Termékek » GYAPJÚ TERMÉK » Gyapjú Gyermek ágyneműk

thumb
FINE BÁRÁNY TAKARÓ 100x140cm

Termék jellemzői:

Méret: 100x140 cm
Alapanyag: 100% merinó bárány gyapjú
Szálsűrűség: 600 g/m2
Mosás: Kézzel mosható, 30 fokos vízben, gyapjú mosószer hozzáadásával


14 911 Ft
18 639 Ft
(11 741 Ft + 27% ÁFA)

darab

Nem szeretné, ha a gyermeke műszál rengetegben aludna?Ismerkedjen meg gyermek gyapjú takaróinkkal, amelyek semmilyen műszál töltetet nem tartalmaznak, éppen ezért úgy ölelik körbe csemetéjét, hogy ők sem tudják, hogy most takaróról van szó vagy pedig édesanyjuk karjairól...


Ingyenes szállítás
az egész országban, ráadásul 30 nap pénzvisszafizetési garancia ajándékba!


(Egy személyes sztorit engedjen meg... Amikor a lányomnak bevittünk az oviba egy gyapjú derékaljat, akkor olyan mélyen aludt benne, hogy az első néhány napban bepisilt... Ennyit arról, hogy mekkorákat lehet aludni gyapjúval... :) - bocsánat a beleszerkesztésért, tisztelt Admin! ;) Ifj. Hahn Gábor )

Gyerek gyapjú takaró
Látja, hogy milyen őszinte a mosolya?


Az Arangyapjú takaróktól garantáltan jobban fognak aludni a gyerekek, hiszen a gyapjú nem csak meleget ad, de át is szellőzik, így elkerülhető az egész estés ki-be takarózás! Így a megfázás esélye is csökken, ami nagy előny, ha nem akarja, hogy a karácsonyi szezont szipogó orral, köhögve vészeljék át - épp elég, amit a gyerekek az oviból hazahoznak...

Ne tétovázzon sokat, rendelje meg most az akciós gyerek gyapjú takarónkat! Nem nyúlhat mellé... Ha mégis úgy érzei, hogy nem volt elégedett, akkor csak küldje vissza nekünk és visszautaljuk az árát! 30 napja van otthon tesztelni!

aranygyapjú pénz visszafizetési garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát. A bárány gyapjú takaró minden kétséget kizáró eredetiségéről Ön is könnyen meggyőződhet. Elég ehhez egy gyufát elővennie és megpirítgatnia a gyapjút.

Az igazi gyapjú nem lobban lángra, hanem izzani kezd és szétmorzsolható hamut hagy maga után. Ezt fogja megtapasztalni, ha az Aranygyapjú bárány takaróját vizsgáztatja.
A legjobb az lenne, ha eljönne hozzánk és kipróbálná, hiszen a gyapjú simogató érzése bárkit elvarázsol... Hozza el gyermekét is... meglátja, nem lesz hajlandó hazamenni takaró nélkül... ;)


Jöjjön el üzleteink egyikébe és próbálja ki, hogy milyen simogató érzés az Aranygyapjú!

Üzleteink listájáért kattintson ide!

Cikkszám: 40618
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 02 év
Házhozszállítás: Figyelem! Ezt a terméket Magyarország területén térítésmentesen szállítjuk házhoz.
Méret: 100x140 cm
Anyaga: Gyapjú
Gyapjú szálsűrűsége : 600 g/m2
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
ures,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.