Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
ICON HABRUGÓS MATRAC

Szellőzés, formakövetés, kényelem. Az Icon habrugós matracok alapötlete az volt, hogy létrehozzunk egy olyan ágybetétet, amely ezt a hármast tökéletesen kiszolgálja.Matrac méret:

119 224 Ft
183 421 Ft
(93 877 Ft + 27% ÁFA)

darab

FIGYELEM!

A matrac személyes kipróbálását most nem ajánljuk, mert véleményünk szerint a koronavírus fertőzés lassításának időszakában ez felelőtlenség lenne, DE most van idő átnézni termékeink katalógusait, igénybe venni a KOCKÁZATMENTES EXTRA előfoglalási kedvezményünket, aminek segítségével még az elszabadult Euro árfolyam ellenére is garantált árakat tudunk biztosítani ÖNNEK.

Icon Habrugós matrac

A 80x200 cm-as Icon habrugós matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.


Mit kell tudni az Icon habrugós matracokról?

Miért habrugós? Az Icon túllépve a hagyományos zónás hideghab matracokon, a legmodernebb, habrugós rendszerrel készült. Habrugós matracaink kényelemben és szellőzésben felülemelkednek a hagyományos hideghab matracokon... Olvassa el, hogy hogyan varázsolja tökéletessé pihenését:


Tartalomjegyzék:


A formakövetésről és a kényelemről az Icon esetében négyzetméterenként 310 minihabrugó gondoskodik. Ez egy 160x200-as méretű matracban 992 darab minihabrugót jelent. Mind azért felel, hogy ön kényelmesen aludjon. A következő képen akár meg is számolhatja, hány darabot lát:

zónázásás, habrugók és habblokkok az Icon matracon

Ráadásul a habrugókon kívül mindkét oldal tetején található egy zónázott komfortréteg. A test formájára igazított habblokkok adják a végső lökést a tökéletes kényelemnek és formakövetésnek. Egy 160x200-as matracban oldalanként 496 darab ilyen habblokk dolgozik még pluszban a kényelméért. (Ha mélyebben érdeklik a habrugós matracok, akkor ezt a cikkünket érdemes elolvasni: minden a habrugós matracokról)


7 zóna a még jobb formakövetésért

A fentiek mellett az ágyebetét hét különböző zónára van osztva. Így még pontosabb alátámasztást tudunk garantálni a gerincnek. Az Icon esetében külön jó hír, hogy a zónázást nem csak a felső komfortréteg kapta meg, hanem már a mélységben, a habrugóknál elkezdődik. Jól látszik a következő képen, hogy miről beszélünk:

Ikon matrac keresztmetszet

Az i-re a pontot pedig a matrac alapanyagául szolgáló nagy rugalmasságú HR hideghab teszi fel, ami nagyobb kényelmet biztosít a hagyományos, merev hideghaboknál. Erről bővebben ide kattintva olvashat.


A habrugós matracoknak a formakövetés és a kimagasló alátámasztás mellett van még egy nagyon jó tulajdonságuk. Remekül szellőznek. Alapvetően már a hideghab önmagában is nagyon jól szellőző alapanyagnak számít. A habrugós matracok szerkezete azonban sokkal több teret enged az átlagnál a friss levegő számára – legyen az zónázott vagy zóna nélküli matrac.

Beépíttett szellőzőcsatornák


Az Icon esetében egy 80x200-as méretű ágybetét belsejében 180 különböző légcsatorna fut - a fenti képen is ebből adunk ízelítőt. Ez több, mint elég arra, hogy a matrac tökéletesen átszellőzzön. Viszlát éjszakai izzadás, viszlát reggel nyirkos ágyneműben ébredés! Ez a matrac mindent megtesz azért, hogy ne okozzon meleget.


Sűrű hab a tartós matracért


A matracban található anyagok az átlagos (28-32 kg/köbméter) hideghaboknál sűrűbbek, így formatartásuk is meghaladja azokat. A felhasznált nagy rugalmasságú habok 40 és 43 kg/köbméter tömegsűrűséggel bírnak, így kiérdemlik a nagysűrűségű, HD elnevezést. Egy matrac nem lehet örökké jó (erről írtunk ebben a cikkünkben: őszintén a matrac garanciákról), de az Icon esetében minden adott ahhoz, hogy egy tartós, strapabíró matracot kapjunk.Hallgassa meg vezetőnket, ahogyan a fogyasztóvédőkkel beszélget!

Biztonságos termék


Az Icon habrugós matrac mind huzatában, mind habjában teljesen biztonságos, egészségkárosító hatása nincsen. Erről tanúskodik a mellé járó Oeko-Tex 100-as és a Certipur igazolás is. A matrac nem csak az Uniós előirásoknak felel meg, de teljesíti az USA szabályozásának a CPSIA-nek (Consumer Product Safety Improvement Act) a feltételeit is.


Öekotex 100 igazolás Certipur igazolás


Amikor ön egy Álommatracra hajta a fejét, nyugodt lehet, mert egészsége biztonságban van. Mi és gyermekeink is Álommatracokon alszunk, melyek ugyanazokból az alapanyagokból készülnek, mint az ön jövőbeli matraca.Az Icon matracok huzata nem steppelt, nem tartalmaz töltetet. Egyrész azért, mert nem hiszünk benne, hogy matracaink vastagságát gyakorlatilag vatta szerű anyaggal növeljük. Másrészt maga a habanyag olyan kényelmet ad, hogy azt nem szükséges elfednünk egy vastagabb huzattal.


Könnyen mosható


A nem steppelt matrachuzatnak és a Matrackuckó által alkalmazott QuickWash technológiának köszönhetően a matrac huzata könnyedén kettébontható és mosható. A nagyméretű példányok huzata is könnyedén befér a mosógépbe. A huzatok szöveteit úgy válogattuk, hogy ha azokat délelőtt kimossák, akkor estére megszáradjanak. Így Ön mindig tiszta, friss matracon aludhat...


Bármilyen huzatot választhat


Icon matracunk mellé ön választhatja ki a legszimpatikusabb huzatot. Több, mint 40 variációban rendelheti meg az önnek tetsző alsó és felső részt. Ízelítőként nézze meg a következő képeket néhány huzatunkról – kattintson a képekre!


A Matrackuckóban megvásárolható összes Álommatrachoz hasonlóan az Icon habrugós matrac mellé is igénybevehető pénzvisszafizetési garancia. Hiszen hiába a leggondosabb választás, mindenkivel megtörténhet, hoy rosszul választ. A nálunk megvásárolt matracot 30 napon belül kérdés nélkül visszavesszük, amennyiben ön azt személyesen kipróbálta és vásárolt hozzá egy matracvédőt.


A pénzvisszafizetési garancia kizárólag hagyományos méretű termékekre vonatkozik (80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200). Ha ön ezekből a méretekből választ és eleget tesz a fenti feltételeknek, akkor nyugodtan viheti haza új matracát. Ha kényelmetlen lenne, akkor sem dobta ki a pénzét az ablakon: visszavásároljuk öntől az eredeti áron.

A Matrackuckó termékei egészségpénztárra megvásárolhatóak. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 10 évben egyetlen általunk kiállított egészségpénztári számlát sem utasítottak el – pedig jóval több, mint ezer számlát küldtünk be.

Az összes egészségpénztárral kapcsolatban vagyunk, így ön könnyedén vásárolhat egészségpénztári kártyájával. Nem szükséges készpénzzel fizetnie, kártyáját le tudjuk húzni termináljainkon.


Magyar termék, családi vállalkozás – matrac egyenesen a gyártótól


Az Icon habrugós matracot Magyarországon, a Hahn család családi üzemében készítjük, Érsekcsanádon. A matrac habja Miskolc mellől érkezik. Egyedül a huzat alapanyaga jön Belgiumból – de a varrás itthon történik.


Önnek készítjük! :)


Az Icon habrugós matrac máshol nem kapható, mert így tudjuk a legjobb árat garantálni önnek - egyenesen a gyártótól vásárolhat. Termékeink használatával ön magyar családokat támogat. Köszönjük szépen.


Ismerjen meg minket jobban, nézzen bele videóinkba!

Milyen ágyrács kell?


Az Álommatracok nem igényelnek rugalmas ágyrácsot, mert önmagukban elég vastagok és masszívak ahhoz, hogy megfelelően támasszanak alá. Itt részletesebben írunk róla, hogy miért nem kell, miért nem érdemes használni: Valóban szükséges a rugalmas ágyrács?

Amennyiben ön mégis rugalmas ágyrácsot használna, úgy természetesen annak sincsen akadálya.


Icon habrugós matrac technikai adatai

 • Habsűrűség: A matrac belső része: 43 kg/m3 HR, HD hab, a matrac külső része: 40 kg/m3 HR, HD hab.

 • Habrugók száma: 310 darab mini habrugó/négyzetméter. Egy 160x200-as méretű Iconban 992 darab mini habrugó van.

 • Zónák száma: 7 db.

 • Légcsatornák száma: 80x200-s méretű Iconban 180 darab különálló légcsatorna.

 • Komfort felületen lévő habblokkok száma: 160x200-as méretű Iconban 496 darab, mindkét oldalon.

 • Habanyag minősítése: Certipur, OekoTex Standard 100, CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act) megfelelőség (USA szabályozás, többek közt ólomtartalommal kapcsolatban). Az Európai Unió 1907/2006/EK (REACH) rendeletének megfelelően nem tartalmaz a REACHl XVII. melléklete szerint korlátozás alá eső anyagot. (Európai Uniós rendelet az egészségre káros anyagok használatát illetően.)

 • Huzatanyag minősítés: OekoTex Standard 100.

Egyéb információk

 • 10 év garancia

 • 30 nap pénzvisszafizetési garancia – személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén a hagyományos méretek esetében (80, 90, 140, 160, 180)

 • 22 centiméteres magasság

 • 40kg/m³ és 43kg/m³ sűrűségű hideghabok

 • nagyrugalmasságú HR hideghab

 • Quick Wash rendszer – kettécipzározható huzat, könnyű moshatóság

 • súlyhatár: 130 kg/fő

 • nem szükséges mellé drága, rugalmas ágyrácsot vásárolni - infókért kattintson!

 • akár már ma Önnél lehet

 • több, mint 40 féle huzatvariáció

 • steppelés mentes huzatok

 • ingyenes szállítás egész Magyarországon


Jöjjön el és próbálja ki ön is Icon habrugós matracunkat! Üzleteink listájáért kattintson ide!

Cikkszám: 85V121 ICON 080/22
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Gyártó: Matrackuckó Franchise
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 130 kg/fő
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Celebration matrac 80x200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.