Az ÖNÖK és MUNKATÁRSAINK VÉDELMÉBEN! Eljött az idő… Ideiglenesen bezárnak üzleteink

Létrehozva: 2020. március 23. 08:34


Vásárlóink és Munkatársaink védelmében
, hogy 2020.03.21-től Matrackuckó alvásszaküzleteinket határozatlan ideig bezárjuk, így próbálunk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozásához. Bár a személyes kiszolgálást Vásárlóink és Kollégáink biztonsága érdekében felfüggesztjük, minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ebben a nehéz időszakban is a tőlünk telhető legnagyobb mértékben rendelkezésre álljunk.
Éppen ezért munkatársaink otthoni ügyeletben hétköznaponként 10-18 óra között várják a telefonos megkereséseket, továbbá e-mailben és Facebook Messengeren is állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Jól aludni most is fontos, sőt, most különösen az, ezért webshopunkat továbbra is 0-24 órában üzemeltetjük, ahol minden elérhető, ami a pihentető alváshoz kell. A raktárunk talán még sosem volt ennyire feltöltve, így a rendeléseket továbbra is tudjuk teljesíteni. Mi több, most a meglévő akciókon felül egy 10%-os extra előfoglalási kedvezménnyel szeretnénk segíteni!

Az előfoglalási akció részletiről itt olvashat.

Bízunk benne, hogy hamarosan a normál kerékvágásban folytathatjuk a munkát, és személyesen is találkozhatunk! Addig is jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel
Matrackuckó csapata!Ezeket olvastad már?
 • MEGJELENT ÁLOM MAGAZINUNK! -
  2020. március 9. 06:47
  ÁLOM Magazinunk első számában A Dal versenyzőjét, Wolf Katit többek között arról kérdeztük, hogy hogyan piheni ki magát a pörgős koncertek között. Olvasd el a teljes interjút, és a további cikkeket ingyenesen letölthető magazinunkban! .
  Alvás hírek, Egészséges Alvás Hírek, Matrackuckó Hírek, 2020 Alvás világnapja.,
 • Az óraátállítás hatásai -
  2020. március 29. 09:04
  Március 29.-én, vasárnap 2:00 órakor 3:00 órára kellett állítani az órát. Szinte mindannyiunkat érint, hiszen ezen az éjszakán egy órával kevesebbet alhatunk, mégis egyénenként eltérő, hogy ki mennyi idő alatt képes alkalmazkodni. Szakértők szerint átlagosan 4 nap elég erre. Lássuk, hogy milyen hatással van mindez a szervezetünkre az óra átállítás
  Egészséges Alvás Hírek, Matrackuckó Hírek,
 • KORONA VÍRUS ELLENI INTÉZKEDÉSEINK -
  2020. március 17. 12:05
  A koronavírus elleni küzdelemben alvásszaküzleteinkben mindent megteszünk az Önök biztonsága és egészsége védelmében. A kialakult helyzetre való tekintettel megnyitjuk időpontfoglaló rendszerünket, amely lehetővé teszi az alvásszaküzleteink látogatásával kapcsolatos kockázat minimalizálását. Amennyiben most esedékes a matrac, vagy egyéb hálószobai kellék vásárlása, Önnek nem kell lemondania a pihentető alvásélményről, és a személyre szóló profi tanácsadásról. Az online lefoglalt időpontban tanácsadónk kizárólag Önnel foglalkozik. Az időpontfoglalási űrlap >> itt << érhető el. Továbbá a következő intézkedéseket vezettük be: • mellőzzük a kézfogást; • korlátozott nyitva tartással, délután 3 óráig várjuk az érdeklődőket;
  Matrac Hírek, Matrackuckó Hírek, Egészséges Alvás Hírek,
 • FELELŐSSÉGTELJES ÚJRANYITÁS A MATRACKUCKÓNÁL! -
  2020. május 4. 08:37
  Bár Alvásszaküzleteink korlátozottan nyitva maradhattak volna a járványidőszakban is, de Vásárlóink és Munkatársaink egészségének védelme érdekében mi azt a társadalmilag felelős döntést hoztuk meg másfél hónappal ezelőtt, hogy üzleteinket zárva tartjuk, és ezidő alatt kizárólag online értékesítjük termékeinket. Ezt az időt arra használtuk, hogy felkészüljünk az újranyitásra, és egészségügyi szempontból is biztonságos vásárlási körülményeket teremtsünk Alvásszaküzleteinkben. Most elérkezett az idő, hogy Alvásszaküzleteinket felelősen újra tudjuk nyitni. Nincs ok aggodalomra, továbbra is kiemelten ügyelünk Vásárlóink egészségére: .
  Egészséges Alvás Hírek, Matrackuckó Hírek,
 • ÚJRA MEGNYITOTTAK ÜZELETINK! -Foglaljon időpontot kockázatmentes matracpróbára! -
  2020. május 2. 10:53
  Foglaljon időpontot kockázatmentes matracpróbára! Bár Alvásszaküzleteink korlátozottan nyitva maradhattak volna a járványidőszakban is, de Vásárlóink és Munkatársaink egészségének védelme érdekében mi azt a társadalmilag felelős döntést hoztuk meg másfél hónappal ezelőtt, hogy üzleteinket zárva tartjuk, és ezidő alatt kizárólag online értékesítjük termékeinket. Ezt az időt arra használtuk, hogy felkészüljünk az újranyitásra, és egészségügyi szempontból is biztonságos vásárlási körülményeket teremtsünk Alvásszaküzleteinkben. Most elérkezett az idő, hogy Alvásszaküzleteinket felelősen újra tudjuk nyitni. Nincs ok aggodalomra, továbbra is kiemelten ügyelünk Vásárlóink egészségére:
  Alvás hírek, Matrackuckó Hírek,

Vissza