Üdvözöljük vásárlás tájékoztató oldalunkon! Az alábbiakban leírjuk, hogy miként zajlik nálunk a vásárlás! Kérem, olvasson tovább!

A RÉSZLETES ÁSZF-HEZ ÉS VÁSÁRLÓI JOGAI LEÍRÁSÁHOZ KATTINTSON IDE!Regisztráció és vásárlás

Házhozszállítás

Fizetés és garancia

ÜzleteinkRegisztráció és vásárlás Vissza a lap tetejére.

Webáruházunkban a vásárláshoz regisztráció szükséges, így kérjük,
regisztrálja magát!A regisztráció megerősítése érdekében hamarosan kapni fog egy email-t. Fontos, hogy amennyiben nem kapna megerősítő emailt, az azt jelenti, hogy valami hiba van a folyamatban. A freemail és a citromail rendszerek néha nem továbbítják a leveleket! Ilyen esetben, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@matrackucko.hu címen, vagy a 0620/571-2274-es telefonszámon!

A megerősítés után a regisztrált felhasználónévvel és jelszóval lépjen be a webáruházba. Helyezze a kiválasztott termékeket a kosárba. A kiválasztás befejezésével kattintson a kosár tartalma feliratra. (fejlécben). Ellenőrizze a kiválasztott termékeket. A megjegyzés rovatba egyéb információkat közölhet a termékkel és a szállítással kapcsolatban. Fogadja el a vásárlási feltételeket, majd küldje el a megrendelést. A megrendeléseket levélben, majd telefonon is visszaigazoljuk!


Házhozszállítás Vissza a lap tetejére.

A rendelés feladását követő munkanapon munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A telefonbeszélgetés alkalmával még egyszer leegyeztetjük a megrendelt termékeket és megbeszéljük a házhozszállítás módját (
Pl: kér-e termék összeszerelést) és előrelátható időpontját.

A házhozszállítás előtt 3-4 nappal telefonon értesítjük a szállítás napjáról és időpontjáról (Pl: 2016-04-20, szerda, 08,00 óra és 10,00 óra között).
Magyarország területén kedvezményes házhozszállítási díjak!
Fizetés és garancia Vissza a lap tetejére.

Termékeink különböző garanciaidővel rendelkeznek, amelyeket a termékek adatlapján bármikor megnézhet! Ha nálunk vásárol, garantáljuk, hogy pénze nem forog veszélyben, mert előleget és előre utalást soha nem kérünk!


Fizetni csak a már kiszállított és megtekintett termékek után kell!


Vásárlói visszajelzések

Minden vásárlói visszajelzést szívesen fogadunk! Főleg, ha negatív kritika ér minket, hiszen abból tanulhatunk a legtöbbet! Kérlek, ha valamilyen észrevétele van, - pozitív, vagy negatív - írjon nekünk egy levelet az info@matrackucko.hu címre!

Eddigi visszajelzéseinket itt olvashatja!Üzleteink:

Vissza a lap tetejére.Levelezés Vissza a lap tetejére.

Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.