Szexbiztos fenyő ágy - hihetetlen áron


Az egyik legmasszívabb ágy, most a legjobb árfekvéssel! :)

Figyelem! A legjobb ár sem tart örökké! Ne maradjon le róla!

Csapjon le most a legkedvezőbb árú darabokra!


Fenyő ágy akció

Ágyneműtartós fenyő ágyvázFenyő ágyvázEmeletes fenyő ágyváz

Fenyő ágy akcióVége a napnak, párjával kinyitnak egy üveg bort... Maguk mögött hagyják a munka és a mindennapi élet fáradalmait, most a romatikáé a főszerep... később pedig talán az erotikáé...

Szóval ott tartunk, hogy a gyerek már alszik, rátérnének a lényegre, amikor hirtelen CSATT!

A gyerek felébred, a törött bordasor lelankasztja a vágyat... Lőttek az erotikának... Persze senki sem mondta, hogy ágy és ágy között is van különbség, igaz? Mármint az áron kívül... Nincs az a fenyő ágy akció, amelyik 10000-20000 Forintért normális minőséget ad.Nem Ön az első, aki tőlünk rendel fenyő ágyat! Az eddigi vélemények pedig mind pozitívak:

Vásárlóink mondták


"Az ágykeret masszív, nem izeg-mozog, mint más áruházakban összerakott kiállított darabok. Még a férjem 120 kg körüli súlyával sincs semmi problémája a keretnek..." -Varga Tímea, Budapest

"Kedves Gábor!
Pont ilyen volt az elképzelésünk, amikor arról kezdtünk beszélni, hogy legyen egy komoly fenyő franciaágyunk.Noha csak interneten kép alapján tudtuk megnézni a kínálatot, valahogy már így bizalmat kapott a cég. És nem csalódtunk. A kiszállítás pontosan, a megbeszélt időpontban zajlott, a szállítófiúk segítőkészek és gyorsak voltak. A megrendelt ágy hozta a várakozásokat. Remélem, 10-15 évig mindenképpen ezt az ágyat fogjuk nyúzni :)
Nagyon szép, jó anyagból készült, igényesen tervezett és megmunkált bútor. Nagyon nagy és iszonyatosan kényelmes. Egy hangja sincs.
" - Bernáth Viktória, Budapest

"Kedves Gábor!
Nagyon örülök, hogy ráakadtam cégükre és termékeikre a neten, az Önöktől vásárolt ágynemütartós franciágy teljesen megfelel az elképzeléseinknek. A kiszállítás és a helyszíni összeszerelés is nagyon gyorsan, udvariasan, korrekt módon zajlott. Ajánlani fogom Önöket.
" - Lukács Tímea

"Kedves Gábor!
Maximálisan elégedettek vagyunk az Öntől vásárolt ágyneműtartós franciaággyal. Először is sokkal szebb élőben, mint ahogy a neten látható. Maximálisan elégedettek vagyunk az Öntől vásárolt ágyneműtartós franciaággyal. Először is sokkal szebb élőben, mint ahogy a neten látható. Azután, kényelmes, jól funkciónál, megérte az árát. Ismerőseinknek is ajánlani fogjuk az Önök termékeit!Nagyon köszönjük!
" - Ábel Csaba, Budapest


Szeretnénk az Ön pozitív visszajelzésedet is megkapni, ezért most kivételes árat ajánlunk számára!


Jöjjön el az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkbe és próbálja ki személyesen!Matrackuckó Baja fenyő ágy 160x200Matrackucko Pest

160x200-as fenyő ágy 160x200-as fenyő ágy 160x200-as fenyő ágy
Matrackuckó Kecskemét fenyő ágy 160x200 Matrackuckó Szekszárd fenyő ágy 160x200Matrackuckó Szeged fenyő ágy 160x200
160x200-as fenyő ágy
Matrackuckó Székesfehérvár fenyő ágy 160x200Matrackuckó PécsMatrackucko Miskolc

Az akció a készlet erejéig tart! Ne késse le, ha nem akar lemaradni a hatalmas kedvezményről!

Mi így teszteljük fenyő ágyainkat :)

Cimkék:
Ágyakról szóló cikkeink

Ágy 090x200, Ágyneműtartós Fenyő ágy 090x200, Szexbiztos ágyak 09x200cm, Szexbiztos ágyak ,
Fix Fenyő ágy 090x200, Szexbiztos ágyak , Szexbiztos ágyak 09x200cm,