Megkaptuk a HAZAI TERMÉK és HAZAI FELDOLGOZÁSÚ TERMÉK védjegyhasználati jogát!


Boldogok vagyunk, mert elindultunk minőségbiztosítási rendszereink felépítésének azon útján, amelyek segítségével még tovább tudjuk fejleszteni termékeink és szolgáltatásaink minőségét így segítve küldetésünk célját, amely nem más mint, hogy mindenki jól aludjon Magyarországon.


Tovább is van »


FELELŐSSÉGTELJES ÚJRANYITÁS A MATRACKUCKÓNÁL!Bár Alvásszaküzleteink korlátozottan nyitva maradhattak volna a járványidőszakban is, de Vásárlóink és Munkatársaink egészségének védelme érdekében mi azt a társadalmilag felelős döntést hoztuk meg másfél hónappal ezelőtt, hogy üzleteinket zárva tartjuk, és ezidő alatt kizárólag online értékesítjük termékeinket.
Ezt az időt arra használtuk, hogy felkészüljünk az újranyitásra, és egészségügyi szempontból is biztonságos vásárlási körülményeket teremtsünk Alvásszaküzleteinkben.

Most elérkezett az idő, hogy Alvásszaküzleteinket felelősen újra tudjuk nyitni.
Nincs ok aggodalomra, továbbra is kiemelten ügyelünk Vásárlóink egészségére:.

Tovább is van »


ÚJRA MEGNYITOTTAK ÜZELETINK! -Foglaljon időpontot kockázatmentes matracpróbára!

Matrac próba

Foglaljon időpontot kockázatmentes matracpróbára!

Bár Alvásszaküzleteink korlátozottan nyitva maradhattak volna a járványidőszakban is, de Vásárlóink és Munkatársaink egészségének védelme érdekében mi azt a társadalmilag felelős döntést hoztuk meg másfél hónappal ezelőtt, hogy üzleteinket zárva tartjuk, és ezidő alatt kizárólag online értékesítjük termékeinket.
Ezt az időt arra használtuk, hogy felkészüljünk az újranyitásra, és egészségügyi szempontból is biztonságos vásárlási körülményeket teremtsünk Alvásszaküzleteinkben.
Most elérkezett az idő, hogy Alvásszaküzleteinket felelősen újra tudjuk nyitni.
Nincs ok aggodalomra, továbbra is kiemelten ügyelünk Vásárlóink egészségére:

Tovább is van »


Hogyan segít az alvás a koronavírus elleni küzdelemben?

Aligha foglalkoztatja manapság bármi is jobban az embereket, mint a koronavírus.
Mennyire terjed a járvány, mennyire veszélyes, ki kapja, vagy éppen ki nem kapja el, és persze hogyan lehet elkerülni. Utóbbira már rengeteg instrukciót kaphattunk orvosoktól, illetve egyéb hozzáértőktől. Leginkább a személyes kontaktok minimálisra csökkentését, valamint a fertőtlenítés és a kézmosás fontosságát szokták hangsúlyozni, de azért vannak még más tényezők is. Ezek, ha nem is közvetlenül, közvetetten azért hozzájárulnak ahhoz, hogy csökkenjen a fertőzés kockázata.
Egyelőre nem sokat tudunk a COVID-19-ről, de úgy tűnik, a betegséggel való küzdelem kulcsa az immunrendszer. Persze ez a legtöbb betegségre igaz, de erre fokozottan: az erős immunrendszerű emberek általában megküzdenek a tünetekkel, képesek különösebb külső segítség nélkül túlesni a kóron, míg a gyengébb immunrendszerrel rendelkezők súlyos állapotba kerülhetnek, akár bele is halhatnak.

Tovább is van »


Az óraátállítás hatásai

Alvás-óraátállítás


Március 29.-én, vasárnap 2:00 órakor 3:00 órára kellett állítani az órát. Szinte mindannyiunkat érint, hiszen ezen az éjszakán egy órával kevesebbet alhatunk, mégis egyénenként eltérő, hogy ki mennyi idő alatt képes alkalmazkodni. Szakértők szerint átlagosan 4 nap elég erre.

Lássuk, hogy milyen hatással van mindez a szervezetünkre az óra átállítás

Tovább is van »


Az ÖNÖK és MUNKATÁRSAINK VÉDELMÉBEN! Eljött az idő… Ideiglenesen bezárnak üzleteink


Vásárlóink és Munkatársaink védelmében
, hogy 2020.03.21-től Matrackuckó alvásszaküzleteinket határozatlan ideig bezárjuk, így próbálunk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozásához. Bár a személyes kiszolgálást Vásárlóink és Kollégáink biztonsága érdekében felfüggesztjük, minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ebben a nehéz időszakban is a tőlünk telhető legnagyobb mértékben rendelkezésre álljunk.
Éppen ezért munkatársaink otthoni ügyeletben hétköznaponként 10-18 óra között várják a telefonos megkereséseket, továbbá e-mailben és Facebook Messengeren is állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tovább is van »


KORONA VÍRUS ELLENI INTÉZKEDÉSEINK


A koronavírus elleni küzdelemben alvásszaküzleteinkben mindent megteszünk az Önök biztonsága és egészsége védelmében. A kialakult helyzetre való tekintettel megnyitjuk időpontfoglaló rendszerünket, amely lehetővé teszi az alvásszaküzleteink látogatásával kapcsolatos kockázat minimalizálását. Amennyiben most esedékes a matrac, vagy egyéb hálószobai kellék vásárlása, Önnek nem kell lemondania a pihentető alvásélményről, és a személyre szóló profi tanácsadásról.


Az online lefoglalt időpontban tanácsadónk kizárólag Önnel foglalkozik.
Az időpontfoglalási űrlap
>> itt << érhető el.

Továbbá a következő intézkedéseket vezettük be:

• mellőzzük a kézfogást;
• korlátozott nyitva tartással, délután 3 óráig várjuk az érdeklődőket;

Tovább is van »


MEGJELENT ÁLOM MAGAZINUNK!

ÁLOM Magazinunk első számában A Dal versenyzőjét, Wolf Katit többek között arról kérdeztük, hogy hogyan piheni ki magát a pörgős koncertek között. Olvasd el a teljes interjút, és a további cikkeket ingyenesen letölthető magazinunkban!
.

Tovább is van »


2020 Alvás Világnapja / ELINDULT 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSE


A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat az Aludj jól, Magyarország! program keretében február 14-én elindította 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSÉT, melynek fókuszában a magyar lakosság alvási szokásainak részletes vizsgálata áll.

SZÁNJON NÉHÁNY PERCET RÖVID KÉRŐÍVÜNK KITÖLTÉSÉRE,
amivel most a garantált ajándékok mellett megnyerheti


A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

a 10 db 5.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártya egyikét (már a felmérés ideje alatt az időközi sorsolásokon),
Öné lehet az 5 db 10.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártya egyike,
de akár a fődíjat is bezsebelheti, a 200.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártyát!

Tovább is van »


Matrackuckó üzletet nyitunk Szombathelyen is!


November 8-án nyitja meg kapuját a vásárlók előtt a Matrackuckó franchise hálózat legújabb üzlete Szombathelyen, a Zanati út 27 szám alatt.

Tovább is van »


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] Következő