FELELŐSSÉGTELJES ÚJRANYITÁS A MATRACKUCKÓNÁL!Bár Alvásszaküzleteink korlátozottan nyitva maradhattak volna a járványidőszakban is, de Vásárlóink és Munkatársaink egészségének védelme érdekében mi azt a társadalmilag felelős döntést hoztuk meg másfél hónappal ezelőtt, hogy üzleteinket zárva tartjuk, és ezidő alatt kizárólag online értékesítjük termékeinket.
Ezt az időt arra használtuk, hogy felkészüljünk az újranyitásra, és egészségügyi szempontból is biztonságos vásárlási körülményeket teremtsünk Alvásszaküzleteinkben.

Most elérkezett az idő, hogy Alvásszaküzleteinket felelősen újra tudjuk nyitni.
Nincs ok aggodalomra, továbbra is kiemelten ügyelünk Vásárlóink egészségére:.

Tovább is van »


Az óraátállítás hatásai

Alvás-óraátállítás


Március 29.-én, vasárnap 2:00 órakor 3:00 órára kellett állítani az órát. Szinte mindannyiunkat érint, hiszen ezen az éjszakán egy órával kevesebbet alhatunk, mégis egyénenként eltérő, hogy ki mennyi idő alatt képes alkalmazkodni. Szakértők szerint átlagosan 4 nap elég erre.

Lássuk, hogy milyen hatással van mindez a szervezetünkre az óra átállítás

Tovább is van »


Miért fontos a jó alvás?

a hosszú élet titkaMi történik, ha nem alszunk eleget?


Depresszióssá válunk, könnyen elhízunk, minden kis betegség legyőz minket…

És még csak 3 problémát említettünk, amit az alváshiány okozhat! A jó alvástól élénkebben cirkulál az agyunk, nagyszerűen koncentrálunk. Hatékonyabb lesz az immunrendszerünk, korábban sosem látott szintre emelkedik a sportteljesítményünk!


10 jó okot találtunk arra, miért fontos a 8 órás alvás az emberi testnek és léleknek.

Tovább is van »


KORONA VÍRUS ELLENI INTÉZKEDÉSEINK


A koronavírus elleni küzdelemben alvásszaküzleteinkben mindent megteszünk az Önök biztonsága és egészsége védelmében. A kialakult helyzetre való tekintettel megnyitjuk időpontfoglaló rendszerünket, amely lehetővé teszi az alvásszaküzleteink látogatásával kapcsolatos kockázat minimalizálását. Amennyiben most esedékes a matrac, vagy egyéb hálószobai kellék vásárlása, Önnek nem kell lemondania a pihentető alvásélményről, és a személyre szóló profi tanácsadásról.


Az online lefoglalt időpontban tanácsadónk kizárólag Önnel foglalkozik.
Az időpontfoglalási űrlap
>> itt << érhető el.

Továbbá a következő intézkedéseket vezettük be:

• mellőzzük a kézfogást;
• korlátozott nyitva tartással, délután 3 óráig várjuk az érdeklődőket;

Tovább is van »


MEGJELENT ÁLOM MAGAZINUNK!

ÁLOM Magazinunk első számában A Dal versenyzőjét, Wolf Katit többek között arról kérdeztük, hogy hogyan piheni ki magát a pörgős koncertek között. Olvasd el a teljes interjút, és a további cikkeket ingyenesen letölthető magazinunkban!
.

Tovább is van »


2020 Alvás Világnapja / ELINDULT 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSE


A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat az Aludj jól, Magyarország! program keretében február 14-én elindította 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSÉT, melynek fókuszában a magyar lakosság alvási szokásainak részletes vizsgálata áll.

SZÁNJON NÉHÁNY PERCET RÖVID KÉRŐÍVÜNK KITÖLTÉSÉRE,
amivel most a garantált ajándékok mellett megnyerheti


A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

a 10 db 5.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártya egyikét (már a felmérés ideje alatt az időközi sorsolásokon),
Öné lehet az 5 db 10.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártya egyike,
de akár a fődíjat is bezsebelheti, a 200.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártyát!

Tovább is van »


Tippek hamisított gyapjú ágynemű és a gyapjúval házalók ellen…

valódi gyapjúHonnan tudjuk, hogy a gyapjú ágynemű hamis?


A kérdésre a megfejtés: sehonnan. A szörnyű válasz az, hogy egy rendesen, odafigyeléssel hamisított gyapjú takaróról csak laboratóriumi körülmények között tudjuk megmondani, hogy valódi gyapjút tartalmaz-e vagy műszálat, esetleg gyapjúval kevert műszálat.
Szerencsére azonban a hamisítók általában annyira kapzsik, hogy arra sem veszik a fáradtságot, hogy rendesen hamisítsanak. A legegyszerűbb teszt, amit gyanú esetén el tudunk végezni, az az égés teszt.

Tovább is van »


Alvási tanácsok kismamáknak

terhes nő

Alvási tanácsok kismamáknak

Sok nő életében a terhesség, nem eléggé tudatos folyamat, mely ahhoz vezethet, hogy rossz élményként éli meg a babavárást.
Csokorba gyűjtöttünk néhány tanácsot, mely segítségével egyszerűbb, és örömtelibb lehet a várandósság.
Hiszen ha a mama jól érzi magát, akkor a baba is boldogabb lesz odabent. A boldog mama kulcsa pedig a
mély és pihentető éjszakai alvás.


Tovább is van »


Matrac hátfájásra!

Matrac hátfájásra


Hátfájás. Manapság olyan népbetegségnek számít, mint az allergia. A lakosság 60-70%-ának keseríti meg mindennapjait a kínzó hátfájdalom, 5-ből 4 ember küzd meg vele életében. Eredete szerteágazó, leggyakoribb okai a különféle gerincbántalmak, emellett a belső szervek gyulladásos és daganatos megbetegedései is okozhatnak áttételeket a gerincoszlopban, de a stressz és depresszió is kiválthatja tüneteit. A hát- és derékfájást okozó gerincpanaszok jelentős része pedig a rosszul megválasztott fekvőhely folyománya.

Tovább is van »


A jó alvás feltételei
álmos minyon

A jó alvás feltételei


Néha kimerültebben ébredünk, mint ahogyan lefeküdtünk. Ezután nem csoda, ha egész nap morcosak és fáradtak vagyunk. Ilyen kábult állapotban nem tudunk koncentrálni a munkahelyünkön és a családunk sem örül, ha elalszunk a vacsoránál…

Minden megváltozik, ha biztosítjuk a jó alvás körülményeit!

Nyilván nem tudjuk az alvás összes tényezőjét befolyásolni (nem tompíthatjuk a folyamatosan dübörgő villamos robaját és az autóforgalmat is nehéz lenne leállítani). Mégis rengeteget tehetünk azért, hogy mélyebben aludjunk és alaposabban kipihenjük magunkat.

Lássuk, melyek a legfontosabb feltételek, amitől minden alvás minőségi lesz!

Tovább is van »


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] Következő