Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
HARDFLEX PREMIUM MATRAC

Kényelem és tartás a kemény matracok kedvelőinek.Matrac méret:

77 953 Ft
91 709 Ft
(61 380 Ft + 27% ÁFA)

darab

hardflex prémium matracHardFlex Premium matrac a Celebration matrac család tagja


A 80x200 cm-as HardFlex Premium matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.


A Hardflex matracunk úgy terveztük meg, hogy azoknak is élmény legyen a szunyókálás, akik a keményebb matracokat szeretik.

Mi ugyan mindenkinek azt ajánljuk, hogy olyan matracot keressen, ami formát követ, de mégis mindig megjegyezzük, - csak úgy halkan, suttogva -, hogy bizony az is rengeteget számít, hogy hogyan érezzük rajta magunkat.

Ha ön a kemény matracokon érzi jól magát, akkor ezen nincs mit szégyellni és ha már így alakult, akkor szerettük volna, ha mi nem csak a fapad-beton élményt tudjuk nyújtani.


Szuperrugalmas hab, stabil alátámasztásA Hardflex matrac szuperrugalmas habja felel azért, hogy ne recsegő-ropogó sima szivacs matracon feküdjünk éjszakánként. Ez hab nem csak kényelmet nyújt, de magabiztosan is támaszt alá, hiszen sűrűsége (35 kg/m3) nagyobb a hagyományos (28-32-es sűrűségű) haboknál.

1


Milyen matracot vegyünk? Beszélgetés a fogyasztóvédőkkelA matracban lévő hab olyan kényelmes, hogy a magyar piacon található memory matracok felét könnyedén kispadra ültetné. Éppen ezért nem volt rá szükség, hogy a a Hardflex matrac és a huzat közé oldalanként 1-2 centi vattaszerű anyagot tuszkoljunk. Nem kell elrejteni a habot, mert önmagában is kényelmes.


Úgy szellőzik, hogy szinte fázni fogunk rajta.


Persze csak viccelek. Fázni azért nem fogunk, de a Hardflex alapanyaga teljesen átszellőzik, így az izzasztó éjszakáknak búcsút inthetünk. Tehát a matrac nem csak tartós, nem csak kemény, de még jól is szellőzik, ami nagy előny azoknak, akik amúgy is nehezebben veszik a melegebb éjszakákat.

39 féle variációban kérhet hozzá huzatot...


A matrachuzat Qucik Wash technológiával készült, ami azt jelenti, hogy a huzat könnyen kettéválasztható, és könnyen vissza is cipzározható. Így a matrac tisztítása egyszerű, könnyű feladat.

A huzat felső része pihe-puha, 40 fokon mosható anyagokból készül, míg az alsó sűrűn szőtt Protecta anyagból, amely megóvja a matracmagot a porosodástól és a mechanikai sérülésektől. Ráadásul a különböző huzatok összesen 39 féle módon variálhatóak egymással.


A képekre kattintva megnézheti szövetválasztékunkat.
Barna bölcsős szövetek:

Szürke bölcsős szövetek:

Sőt, még ennél is személyre szabottabb lehet fekhelye. Mindig hangsúlyozzuk, hogy mindenkinek másmilyen matrac a tökéletes. Mégis, sok pár dönt úgy, hogy kompromisszumot keres, mert nem szeretnének két külön matracon aludni.Mindenki boldog lesz – garantáljuk


A 39 féle huzatvariáció még csak az első lépés a tökéletesen személyre szabható Celebration termékcsalád innováióinak sorában. Ami még ennél is érdekesebb, hogy a Hardflex matrac esetében lehetőség van arra, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk párunkkal.

Hallgassa meg, mit mondanak vásárlóink matracainkról!


Mindenki olyan keménységű matracot választhat magának ugyanis, amilyet csak szeretne – és nincs rá szükség, hogy két különböző ágybetét kerüljön az ágyba. A Hardflex mellett ugyanis az Álom Celebration matraccsaládba tartozó többi ágybetét - az Air HD Prémium, a Super Memory Prémium és az Original Noks matracok – is korlátlanul variálhatóak egymással.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy lehetőség van egy keményebb és egy lágyabb matracot egyetlen matrachuzatba varrni, így mindenki olyan matracon aludhat, amilyenen csak szeretne és nincs szüksége arra, hogy valaki olyan keménységű matracon aludjon, amelyen nem tudja kipihenni magát. A szorosan egymás mellé rakott és egy huzatba összevarrt matracok esetében garantált, hogy senki nem fog rést érezni a két különböző ágymatrac között – mégis mindenki a számára legkényelmesebb fekhelyen aludhat.


Hazai gyártású termék


A Hardflex matrac magját az osztrák Eurofoam magyarországi leányvállalata gyártja Miskolc mellett Sajóbábonyban, míg a huzatok varrását családi varrodánk végzi Baja mellett Érsekcsanádon. Egyedül a huzatok alapanyagát importáljuk Belgiumból, mert ebben a belgák legjobbak – legalábbis gyanús, mert még az USA nagy márkáinak is ők viszik az alapanyagot.


Önnek varrjuk!Egyéb információk az Álom Hardflex matraccal kapcsolatban:
100% pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méreteknél (80, 90, 140, 160, 180))
Ingyenes szállítás egész Magyarországon.
Két különböző komfortú oldal.
Nagyrugalmasságú HR hideghab az egyik oldalon.
Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot. Olvassa el, miért!
• Már ma Önnél lehet!
• Levehető, 40 fokon mosható huzat.
• Rendelhető póthuzat.
35kg/m3 sűrűségű hideghab.
10 év garancia.
• 12 féle variálható huzat, összesen 39 féle variáció!
Quick Wash technológiával gyártott, mosáskönnyített huzat.
• Súlyhatár: 140kg/fő
• Vastagság: 23cm.

Ha kérdése van a Hardflex matracról, kérjük vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi üzletünkkel.

Óvja meg matracát! Használjon matracvédőt, hogy:
• távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
• száműzze a port az ágyából,
• megóvja új ágybetétjét a kellemetlen koszolódástól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!

Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:

Cikkszám: 85V111
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Gyártó: Matrackuckó Franchise
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 140 kg/fő
Garancia: 10 év
Hideghab sűrűség:: 35kg/m3 kg/m3
Magasság: 22 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, matrac, kemény, hard, prémium, hideghab, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Celebration matracok, Celebration matracok 080x200, Álommatrac Egyedi 080x200 cm, Álommatrac Egyedi 140x200 cm, Celebration matrac 80x200,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.