Vásárolj Naturtex® termékeket a Matrackuckóban, és segíts Te is a daganatos gyermekeknek!


2020. november 2. és december 31. között
minden általunk értékesített Naturtex® termék bevételének 5 százalékát átutaljuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak. Vásárlásoddal így Te is segíthetsz, sőt, budapesti, budaörsi és kecskeméti alvásszaküzleteinkben közvetlenül is adományozhatsz az Alapítványnak a kihelyezett adománygyűjtő dobozokba.

Az Alapítványnak történő átutalás két időpontban történik, melyekről Facebookon tájékoztatjuk követőinket.
A Naturtex® termékeket keresd alvásszaküzleteinkben, vagy webáruházunkban.

Segítsünk együtt a kis Hősöknek!


NATURTEX
® PAPLANOK


NATURTEX® PÁRNÁK
Az elsőként szeretnénk bemutatni a COVID 19 vírus elleni küzdelem által létrejött …”, „innovatív megoldást a Naturtextől…”.

Tökéletes ajándék karácsonyra!
A VIRAL STOP™ termékcsaládra már most leadhatja igényét, előrendelését!

Szállítás november 20-tól!♦ VIRAL STOP/NO COVID PÁRNÁK

♦ VIRAL STOP/NO COVID PAPLANA VIRAL STOP™ technológia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a COVID-19 betegség elleni védekezésben, melyet a SARS-CoV-2 vírus európai törzsén sikeresen teszteltek, megfelelve az ISO 18184-2019 szabványnak, mely szerint 99,99 %-kal csökkenti a vírusok számát a termék felületén.

Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható. A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is.

Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit.
A VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek.

HOGYAN MUKÖDIK A VIRAL STOP™?

A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is. Működése során megsemmisítia vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit. A VIRAL STOP™ aktív gátat képez a kórokozókkal szemben is. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványoknak megfelelően számos baktérium és gombák esetében hatásos: Escherichia coli,Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Aspergillus niger.

VIZSGÁLATOK ÉS TANÚSÍTVÁNYOK
A VIRAL STOP™ technológiát számos független európaiintézmény tesztelte és hagyta jóvá, garantálva annak hatékonyságát és vírusölő képességét, amely az emberiszervezet számára nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagot. OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik.
A VIRAL STOP™ az egyetlen olyan textilkezelés, amelyet az SARS-CoV-2 európai törzsén teszteltek az ISO 18184 szabvány (azaz a textiltermékek vírusölő aktivitásának meghatározása) alapján a VibioShapen laboratóriumban: a fertőző betegségekre szakosodott orvosi biotechnológiai laboratórium is megerősítette hatékony működését.
A VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek.NATURTEX
® PAPLANOK

NATURTEX® PÁRNÁK