Termékek » GYAPJÚ TERMÉK » Gyapjú takarók

thumb
FINE GYAPJÚ TAKARÓ

Ön is finom tapintású gyapjú takaróra vágyik?
Válassza az Aranygyapjú puha bárány takaróját!Méret:

26 124 Ft
32 655 Ft
(20 570 Ft + 27% ÁFA)

darab

Finom érintésű, meleg téli gyapjú takaróra vágyik?


A Fine gyapjú takaró úgy öleli Önt körbe a hideg téli éjszakákon, mint szíve választottja! A testét jótékonyan beburkolva felejthetetlen kényelmet nyújt minden éjszaka!

Ez a takaró ugyanis a legfinomabb, pihe-puha tapintású, ausztrál merinó bárány gyapjú alapanyagból készül, amely kizárólag az egy évesnél fiatalabb birka (bárány) első nyírásából származik.

A 100% természetes gyapjú hőszabályozó képessége révén ideális klímát kínál pihenő teste számára, megakadályozza a fázást és a leizzadást egyaránt. Ízületvédő és antireumatikus hatású.Vásárlónk kristálytisztán mondja el véleményét gyapjú takarónkról. Mi sem fogalmazhattunk volna jobban...Bárány gyapjú takaróink puha, selymes tapintásáról és optimális meleg tartó képességről a 600gr/m²-es szálsűrűség gondoskodik, mely dupla rétegben kerül összevarrásra - ebből adódóan a takaró valódi gyapjúsűrűsége 1200 gramm/négyzetméter.

Sok más gyártótól eltérően gyapjú takaróinkat nem töltjük meg a teljesen felesleges, funkció nélküli műszállal, hogy vastagabbnak tűnjenek. Gyapjú takaróink valóban természetesek, tökéletesen hozzásimulnak testéhez, körbeölelik, akár egy felhő!

Ha esetleg még ennél is különlegesebb takarót keresne, akkor van egy jó hírem... Csak annak ajánlom, aki a legjobb, legmelegebb téli takarót keresi: ismerje meg egyedülálló 700 gr/m2 sűrűségű Prémium gyapjú takarónkat! Kattintson ide!

Vigyázat, hamis gyapjú takarók a piacon!


Hallott már arról, hogy a gyapjút is hamisítják? Mi nem árulunk zsákbamacskát. A bárány gyapjú takaró minden kétséget kizáró eredetiségéről Ön is könnyen meggyőződhet.

Elég ehhez egy gyufát elővennie és megpirítgatnia a gyapjút. Az igazi gyapjú nem lobban lángra, hanem izzani kezd és szétmorzsolható hamut hagy maga után. Ezt fogja megtapasztalni, ha az Aranygyapjú bárány takarót vizsgáztatja.

Ráadásul azért, hogy ezt a tesztet nyugodtan, otthonában végezhesse el, ingyenes szállítást és 30 nap kifogásmentes pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

Ez azt jelenti, hogy ha Önnek nem lesz megfelelő a gyapjú takaró – túl meleg vagy éppen egy kicsit vasatagabbat szeretne -, akkor szó nélkül visszavásároljuk. Ennél jobb garancia jelenleg nincsen Magyarországon.

A gyapjú csalásokról szóló cikküket ide kattintva tudja elolvasni.

Atkák, ki az ágyból!


Ne ossza meg álmát az atkákkal, szabaduljon meg az allergia és az asztma tüneteitől! A hullámos gyapjúszálakból álló szövetbe nem mászik bele az atka, a kiváló nedvszívó gyapjú ráadásul száraz, az atkák megtelepedését gátoló klímát teremt, így takarónk használatával megakadályozhatja vagy gyógyíthatja a légzőszervi betegségeket!Hallgassa meg, mit mondanak vásárlóink gyapjú ágyneműinkről!


Önnek készítjük, Magyarországon!


Gyapjú termékeinket Magyarországon, Érsekcsanádon készítjük,

a Hahn család varrodájában.

Köszönjük, hogy magyar terméket vásárol!


Ismerje meg üzemünket! Nézzen bele,
hogyan készülnek Aranygyapjú termékeink!

Egyéb információk a Fine gyapjú takaróról:

100% pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes házhozszállítás – néhány nap alatt
100% % természetes ausztrál merinó bárány gyapjú alapanyag
Műszálmentes takaró
600 g/m2-es szálsűrűség, valódi meleg tartás!
• Két gyapjú réteget tartalmaz - téli takaró
Antireumatikus, ízületvédő
Antiallergén, portaszító, bőrbarát
Lanolintartalma védi a szennyeződésektől, ezért ritkábban igényli a mosást, mint más textíliák


Kérdése maradt? Valamit nem írtunk le elég részletesen? Írjon nekünk vagy jöjjön el személyesen alvásszaküzleteink egyikébe! Elérhetőségeket ide kattintva talál.


Cikkszám: 40607
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 02 év
Házhozszállítás: Figyelem! Ezt a terméket Magyarország területén térítésmentesen szállítjuk házhoz.
Méret: 130x200 cm
Anyaga: Gyapjú
Gyapjú szálsűrűsége : 600 g/m2
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Gyapjú takaró 130x200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.