Termékek » MATRAC » Memory matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
CELLPUR ORIGINAL PREMIUM MATRAC

A memóriahabos matrac, ami valóban szellőzik.Matrac méret:

135 891 Ft
150 990 Ft
(107 001 Ft + 27% ÁFA)

darab

Cellpur Original Premium matrac


A 80x200 cm-as Cellpur original premium matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.

Memóriahabos matrac, ami átszellőzik


Mostanra már mindenki tudja, hogy a hagyományos memory hab matracok egyáltalán nem szellőznek át. Nagyon nem. Annyira, hogy ha az ember belenyomja a fejét, akkor ott is marad.

Mi az igazság a memory habokkal kapcsolatban?

Rengeteg helyen egyáltalán nem mondják el, hogy a memory hab szellőzése olyan jó, mint a celofáné. Mondhatjuk, hogy jótékonyan elhallgatják.


Fogyasztóvédőkkel beszélgettünk a matracokról


Azonban ennél is elkeserítőbb, hogy sok szaküzletben egyenesen azzal érvelnek, hogy a memory hab szellőzik. Elég belerakni bizonyos mikrokapszulákat és máris izzadásmentes a dolog.

A valóság ennél sokkal egyszerűbb. Még a spécibb megoldásokkal ellátott memory habok többsége is képtelen a szellőzésre. A legjobb, amit általában el lehet érni, hogy lassabban melegszik fel a hab. Nyerünk egy kis előnyt, hogy jól aludjunk. Aztán majd alvás közben izzadunk, mint a ló.

10-ből 9 matrac bolt nem kínál valós megoldást szellőző memory hab kérdésben. De akár 100-ból 99-et is írhatnék. Ki hinné akkor el a sok ferdítés után, hogy a Matrackuckóban lehet tökéletesen átszellőző memórihabos matracot venni?Videóval hitelesítve: a Cellpur® Premium Memory átszellőzik!


Mivel úgysem hitte volna el senki, ha csak leírjuk, keresetünk egy módszert, amivel hitelesen igazolhattuk, hogy a mi memory matracunk átszellőzik.

Készítettünk egy összehasonlító teszt videót...


Nézze meg a videót, mert ilyet ritkán látni!

A fenti videón az látható, hogy mennyivel jobban szellőzik a Cellpur memóriahab, mint a hagyományos. Valójában, ha a lufit megfelelően rá tudtuk volna illeszteni a memóriahabra, akkor a sima memory még most sem engedte volna át azt a kis levegőt sem. A teszt így is meggyőző. A Cellpur memory habon pillanatok alatt átsuhan a lufi tartalma...

Szüksége van önnek ennél több bizonyítékra? Videón mutattuk meg, hogy átszellőzik. Önnek már csak ki kell próbálnia és otthon élveznie, hogy nem izzad az új memóriahabos matracán...

Sok boltban mondják, hogy az ő memory habjuk is átszellőzik, hogyan tudjuk ellenőrizni? A tesztnél nincs egyszerűbb. Fúrja bele az arcát a matracba. Ha megfulladna, akkor nem szellőzik át, ha pedig kap rajta keresztül levegőt, akkor minden rendben van. :)

Mit tud még a Cellpur Premium Memory matrac?


Hallgassa meg, mint mondtak vásárlóink matracainkról!

Ez a HR hab nem csak nagyfokú komfortot biztosít, de a benne található 7 ergonómiai zóna, 240 habblokk és 34 légcsatorna (160-as méret esetén) olyan formakövetést biztosít gerince számára, aminél többre már biztosan nincs szüksége.

Mindezt 23 centiméteres vastagságban, ami ilyen alapanyagokat beépítve szükségtelenné teszi a drága rugalmas ágyrács használatát.

Biztos kényelmes lesz? Garancia?


Ön is tart tőle, hogy a kiválasztott matrac nem lesz kényelmes? Ez teljesen természetes. Azért, hogy önt ne érhesse veszteség, megalkottuk egy 30 napos elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát.


Amennyiben személyesen kipróbálja matracainkat és vásárol hozzájuk matracvédő takarót is, úgy 30 napon keresztül kényes kérdések nélkül hozhatja vissza matracát. Az árát nem szükséges levásárolni, visszaadjuk készpénzben.

39 féle huzatvariáció - hogy tényleg személyre szabott legyen.

A képekre kattintva megnézheti szövetválasztékunkat.

Barna bölcsős szövetek:

Szürke bölcsős szövetek:


Hogy Cellpur Premium Memory matracát 100 százalékig személyre szabhassa, önnek lehetősége van 39 féle szövetvariációból kiválasztania a megfelelőt. Sőt, amennyiben kívánja, úgy nevét belevarrjuk a matrac huzatába.

QuickWash rendszer - a tiszta matracért.


Matrac huzataink könnyen kettéválaszthatóak, így lehetőség van rá, hogy gond és kényelmetlenség nélkül mossuk őket. A le és visszahúzás nem több egyetlen percnél. A huzat felső része finom tapintású technikai szövet, míg az alja és az oldala nagy kopásállósággal rendelkező szövet, amely védi a matracmagot az ágykerettel való találkozásnál fellépő mechanikai sérülésektől és az alulról érkező porral szemben.


Nézze meg, hol készünek matracaink!


Magyar matrac

A Cellpur Premium Memory matrac Magyarországon készül. A Cellpur habot az Eurofoam Ausztriai gyárából, míg a hordozó habot a magyar Eurofoam-tól vesszük – tudta, hogy világszínvonalú habot készítenek itthon? A huzatot pedig a Hahn család érsekcsanádi varrodájában, minőségi belga szövetekből készítjük. A matrac megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat.A matracot készítő csapat. :)

Információk a Cellpur Premium Memory matracról:
Egészségpénztárra elszámolható matrac Részletekért kattintson ide!
OTP Áruhitelre igényelhető matrac Részletekért kattintson ide!
• 4 cm vastag átszellőző Cellprur memóriahab réteg
• 18 centiméter nagyrugalmasságú HR hideghab alap
• 7 ergonómiai zóna
• 240 habblokk (160-as méret esetén számolva)
• 34 légcsatorna
35 kg/m3-as HR hideghab sűrűség
• 50 kg/m3-as Cellpur memóriahab sűrűség
• 120 kg/fő súlyhatár
• 30 nap pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méreteknél (80, 90, 140, 160, 180))
• Ingyenes szállítás egész Magyarország területén – ráadásul már akár holnapra Önnél lehet
• Összvastagság: 22 cm
• Könnyen levehető és mosható QuickWash rendszerű huzat


Kérdése van, vagy kipróbálná a matracot? Írjon vagy jöjjön el hozzánk. Elérhetőségeinket ide kattintva nézheti meg.
Cikkszám: 85V021 CELLP 080/22
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 120 kg/fő
Garancia: 10 év
Cellpus Viscohab sűrűség: 50 kg/m3
Hideghab sűrűség:: 35 kg/m3
Magasság: 22 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Memory matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Celebration matracok, Celebration matracok 080x200, Álommatrac Egyedi 080x200 cm, Celebration matrac 80x200, Hazai termék, Hazai feldolgozású termék, 0%matrac THM,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.