Bejelentkezés
Termék kategóriák
Fenyő íróasztal 5 év garanciával!

Fenyő íróasztal verhetetlen áron!

Megérkezett a tavalyi év legkedveltebb fenyő íróasztalának továbfejlesztett változata... Iskolakezdéshez méretezve!Fenyő íróasztal nemecsek
Nemecsek 2.0 Vastagabb, szebb, OLCSÓBB! KATTINTS IDE a Nemecsek fenyő íróasztalhoz!

Kukkold meg Martin íróasztalainkat! Kattints most ide!
  • Legjobb árú fenyő íróasztal!
  • A görgős fiókok benne vannak az árban!
  • Szexálló! :-)

Erről a fenyő íróasztalról beszéltem!
Részletekhez kattints képre!


Martin fenyő íróasztal 1 ajtósMartin fenyő íróasztal 1ajtós 3 fiók
Érdeklődj a 0620/571-2274-es telefonszámon!

Fenyő íróasztal, miért?

Miért ajánlom Neked a fenyő íróasztalokat? Pofonegyszerű! Az itt megjelenő fenyő íróasztalok nemcsak mutatósak, illatosak, de időtállóak, tartósak, strapabíróak is! Ráadásul károsanyag mentesek, így nem kell attól tartanod, hogy bármilyen egészségkárosító anyag kipárolog belőle!

Ezekben a fenyő íróasztalokbanbenne van az anyag, éppen ezért bátran ajánljuk, khm keményebb igénybevételre is!! ;) Talán azzal járnál a legjobban, ha eljönnél és megnéznéd érsekcsanádi vagy budapesti fenyő íróasztalainkat!

És főleg azért, mert a fenyő íróasztal soha nem fog eltörni úgy, mint ez a gagyi pozdorja... Ne dőljetek be a tízezres akcióknak, meg gazdaságos bóvliknak:


Ez nem fenyő íróasztal volt...Ez nem fenyő íróasztal...


Fenyő íróasztal, melyik a legjobb?

Ha megnézed, áruházunkban több fenyő íróasztal található. Melyek ezek? Íme itt megtalálod összes fenyő íróasztalunkat! A legjobbaktól kezdjük a listát:

Fenyő íróasztal, hol vannak?

Fenyő íróasztalainkat megtekintheted Budapesten, a XIII. kerületben a Hegedűs Gyula utca 64-66. szám alatt, vagy a Szentendrei út 299-ben, Baján a Gránátos utca 20-ban (Family Center), illetve Szekszárdon (Rákóczi u. 47). Szakembereink örömmel állnak rendelkezésedre bármilyen a fenyő íróasztalokat érintő kérdésben!

Fenyő íróasztal szállítás - ne egyedül!
Vannak olyan bútorok, amelyeknek a szállítását bárki meg tudja oldani, de többéves tapasztalataink azt mutatják, hogy a fenyő íróasztalok szállítása bizony szakértelmet kíván! A fenyő íróasztalokat könnyen összekaristolhatod, ha nem vagy elég gyakorlott, óvatos, ezért kérd inkább szakembereink segítségét! Ugyanezt ajánljuk az összeszerelésnél is! Kár lenne, ha az új fenyő íróasztal máris egy nagy karcolással kezdené a pályafutását, nem?


Jó egészséget kívánunk fenyő íróasztalodhoz!

Fenyő íróasztal képek
Csanád fenyő íróasztal konténerrelCsanád fenyő íróasztal számítógépCsanád fenyő íróasztal 114x104/75x62
Martin fenyő íróasztal 1 ajtósMartin fenyő íróasztal 1ajtós 3 fiókVanessa fenyő íróasztal