Bejelentkezés
Fenyő ágy! 5 év garancia, kedvező ár!

Fenyő ágy

szexi fenyő ágy akció


Mik a buktatók?

Vannak tipikus "turpisságok", amelyekre a fenyő ágyak vásárlásánál ügyelni kell. Sok helyen a fix fenyő ágy feltüntetett ára nem tartalmazza a hozzátartozó bordasort, az ágyneműtartós fenyő ágy árába pedig nem mindig a gázrugókat számítják bele, hanem a gyengébb rugózatot. Az így kiokoskodott ár esetén a fenyő ágy akár 10-20.000 Forinttal is lehet olcsób és a turpisságra majd csak az üzletben jövünk rá!

Érdemes rákérdezni továbbá, hogy fenyő ágyunkat milyen pácokkal, lakkokkal kezelték! Ma már nem jellemző, hogy olyan bevonatokat használnak, amelyek mérgező anyagokat párologtatnak magukból, de az óvatosság sosem árt! Főleg, hogy életünk harmadát majd fenyő ágyunkban fogjuk tölteni, amit inkább egészséges voltáért szeretünk, nem pedig azért, mert mérgező.

Néhol a neten csak a nettó árakat tüntetik el... nem kell mondanom, hogy mekkora pofáraesés, ha 25%-al magasabb összeg köszön vissza a számlán, mint amit megbeszéltél...

Ezen felül minden fenyő ágyhoz mellékelni kell a következőket:
  • Összeszerelési útmutató,
  • csavarok, tiplik,
  • és a fenyő ágy garancialevele!

Ha úgy érzed, hogy hasznos tanácsokat kaptál, a kölcsönösség jegyében, kérlek nyomj a like gombra:


Nem véletlenül hívjuk szexbiztos ágynak, íme a bizonyíték:


És mindezt 5 év garanciával! Kattints ide!


Vigyázat! Hamisítják!
Nem minden ágy szexbiztos, ami mellé odaírják!


Fenyő ágy, melyik?


Ön bármelyik fenyő ágyunkat is választja, biztos lehet benne, hogy tökéletes minőséget biztoítunk az Ön számára! Vegyük kicsit sorra gyártóinkat, hogy támpontot nyújtsunk Önnek fenyő ágy vásárlás előtt:
  • Vágy fenyő ágyak: ágyneműtartós és fix kivitelben is készülnek. 5 év garancia! (a gázrugókra 1 év jótállást biztosítunk!), 8 cm-el magasabb, 40%-al több fenyő anyagot tartalmaz a többi ágynál!
  • Henrik fenyő ágyak: ágyneműtartós és fix kivitelben is készülnek. Legértékesebb tulajdonság: 5 év garancia! (a gázrugókra 1 év jótállást biztosítunk!) Masszív fenyő ágy, tele van fával!
  • Gemenc fenyő ágyak: ágyneműtartós és fix kivitelben is készülnek. Színre is pácoljuk!


Fenyő ágy, oké, hol?


Fenyő ágy választékunkat megtalálja Budapesten a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcában a 64-66. szám alatt, illetve a Szentendrei út 299-ben, egy percre a Csillaghegyi HÉV megállótól, Baján a Gránátos utca 20. szám alatt (Family Center), illetve Szekszárdon, a Rákóczi u. 47-ben. Mindkét bemutatótermünkben kiemelkedő fenyő ágy választék tekinthető meg, kollégáink pedig készséggel válaszolnak bármilyen kérdésükre!


1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 64-66.
A Leheltől néhány percre!


Nagyobb térképre váltás

1039 Budapest, Szentendrei út 299.


Matrackuckó Baja nagyobb térképen való megjelenítése

Baján a Family Centerben - Gránátos utca 20.

7100 Szekszárd, Rákóczi u. 47.Fenyő ágyak

Gemenc ágyneműtartós ágykeret Vágy fenyő ágykeret ágyneműtartós

Fenyő ágy házhozszállítás


Bár fenyő ágyaink lapraszereltek, legtöbb esetben mégsem adottak a körülmények ahhoz, hogy Ön sérülésmentesen elszállíthassa ágyát! A fenyő ágyak masszív, tartós darabok, de felületük sérülékeny a karcolásokkal, benyomódásokkal szemben, így nem javasoljuk, hogy személyautókba passzírozzák őket, mert könnyen sérülést szenvedhetnek!

Fenyő ágy szállításban jók vagyunk!

Válasszák helyette szakszerűfenyő ágy szállítási szolgáltatásunkat, hogy fenyő ágyuk továbbra is a hálószoba dísze maradhasson!
Fenyő ágy összeszerelés

A fent említett okoból érdemes a fenyő ágyak összeszerelését is szakamberekre bízni, hiszen az avatatlan kezek ugyanúgy sérülést tudnak okozni az ágyban, mint a szállítás esetén! Rendelje meg fenyő ágy szerelési szolgáltatásunkatés Önnek nem kell a pakolással, szereléssel foglalkoznia, mert kollégáink megoldják Ön helyett!

Így készül a fenyő ágy!
Íme a kész fenyő ágy!Ebből a fenyő ágyból már csak a matrac hiányzik!


Tartós fenyő ágyat kívánunk!

Henrik fix fenyő ágy képek - további infókért kattintson ide!
Henrik fenyő ágy alacsony lábvégHenrik fenyő ágy fiókkalHenrik fenyő ágy magas

Henrik ágyneműtartós fenyő ágy képek - további infókért kattintson ide!
Henrik ágyneműtartós fenyő ágyHenrik ágyneműtartós fenyő ágy nyitvaHenrik fenyő ágy oldalról

Vágy fix fenyő ágyvázak, ágyneműtartós ágyvázak

Vágy fenyő ágykeret fix Vágy fenyő ágykeret ágyneműtartós


Gemenc fix ágykeretek, ágyneműtartós ágykeretek

Gemenc ÁgykeretGemenc fiókos ágykeretGemenc ágyneműtartós ágykeret