Szexbiztos fenyő ágyat keres?

Ez nem SLIM verzió! :)


Az egyik legmasszívabb ágy, most a legjobb árfekvéssel! :)

Mi így teszteljük fenyő ágyainkat :)


Figyelem! A legjobb ár sem tart örökké! Ne maradjon le róla!

Csapjon le most a legkedvezőbb árú darabokra!


Ágyneműtartós fenyő ágyvázFenyő ágyvázEmeletes fenyő ágyvázVége a napnak, párjával kinyitnak egy üveg bort... Maguk mögött hagyják a munka és a mindennapi élet fáradalmait, most a romatikáé a főszerep... később pedig talán az erotikáé...

Szóval ott tartunk, hogy a gyerek már alszik, rátérnének a lényegre, amikor hirtelen CSATT!

A gyerek felébred, a törött bordasor lelankasztja a vágyat... Lőttek az erotikának... Persze senki sem mondta, hogy ágy és ágy között is van különbség, igaz? Mármint az áron kívül... Nincs az a fenyő ágy akció, amelyik 10000-20000 Forintért normális minőséget ad.Nem Ön az első, aki tőlünk rendel fenyő ágyat! Az eddigi vélemények pedig mind pozitívak:

Vásárlóink mondták


"Az ágykeret masszív, nem izeg-mozog, mint más áruházakban összerakott kiállított darabok. Még a férjem 120 kg körüli súlyával sincs semmi problémája a keretnek..." -Varga Tímea, Budapest

"Kedves Gábor!
Pont ilyen volt az elképzelésünk, amikor arról kezdtünk beszélni, hogy legyen egy komoly fenyő franciaágyunk.Noha csak interneten kép alapján tudtuk megnézni a kínálatot, valahogy már így bizalmat kapott a cég. És nem csalódtunk. A kiszállítás pontosan, a megbeszélt időpontban zajlott, a szállítófiúk segítőkészek és gyorsak voltak. A megrendelt ágy hozta a várakozásokat. Remélem, 10-15 évig mindenképpen ezt az ágyat fogjuk nyúzni :)
Nagyon szép, jó anyagból készült, igényesen tervezett és megmunkált bútor. Nagyon nagy és iszonyatosan kényelmes. Egy hangja sincs.
" - Bernáth Viktória, Budapest

"Kedves Gábor!
Nagyon örülök, hogy ráakadtam cégükre és termékeikre a neten, az Önöktől vásárolt ágynemütartós franciágy teljesen megfelel az elképzeléseinknek. A kiszállítás és a helyszíni összeszerelés is nagyon gyorsan, udvariasan, korrekt módon zajlott. Ajánlani fogom Önöket.
" - Lukács Tímea

"Kedves Gábor!
Maximálisan elégedettek vagyunk az Öntől vásárolt ágyneműtartós franciaággyal. Először is sokkal szebb élőben, mint ahogy a neten látható. Maximálisan elégedettek vagyunk az Öntől vásárolt ágyneműtartós franciaággyal. Először is sokkal szebb élőben, mint ahogy a neten látható. Azután, kényelmes, jól funkciónál, megérte az árát. Ismerőseinknek is ajánlani fogjuk az Önök termékeit!Nagyon köszönjük!
" - Ábel Csaba, Budapest


Szeretnénk az Ön pozitív visszajelzését is megkapni, ezért most kivételes árat ajánlunk számára!


Jöjjön el az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkbe és próbálja ki személyesen!
ugyfelszolgalat


Az akció a készlet erejéig tart! Ne késse le, ha nem akar lemaradni a hatalmas kedvezményről!