Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
BIFLEX MATRAC

Egy kemény matrac azoknak, akik szeretik a kényelmet!Matrac méret:

63 336 Ft
74 513 Ft
(49 871 Ft + 27% ÁFA)

darab

Aludjon jól, ébredjen vidáman!


Biflex matrac


A Biflex matrac a kemény matracok családjába tartozik, de nem sorolható a hagyományos értelemben vett padló keménységű ágybetétek közé.

Egyediségét a matrac felét kitevő nagy rugalmasságú hideghab réteg adja (ide kattintva olvashat részletesebben a nagyrugalmasságú hideghabokról).


Ez a fajta matracalapanyag viszonylag ritkább a magyar matracpiacon, pedig kényelmeben messze meghaladja mind a szivacsból készült, mind pedig a hagyományos hideghabokat felvonultató ágybetéteket.
Nézze meg a fogyasztóvédőkkel folytatott beszélgetésünket!Már akkor érezzük egy hagyományos matrac és a Biflex közti különbséget, ha csak rájuk ülünk. A sima habokon szinte ropog alattunk a kemény anyag, míg a Biflex rugalmas habján élvezet pihenni. Nagyon nehéz egyébként ezt az érzést szavakba önteni, ezért mindenképpen ajánljuk a személyes kipróbálást is, hiszen sok helyen egyáltalán nem lehet ilyen habokkal találkozni.


A Biflex sűrűbb és tartósabb, mint az átlagA szakboltokban kapható hagyományos matracok 28-32 kg/m³ anyagot tartalmaznak. A hideghabok esetében a sűrűség azért meghatározó mérőszám, mert minél sűrűbb egy hab, annál tartósabb is lesz.

A Biflex matrac mindkét oldalán 35 kg/m³ sűrűségű hideghabot találunk, tehát, 10-25 százalékkal meghaladja a hagyományos a habokat, így sokkal jobban ellenáll a kifekvésnek, kigödrösödésnek.

A Biflex matrac két oldala eltérő keménységű. A több komfortot adó rugalmas oldalt bármikor variálhatjuk a hagyományos hideghabból kialakított, keményebb oldallal. Így ha kemény matrac pártiak vagyunk akkor biztosra vehetjük, hogy a Biflex ágybetéttel nem fogunk rosszul választani – és akkor a pénzvisszafizetési garanciáról még nem is beszéltünk.

Álommatrac – a tiszta matrac


Biflex matracunkat is QuickWash technológiával varrjuk, hogy a huzat könnyedén kettébontható legyen. A felső réteget finom tapintású, jól szellőző, rugalmas anyaggal vontuk be, míg az alsót nagy szakítószilárdságú, sűrűn szőtt Protecta huzattal.

Ennek a megoldásnak hála a matrac huzatának felső része 1,5 perc alatt leszedhető és visszahelyezhető, míg az alsó rész hatákényon segít megóvni a matracmagot a súrlódásoktól és tisztán tartani azt.

Önnek készítjük!Természetesen a matrac Magyarországon készül – a hab is és a huzat varrása is. Egyedül a huzat szövetanyagát importáljuk Beligumból, amelyből Érsekcsanádon, a Hahn család manufaktúrájában válik matrachuzat.

Egyéb információk az Álom Biflex matraccal kapcsolatban:

 • 100% pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méretekben (80, 90, 140, 160, 180))
 • Ingyenes szállítás egész Magyarországon.
 • Két különböző keménységű fekvőfelület.
 • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot - olvassa el, miért!
 • Már ma Önnél lehet!
 • Levehető, 40C° mosható huzat.
 • 10 év garancia.
 • Súlyhatár: 140kg/fő
 • Vastagság: 18cm.
 • Az egyik oldalon nagy rugalmasságú (HR) alapanyag
 • 35kg/m³ sűrűségű hideghab.


Kérdése van? Nem írtunk le mindent? Nyugodtan vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső alvásszaküzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.

Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!Óvja meg matracát! Használjon matracvédőt, hogy:
• elűzze a poratkákat és az allergiát matracától,
• száműzze a port az ágybetétjéből,
• megóvja új ágymatracát a kellemetlen foltoktól (bor, kávé, stb.)!

Klikkeljen és nézze meg matracvédő kínálatunkat!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:
Cikkszám: 50011
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 140 kg/fő
Garancia: 10 év
Hideghab sűrűség:: 35kg/m3 kg/m3
Magasság: 18 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Álommatrac Egyedi 080x200 cm, Special Álommatracok 080*200cm, Special Álommatrac 080*200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.