Termékek » FENYŐBÚTOR » Fenyő szekrény magasítók

thumb
CSANÁD 3 AJTÓS FENYŐ SZEKRÉNY MAGASÍTÓ 151x055x056cm

Tömör borovi fenyő!
5 év garancia!
Lapraszerelt.
Csanád 3-ajtós szekrény magasító
A termék mérete:(szélesség,magasság,mélység):151x055x056cm


67 900 Ft
(53 464 Ft + 27% ÁFA)

darab

CSANÁD 3 AJTÓS FENYŐ SZEKRÉNY MAGASÍTÓ 151x055x056 cm


A HORVÁTH BÚTOR KFT. családi vállalkozás, ahol apáról fiúkra szállt a bútorkészítés mestersége, szenvedélye. Elkötelezettek vagyunk tehát Ön és a szakma iránt, hogy olyan bútorokat vásárolhasson meg kínálatunkból, amelyek sok évig megelégedésére szolgálnak majd és harmonikus életteret biztosítanak.
Tömörfenyő bútorainkkal a barátságos természetet, a praktikusságot és a tartósságot kínáljuk Önnek.
A természetességet képviselik a selyemfényű lakkal kezelt bútoraink.
A praktikusság ott jelenik meg, hogy a bútorainkkal összeállítható variációk száma szinte végtelen, maximálisan figyelembe veheti a szoba magasságát is, köszönhetően a komódjainkra, illetve a szekrényekre készített különböző rátéteknek.
Szintén a praktikussághoz kapcsolódik, hogy bútoraink egy részét lapra szerelten, kellő gondossággal csomagolva szállítjuk és így Önnek még a hazaszállítás, a cipekedés sem jelent gondot.

A tartósság alapvető feltétele részünkről a jó alapanyag és a precíz megmunkálás. Mi Észak-Karélia friss, tiszta szférájából importált, legmagasabb minősítésű borovi fenyővel dolgozunk, mely szerkezetét tekintve a legidőtállóbb fenyő alapanyagok közé tartozik. Jól képzett szakemberek modern technológia alkalmazásával készítik a tömörfenyő bútorainkat.
Bútoraink legfőbb jellemzője a magas fokú és finomságú megmunkálás mellett az erős masszív kivitel, amelyet a bútorok alkatrészeinek robosztus anyagvastagsága garantál. A termékeink terhelhetősége és tartóssága ezáltal hosszú időre megbízhatóan fennmaradva szolgálja tulajdonosát. Régi szóhasználattal: BENNE VAN AZ ANYAG. A korpuszbútoraink régóta jól bevált szoklis lábazattal készülnek, ami a megbízható statikai tulajdonsága mellett praktikus is, mert pl. lezárja a teret. Termékeink választéka állandóan bővül, fejlődik bízva abban, hogy az általunk gyártott bútorok elnyerik tetszését.


Biztonságot keres?

  • Az egyik legmasszívabb a piacon
  • tömör borovi fenyő
  • variálható
  • lapraszerelt
  • 5 év garancia
  • Kiemelkedő anyagvastagság
  • 100% Magyar gyártás

Kérdése van?

Hívja Tanácsadóinkat az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkben!Vásárlóink az alábbi termék csoportok közül vásároltak:

Cikkszám: 10066
Gyártó: HORVÁTH FENYŐBÚTOR
Szállítási idő: 1-2 hét
Anyaga: Borovi fenyő
Garancia: 05 év
Gyártó: Horváth Fenyőbútor
Lapraszerelt: Igen
Származási hely: Magyarország
Bútor méret: 151x55x56 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
ures,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.