KORONA VÍRUS ELLENI INTÉZKEDÉSEINK

Létrehozva: 2020. március 17. 12:05


A koronavírus elleni küzdelemben alvásszaküzleteinkben mindent megteszünk az Önök biztonsága és egészsége védelmében. A kialakult helyzetre való tekintettel megnyitjuk időpontfoglaló rendszerünket, amely lehetővé teszi az alvásszaküzleteink látogatásával kapcsolatos kockázat minimalizálását. Amennyiben most esedékes a matrac, vagy egyéb hálószobai kellék vásárlása, Önnek nem kell lemondania a pihentető alvásélményről, és a személyre szóló profi tanácsadásról.


Az online lefoglalt időpontban tanácsadónk kizárólag Önnel foglalkozik.
Az időpontfoglalási űrlap
>> itt << érhető el.

Továbbá a következő intézkedéseket vezettük be:

• mellőzzük a kézfogást;
• korlátozott nyitva tartással, délután 3 óráig várjuk az érdeklődőket;

• naponta 2 alkalommal fertőtlenítő tartalmú mosószeres vízzel mossuk fel üzlethelységeinket;
• a kilincseket minden látogató után, irodai eszközeinket pedig naponta többször fertőtlenítjük, eladóink pedig gyakran mosnak kezet;
• matracainkat és párnáinkat steril, egyszer használatos orvosi lepedővel takarjuk le a próba idejére;
• üzleteinkben 1-2 fő kollégával várjuk az érdeklődőket, és nagy vendégtereinkben egyszerre maximum 2 vásárlót fogadunk, így egyszerre maximum 3-4 fő tartózkodik az üzletben;

Általános elővigyázatosságból kollégáink mellőzik a tömegközlekedést, és a munkaidőn kívüli órákat otthon töltik. Amennyiben bármelyik munkatársunk tüneteket észlel magán, vagy közeli hozzátartozójánál, azonnal önkéntes karantént vállal.


Fenti intézkedéseink a veszélyhelyzet visszavonásáig, illetve új, a mostaniakat felülíró rendelkezések életbe lépéséig érvényesek. Addig is, a megszokott szakértelemmel, és még nagyobb odafigyeléssel várjuk minden kedves Vásárlónkat, Érdeklődőnket.

Jó egészséget kívánunk!
Id. Hahn Gábor Zsolt és a Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat munkatársaiEzeket olvastad már?
 • MEGJELENT ÁLOM MAGAZINUNK! -
  2020. március 9. 06:47
  ÁLOM Magazinunk első számában A Dal versenyzőjét, Wolf Katit többek között arról kérdeztük, hogy hogyan piheni ki magát a pörgős koncertek között. Olvasd el a teljes interjút, és a további cikkeket ingyenesen letölthető magazinunkban! .
  Alvás hírek, Egészséges Alvás Hírek, Matrackuckó Hírek, 2020 Alvás világnapja.,
 • Az óraátállítás hatásai -
  2020. március 29. 09:04
  Március 29.-én, vasárnap 2:00 órakor 3:00 órára kellett állítani az órát. Szinte mindannyiunkat érint, hiszen ezen az éjszakán egy órával kevesebbet alhatunk, mégis egyénenként eltérő, hogy ki mennyi idő alatt képes alkalmazkodni. Szakértők szerint átlagosan 4 nap elég erre. Lássuk, hogy milyen hatással van mindez a szervezetünkre az óra átállítás
  Egészséges Alvás Hírek, Matrackuckó Hírek,
 • Az ÖNÖK és MUNKATÁRSAINK VÉDELMÉBEN! Eljött az idő… Ideiglenesen bezárnak üzleteink -
  2020. március 23. 08:34
  Vásárlóink és Munkatársaink védelmében, hogy 2020.03.21-től Matrackuckó alvásszaküzleteinket határozatlan ideig bezárjuk, így próbálunk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozásához. Bár a személyes kiszolgálást Vásárlóink és Kollégáink biztonsága érdekében felfüggesztjük, minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ebben a nehéz időszakban is a tőlünk telhető legnagyobb mértékben rendelkezésre álljunk. Éppen ezért munkatársaink otthoni ügyeletben hétköznaponként 10-18 óra között várják a telefonos megkereséseket, továbbá e-mailben és Facebook Messengeren is állnak az érdeklődők rendelkezésére.
  Matrac Hírek, Matrackuckó Hírek,
 • Miért fontos a jó alvás? -
  2020. március 20. 15:10
  Mi történik, ha nem alszunk eleget? Depresszióssá válunk, könnyen elhízunk, minden kis betegség legyőz minket… És még csak 3 problémát említettünk, amit az alváshiány okozhat! A jó alvástól élénkebben cirkulál az agyunk, nagyszerűen koncentrálunk. Hatékonyabb lesz az immunrendszerünk, korábban sosem látott szintre emelkedik a sportteljesítményünk! 10 jó okot találtunk arra, miért fontos a 8 órás alvás az emberi testnek és léleknek.
  Egészséges Alvás Hírek, Alvás Világnapja 2017,
 • FELELŐSSÉGTELJES ÚJRANYITÁS A MATRACKUCKÓNÁL! -
  2020. május 4. 08:37
  Bár Alvásszaküzleteink korlátozottan nyitva maradhattak volna a járványidőszakban is, de Vásárlóink és Munkatársaink egészségének védelme érdekében mi azt a társadalmilag felelős döntést hoztuk meg másfél hónappal ezelőtt, hogy üzleteinket zárva tartjuk, és ezidő alatt kizárólag online értékesítjük termékeinket. Ezt az időt arra használtuk, hogy felkészüljünk az újranyitásra, és egészségügyi szempontból is biztonságos vásárlási körülményeket teremtsünk Alvásszaküzleteinkben. Most elérkezett az idő, hogy Alvásszaküzleteinket felelősen újra tudjuk nyitni. Nincs ok aggodalomra, továbbra is kiemelten ügyelünk Vásárlóink egészségére: .
  Egészséges Alvás Hírek, Matrackuckó Hírek,

Vissza