Termékek » PÁRNA » Memory párnák

thumb
thumb
thumb
MEMORY AIR PLUS 3D PÁRNA AirMesh 052x032

Fedőanyaga: poliészter-jersey, zöld paszpollal és 3D AirMesh betéttel
Töltete: viszkoelasztikus poliuretán hab (memória hab)
Mérete: 52x32x11,5 cm


6 920 Ft
(5 449 Ft + 27% ÁFA)

darab


MEMORY AIRPLUS PÁRNA


A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé. Az új formatervezéssel kialakított párna íve tökéletesen követi a nyak és a váll vonalát.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Ajánljuk a memory párnák kedvelőinek, akiknek a kényelmes, egészséges párnaforma mellett a termék légáteresztő képessége is fontos.

Csak a párna huzata mosható!

Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Naturtex Memory párnák,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.