Termékek » TÖRZSVÁSÁRLÓINKAK » HAPPY Párnák

thumb
Happy flexi bamboo párna

A termék megvásárolható bruttó 5280 Ft-ért és 7 Happy pontért.

Töltőanyag: Antiallergén PES szilikonozott golyó,40 fokon mosható
Töltősúly: 400g
Belső huzat: 100% pamut
Külső huzat: 40% bambusz, 60 % antiallergén polyester, 60 fokon moshatóMéret:

5 279 Ft
(4 157 Ft + 27% ÁFA)

darab

A termék megvásárolható bruttó 5280 Ft-ért és 7 Happy pontért.

TASZÍTSA KI A PÁRNÁJÁBÓL AZ ATKÁKAT ÉS ÁLLÍTSA BE MAGÁNAK A PÁRNA KEMÉNYSÉGÉT!Antiallergén párna, melynek állítható a töltete? Flexi Bamboo párna, az ideális választás!

Önnek is gondot okoz az optimális magasságú párna kiválasztása?

Csak a megfelelő magasságú és keménységű párna képes egyenesen tartani a gerincoszlop felső szakaszát alkotó nyaki csigolyákat, a túl magas vagy éppen túl alacsony párna a gerincoszlop kóros eldeformálódását okozza!

Flexi Bamboo párnánkat az Ön igényeinek megfelelően készítettük el!
Nézzük meg néhány pontban, hogy miért a Flexi Bamboo párna a legjobb választás Önnek:

1. Magának állíthatja be párnája magasságát, keménységét!

Flexi bamboo párna töltet

A párna töltőanyagának mennyiségét tetszés szerint állíthatja be, ugyanis két huzata van a terméknek. A 100% pamutból készült belső huzatba került a töltet, erre pedig egy kiváló élettani hatásokkal rendelkező bambusz szálas külső huzatot tettünk.

A belső huzatra egy zipzár is került, ezért egy könnyed mozdulattal kiszedheti a felesleges töltőanyagot, vagy éppen hozzátehet, ha puha lett a párna.
Tehát minden esélye megadatik az egészséges alvásra, ugyanis a párna egyenes pozícióban tartja a gerincoszlopát!


2. Töltete antiallergén és mosható!


Antiallergén Flexi Bamboo párna 40x50

A töltőanyag jól átszellőző, tartós, és rugalmas szililkon golyócskákból áll. Ez a speciálisan kifejlesztett anyag antiallergén és környezetbarát, valósággal taszítja az atkákat.

Időnként érdemes lefagyasztania a párnát, ezzel 100%-ig kiírtja belőle az atkákat, majd a 40 fokon való mosással az atkák ürüléket távolíthatja el, így az allergiás és asztmás rohamoknak nem lesz ez kiváltó oka (itt is hangsúlyoznánk azt, hogy a leghatékonyabb atkamentesítés csak a teljes életmódváltással valósítható meg!).
A PES szilikon anyag ruganyos, kényelmes alátámasztást kínál nyakának, használatával megelőzhetők és megszüntethetők a nyak görcsös fájdalmai!


3. Bambuszszálas huzata friss, üde és higiénikus pihenést kínál!


Flexi Bamboo Párna alapanyag

A párna külső huzatába bambuszszálakat szőttünk, mely egy nagyon praktikus, környezetkímélő természetes anyag, ezért gyakran alkalmazzák ágyneműk készítésénél.
A bambusz ugyanis hőszabályzó képességgel bír, a testből áradó verejtéket hatékonyan szívja fel (nedvszívása négyszer akkora, mint a pamutnak!) és vezeti el. Tehát ez egy lélegző anyag, mely nyáron hűt, télen pedig fűt.


Az optimális klíma verejtékmentes éjszakákat, friss reggeleket és sikeres méregtelenítést tesz lehetővé Önnek!

A nagyszerű bambusz ráadásul ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és más élősködőknek, vagyis antibakteriális hatású, így szívből ajánlom Flexi párnánk használatát akkor is, ha allergiás!


4. Finom tapintású anyaga kényelmes alvást eredményez!

A fej kitűnő alátámasztása mellett a Flexi párna luxus érzetű, kellemes tapintású bambusz huzata gyöngéden kényezteti bőrét pihenés közben.

Tudósok úgy vélekednek a bambuszról, hogy a vérkeringésre is pozitívan hat, párnánk használata ösztönzi anyagcseréjét és elűzi fáradtságát, egyszóval javítja közérzetét!


Rendelje meg most kötelezettségek nélkül a Flexi Bamboo párnát!Ha mégsem tetszik a Flexi Bamboo párna, 30 napon belül visszaküldheti hozzánk, és visszaadjuk a pénzét!

Hívja az Önhöz legközelebb eső szaküzletünket és rendelje meg most! Vagy jöjjön el üzleteink egyikébe és próbálja ki a Flexi Párna családunk valamelyikét!

Cikkszám: 42020_1
Gyártó: Havitu Bt.
Méret: 040x050 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Egészségpénztáraknál elszámolható párnák, Memory párna, Happy párna,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.