Termékek » FENYŐBÚTOR » Fenyő ülőgarnitúrák

thumb
Helsinki fenyő fotel 60x5569 139 Ft
(54 440 Ft + 27% ÁFA)

darab


Családi vállalkozás a HORVÁTH BÚTORKFT,ahol apáról fiúkra szállt a bútor készítés mestersége,szenvedélye.Elkötelezettek vagyunk tehát Ön és a szakma iránt,hogy olyan bútorokat vásárolhasson meg kínálatunkból,amely sok évig megelégedésére szolgálnak majd,és egy harmonikus életteret biztosítanak.

A barátságos természetet,a praktikusságot,és a tartósságot kínáljuk az Ön életterébe tömörfenyő bútoraink által.
A természetességet képviselik a selyemfényű lakkal kezelt bútoraink.

A praktikusság ott jelenik meg, hogy a bútorainkkal összeállítható variációk száma szinte végtelen,már maximálisan figyelembe veheti a szoba magasságát is ,köszönhetően a komódjainkra,illetve a szekrényekre készített különböző rátéteknek.

Szintén a praktikussághoz kapcsolódik,hogy bútoraink egy részét lapraszerelten,kellő gondossággal csomagolva szállítjuk,és így Önnek még a hazaszállítás,a cipekedés sem jelent gondot.
A tartósság alapvető feltétele részünkről a jó alapanyag,és a precíz megmunkálás. Mi a legmagasabb minősítésű Észak-Karélia vidék, friss tiszta szférájából importált borovi fenyővel dolgozunk,mely szerkezetét tekintve a legidőtállóbb a fenyő alapanyagok között. Jól képzett szakemberek készítik modern technológia alkalmazásával a tömörfenyő bútorainkat.

Bútoraink legfőbb jellemzője a magas fokú és finomságú megmunkálás mellett,az erős masszív kivitel,amelyet a bútorok alkatrészeinek robosztus anyagvastagsága garantál.A termékeink terhelhetősége és tartóssága ezáltal hosszú időre megbízhatóan fennmaradva szolgálja tulajdonságát.Régi szóhasználattal BENNE VAN AZ ANYAG.A korpuszbútoraink régóta jól bevált szoklis lábazattal készülnek,ami a megbízható statikai tulajdonsága mellett praktikus is,mert pl. lezárja a teret.Termékeink választéka állandóan bővül,fejlődik.Bízva,hogy az álatalunk gyártott bútorok elnyerik tetszését.


Ágy, matrac, fenyőbútor házhozszállítás.

Termékeinket megtalálhatja Alvásszaküzleteinkben ide kattintva.

Töltse le a Horváth fenyőbútor elemjegyzéket.

Cikkszám: 10058
Gyártó: HORVÁTH FENYŐBÚTOR
Gyártó: Horváth Fenyőbútor
Garancia: 05 év
Lapraszerelt: Igen
Anyaga: Borovi fenyő
Bútor méret: 60x55 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Horváth fenyőbútor, Horváth ülőgarnitúra ,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.