Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
ICON GREEN HABRUGÓS MATRAC

Az Icon Green habrugós matrac önálló habrugókra épülő technológiája szinte páratlan az országban. Kényelme próbafekvésért kiállt...Matrac méret:

119 224 Ft
183 421 Ft
(93 877 Ft + 27% ÁFA)

darab

FIGYELEM!

A matrac személyes kipróbálását most nem ajánljuk, mert véleményünk szerint a koronavírus fertőzés lassításának időszakában ez felelőtlenség lenne, DE most van idő átnézni termékeink katalógusait, igénybe venni a KOCKÁZATMENTES EXTRA előfoglalási kedvezményünket, aminek segítségével még az elszabadult Euro árfolyam ellenére is garantált árakat tudunk biztosítani ÖNNEK.


Icon Green Habrugós matrac


A 80x200 cm-as Icon Green habrugós matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.


Icon Green habrugós matrac - mit kell tudni?


Az Icon Green Magyarországon szinte egyedülálló habrugós technológiával készült. A habrugók ugyanis itt nem csak "mini" formában vannak jelen, nem csak kényelmi réteget alkotnak, hanem önmagában az egész matrac egy hatalmas, önnálló habrugókon alapuló rendszerből áll. (Ha bővebben érdekli a téma, ezt a cikket érdemes elolvasnia: habrugós matracok: minden, amit tudni kell.)


Tartalomjegyzék:

Az Icon Green habrugós matrac még a habrugósok között is ritkaságszámba megy. A legtöbb habrugós matracban több sor habrugó kerül kiosztásra. Lehet, hogy egy tömör hablemezre helyezik őket, lehet, hogy a rugózat, vagy éppen latex fölé. Ezzel szemben az Icon Green magja csak habrugókat tartalmaz semmi mást.

Icon Green habrugós matrac formakövetés

Mivel az egész matrac egyetlen habrugós rendszer, így a különálló habrugók egymástól függetlenül tudnak mozogni – pont, mint a zsákrugós matracok esetében. Ennek köszönhetően az Icon Green habrugós matrac őrülten pontrugalmas. Pont ott támaszt ahol kell és ez nem befolyásolja a matrac többi részét... Viszlát áthullámzás, hello nyugalom! Többé nem érezzük a mellettünk fekvő mozgolódását!


100 darab teljesen külön mozgó habrugó négyzetméterenként! Csak?

A Icon Green habrugóinak sűrűsége 100 darab habrugó/négyzetméter. Ne tévessze meg, hogy ilyen „alacsony” – például az Icon habrugós matrachoz képest, ahol négyzetméterenként 310 minihabrugó van. Mivel a legtöbb habrugós matraccal ellentétben ezek a habrugók tényleg külön mozognak, így a sűrűség ebben az esetben becsapós lehet. Ez a 100 habrugó, ebben a rendszerben, bőven felér azokkal a matracokkal, ahol nem a matrac egész belseje áll habrugókból. Sőt, nem csak felér...

A habrugók zárórétegén további 100 darab komfort habblokk segíti a kényelmet – négyzetméterenként. Az Icon Greenben a felsoroltakon felül más is szolgálja a rajta fekvők komfortját. A benne lévő hab úgynvezett nagy rugalmasságú (HR) hab, amely sokkal nagyobb élményt ad, mint a hagyományos, merev hideghabok.
Ha érdekli, hogy mitől más a HR hab, ide kattintva elolvashatja.

Habrugók az icon green matracban

Az Icon Green önnálló habrugóinak köszönhetően alig kellet zónáznunk a matracot. Mi mégis elrejtettünk 7 alig látható zónát a matracban - biztos, ami biztos. Szeretnénk, ha gerince a legjobb kezekben lenne.A hideghab matracok remekül átszellőznek. Ebben nagyjából mindenki egyetért, aki matracokkal foglalkozik. Ha megnézzük az Icon Green habrugós matrac belsejét – lenti kép -, akkor látjuk, hogy a habrugós kialakításnak köszönhetően minden gond nélkül átjárja a levegő. 46 darab szélcsatorna van benne. De ez mind eltörpül ahhoz képest, hogy a különálló habrugók körbeszellőznek... Nézze meg a lenti képet. Látszik, hogy átjárja a levegő.

Icon green premium habrugós matrac szellőzés


A tartósságról a Matrackuckó prémium kategóriájában már megszokott 43 kg/köbméter sűrűségű, nagy rugalmasságú hideghabja gondoskodik. A habrugós matracok alapból sem maradnak el tartósságban rugós vagy hab társaiktól, ezzel a nagy sűrűséggű habbal azonban kimondottan tartós matracot kapunk.Hallgassa meg, ahogyan a fogyasztóvédőkkel beszélgettünk!

Semelyik matrac nem bírja 20-30 évig – erről itt írtunk bővebben: matrac garanciákról, őszintén -, de az Icon Green esetében mindent elkövettünk, hogy a lehető legtovább maradjon jó formában leendő matraca.


Matracaink készítésekor az egyik fő szempont, hogy csak olyan alapanyagokkal dolgozzunk, amik nem jelentenek semmiféle veszélyt az egészségre. Éppen ezért alapanyaggyártónk rendelkezik Oeko-Tex 100-as és a Certipur igazolással is. A matrac nem csak az Európai Uniós előirásoknak felel meg, de teljesíti az Egyesült Államok szabályozásának, a CPSIA-nek (Consumer Product Safety Improvement Act) a feltételeit is.

Öekotex 100 igazolás Certipur igazolás

Amikor álomra hajta fejét bármelyik matracunkon, akkor nyugodt lehet, mert garantált, hogy semmi nem fenyegeti egészségét. Tudjuk, hiszen mi is ezeken a termékeken alszunk.Minden matracunk huzatát steppelés nélkül készítjük. Ez önnek azért jó, mert nem fizet feleslegesen azért, hogy vatta minőségű anyagokat töltsenek ön és a matrac közé. Matracaink alapanyaga önmagában olyan kényelmes, hogy nem kell plusz töltetet rakni huzatainkba, hiszen így is tökéletes luxusérzést varázsolnak a rajta fekvő alá.

Így ráadásul biztos lehet benne, hogy nem azért vastag a matrac, mert felesleges műannyaggal töltötték fel a rajta lévő huzatot.


Könnyen mosható

További előnye a kellemes tapintású, töltelék nélküli huzatnak, hogy könnyen kettébontható és gyorsan szárad. A Matrackuckó QuickWash technológiájának köszönhetően így a reggel kimosott huzat estére tökéletesen száraz lesz...


Variálható

Az Icon Green habrugós matrac több, mint 40 féle huzatvariációban érkezik. Ön kiválaszthatja a legszimpatikusabb alsó és felső részt, hogy igazán a saját igényeire szabhassa matraca megjelenését. Nézze meg a következő képeket, amelyben bemutatunk néhány lehetséges variációt – és ez csak a töredéke a lehetőségeknek!Nincsen semmi baj. Ez bárkivel megesik. A Matrackuckó 30 nap kényelmi garanciát biztosít önnek, amennyiben személyesen kipróbálja matracát, és vesz hozzá egy matracvédőt (az ajánlat a következő méretekre vonatkozik: 80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200). Ebben az esetben mi kérdés nélkül kicseréljük önnek a kényelmetlen matracot vagy pedig visszaadjuk az eredeti vételár egészét. Így ön nem tud hibázni.


A Matrackuckó az összes Magyarországon bejegyzett egészségpénztárral kapcsolatban áll! Kártyáját minden üzletünk le tudja húzni, így önnek nem kell készpénzzel fizetnie. Üzleteink az elmúlt 10 évben több, mint ezer egészségpénztári tranzakciót hajtottak végre és eddig egyetlen általunk kiállított számla sem maradt kifizetetlenül. Így önnek nem kell attól félnie, hogy visszadobják a tőlünk kapott számlát!Az Icon Green matracok majdnem minden eleme itthon készül. A hab Sajóbábonyból érkezik, a huzat varrását pedig Érsekcsanádon végezzük, családi varrodánkban. Egyedül a huzat alapanyagját hozzuk Belgiumból – itthon nem találtunk jobbat.


Örömmel készítjük álmai matracát! :)

A saját magunk által gyártott matracokat máshol nem lehet megvásárolni. Így tudjuk önnek garantálni a legjobb árat és a legjobb kiszolgálást.


Ismerjen meg minket jobban, nézzen bele videóinkba!


Röviden: nem. Az Icon Green matrac nyugodtan használható sima, merev ágyrácson is. Sokan állítják, hogy habmatracokat csak rugalmas ágyrácson lehet használni. Ők sajnos tévednek, erről itt olvashat bővebben: ezért nem kell rugalmas ágyrács a habból készült matracok alá.

Azonban, ha önnek inkább a rugalmas ágyrácsok a szimpatikusabbak, akkor természetesen azokat is használhatja. Sőt, az Icon Green habrugós matrac nyugodtan használható állítható ágyráccsal is.

 • Habsűrűség: A matrac teljes habja 43 kg/m3 HR, HD hab.

 • Habrugók száma: 100 darab önálló habrugó/négyzetméter. 160x200-as méretű Iconban 320 darab önálló habrugó van.

 • Zónák száma: 7 db.

 • Légcsatornák száma: • 80x200-s méretű Iconban 46 darab különálló légcsatorna.

 • Komfort felületen lévő habblokkok száma: • 160x200-as méretű Icon Greenben 320 darab, mindkét oldalon

 • Habanyag minősítése: • Certipur • OekoTex Standard 100 • CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act) megfelelőség. (USA szabályozás, többek közt ólomtartalommal kapcsolatban.) Az Európai Unió 1907/2006/EK (REACH) rendeletének megfelelően nem tartalmaz a REACHl XVII. melléklete szerint korlátozás alá eső anyagot. (Európai Uniós rendelet az egészségre káros anyagok használatát illetően.)

 • Huzatok minősítése: OekoTex Standard 100Egyéb információk
 • 30 nap pénzvisszafizetési garancia – személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méretek esetében (80, 90, 140, 160, 180)

 • 10 év garancia,

 • 22 centiméteres magasság,

 • 43kg/m³ sűrűségű hideghab,

 • Nagyrugalmasságú HR hideghab,

 • Quick Wash rendszer – kettécipzározható huzat, könnyű moshatóság,

 • Súlyhatár: 110 kg/fő,

 • Nem szükséges mellé drága, rugalmas ágyrácsot vásárolni - infókért kattintson!

 • Akár már ma Önnél lehet,

 • Több, mint 40 féle huzatvariáció.

 • Steppelés mentes huzatok.

 • Vákkumcsomagolt termék.

 • Szállítása egyszerű, szinte minden autóba befér.

 • Ingyenes szállítás egész Magyarországon.


Cikkszám: 85V131 ICON G 080/22
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Gyártó: Matrackuckó Franchise
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 110 kg/fő
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, matrac, hideghab, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Celebration matracok 080x200, Celebration matrac 80x200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.