez kattintson ide!

Cikkszám: !_21203
Gyártó: DILANI
Paplan méret: 140x200 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Antiallergén paplan,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.