Termékek » GYAPJÚ TERMÉK » Gyapjú takarók

thumb
MÁMOR GYAPJÚ TAKARÓ

Az egyetlen gépben mosható nyári/átmeneti gyapjú takaró – ráadásul a legpuhább!Méret:

33 664 Ft
42 080 Ft
(26 507 Ft + 27% ÁFA)

darab

Mámor bárány gyapjú takaróHagyja, hogy elcsábítsa a legkényelmesebb gyapjú takarónk!


Önnek nem egy átlagos gyapjú takaró az álma?
Akkor szívből ajánlom Mámor gyapjú takarónkat, mely könnyedén lekörözi bármelyik jelenleg kereskedelemben kapható gyapjú takarót!Vásárlónk kristálytisztán mondja el véleményét gyapjú takarónkról. Mi sem fogalmazhattunk volna jobban...

A speciális készítésű bárány gyapjúból készült Mámor takarónk finom és puha, így biztos lehet benne, termékünk használatával elmarad a bökdöső érzés, sőt simogatóan nyugodt és kényelmes pihenést kínálva ringat álomba!


Puhaságát nem lehet szavakba önteni, így azt most meg sem próbáljuk. Ez az a gyapjú takaró, amit ki kell próbálni.


De mégis miben különbözik a Mámor takaró egy normál merinó gyapjú takarótól? Nézzük meg pontról pontra.


1. Akár mosógépében is kimoshatja!


A gyapjú kiemelkedő nedvszívó képessége, illetve filecesedésre való hajlama miatt a normál gyapjú ágyneműket csak kézzel lehet mosni, a gépi mosás akár tönkre is teheti a mosógépet (a kétoldalas gyapjúk túl nehezek a dob számára), illetve az ágynemű nemezelődése jelentős mértékben felgyorsulhat.


Különleges kikészítésű, Super Wash gyapjú alapanyagból készült Mámor takarónkat azonban nyugodtan beteheti mosógépébe, és gyapjú programon, 30 fokon, könnyű centrifugálással kimoshatja! Én is így csinálom és még mindig tökéletes a takaróm!


2. Pillekönnyű és tökéletesen testére simul!


Gyakori kritika a legtöbb gyapjú takaróval szemben, hogy egy pehelypaplanhoz képest súlya viszonylag nehéz, illetve túl merev, nem illeszkedik a test vonalaihoz.


Ön viszont nyugodtan elfelejtheti a kellemetlenül nehéz gyapjú ágyneműt, melyet úgy kell leütögetni teste normális beburkolásához. Mámor gyapjú takarónk ugyanis súlytalanul omlik Önre, és finoman öleli körbe, valódi élménnyé téve az alvást!


3. Puhasága semmihez sem fogható!


Az átlag bárány és kasmír ágyneműk finomgyapjú anyaga valóban a legjobbak közé tartozik, de amikor a meztelen bőr érzékeny felületével találkozik, akkor bizony csiklandozó vagy akár szurkáló érzést is kelthet. A speciális kikészítésű bárány gyapjúból készült Mámor takarónk még az előbb említett gyapjú ágyneműknél is finomabb és puhább, így biztos lehet benne, termékünk használatával elmarad a bökdöső érzés, ami nyugodt és kényelmes pihenést kínálva ringat álomba!


Nézze meg, hol készülnek gyapjú takaróink!


4. Nem tömörödik és időtálló!


A gyapjúszál rugalmassága, hullámos alakja és pikkelyes felülete a gyapjú filcesedését okozza. Vagyis mechanikai erőhatás, hő vagy nedvesség hatására a gyapjúszálak összegabalyodnak, majd egy idő után teljesen összeállnak, a gyapjú ágynemű nemezelődik. Ezután a gyapjú takaró szépen lassan elkopik. Bár a nemezelődés egyébként a gyapjú jótékony tulajdonságait nem tünteti el, mégis sokan nem szeretik.


A Super Wash kezelés a gyapjúszál pikkelyességét szünteti meg, ennek köszönhetően pedig a Mámor gyapjú takaró nem tömörödik össze, tapintása évek múltán is ugyanolyan finom marad, illetve időtállóbb, mint a többi gyapjú takaró!


Hallgassa meg, mit mondanak vásárlóink!100% vásárlóbarát garancia


Sajnos még mindig rengeteg csaló árul gyapjút Magyarországon. Erről már írtunk egy hosszabb cikket, melyet ide kattintva olvashat.


Éppen ezért megértjük, hogy az emberek tartanak a gyapjú vásárlásával járó kockázatoktól. Pontosan ezért vezettük be Magyaroszág legjobb gyapjú garanciáját. A két éves hagyományos garancián túl minden kedves vásárlónknak 30 nap pénzvisszafizetési garanciát is kínálunk. Hogy mit jelent ez?Ha önnek bármilyen kifogása lenne – túl meleg, túl hideg, stb... -, akkor mi visszavásároljuk öntől a takarót. Nincs kérdés, nincs akadékoskodás, nem kell levásárolni. Egyszerűen visszaadjuk a készpénzt. Ilyen egyszerű.


Magyarországon készül!


Itthon varrjuk!


Ez a takaró Érsekcsanádon, a Hahn család varrodájában készül. Megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat.


További információk a Mámor Superwash takaróról:

100% pénzvisszafizetési garancia, 30 napon keresztül!

Ingyenes házhozszállítás az egész országban

100 százalékig természetes ausztrál superwash merinó bárány gyapjú alapanyag

Egy gyapjú réteget tartalmaz, könnyű, nyári/átmeneti takaró (az írás szerzője télen-nyáron használja)

Különleges, átbolyhosított technológia

Ízületkímélő, antireumatikus

Szálsűrűség: 450 gr/m²

Gépben könnyedén mosható – 30 fokon, gyapjú programon
Vásárlóink az alábbi termék csoportok közül vásároltak:


Cikkszám: 40807
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 02 év
Méret: 130x200 cm
Anyaga: Superwash gyapjú
Gyapjú szálsűrűsége : 450 g/m2
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Gyapjú takaró 130x200cm,