Termékek » MATRAC » Hideghab matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
ORANGE FITT matrac

Egy ifjúsági matrac, luxus extrákkal.Matrac méret:

40 236 Ft
44 707 Ft
(31 682 Ft + 27% ÁFA)

darab

Álom Orange Fitt matrac


Az Orange Fitt matrac alapvetően egy alap kategóriájú ágybetétnek számít a Matrackuckónál, de ez ne tévesszen meg senkit, máshol egy ilyen minőségű matracért könnyedén elkérhetnek kétszer ekkora összeget is.


Tökéletes matrac nyaralókba, albérletbe, fiataloknak vagy azoknak, akik most nem szeretnének többet áldozni egy ágybetétre. Általában ifjúsági matracként vásárolják.

A matrac 7 darab ergonómiai zónára van osztva, így valójában máris kitör a hagyományos, formakövetés nélküli matracok közül, hiszen ebben a kategóriában nem jellemző, hogy kiálló testrészeink (mint például a váll és a csípő) lehetőséget kapjanak arra, hogy zsibbadás nélkül pihenhessenek reggelig.


A 7 ortopéd zóna természetesen nem csak formakövetésben nyújt maradandót, de az amúgy is jól szellőző habanyag mellé a zónázásnak köszönhetően további 28 légcsatorna jut. Így nem csak kényelmes lesz, de izzadni sem fogunk benne éjszakánként.

16 centis magassága elég vastag ahhoz, hogy a legegyszerűbb merev ágyrácson is használni lehessen, így nem kell mellé drága rugalmas ágyrácsot vásárolni. A 16 centiméter az Orange matrac esetében természetesen a matracmag vastagságát jelöli, a gyártásnál nem használunk semmilyen párnázó anyagot, amivel mesterségesen vastagítanánk a matracot.

Az ifjúsági matracok nem állhatnak csak egy darab kemény szivacsból.Tévhit, hogy a fiatal gyermekeknek nincs szükségük formakövetésre, ezért elég nekik a legegyszerűbb, kemény szivacs matrac is.

A fiatal, fejlődő szervezetnek valójában sokkal fontosabb a pihentető alvás, mint egy felnőttnek, mert nem csak méretben nőnek nagyot a gyerekek ebben a korban, hanem komoly szellemi terhelésen is átesnek.

Az új dolgok tapasztalatának, az iskolában tanultaknak mind be kell épülniük, le kell ülepedniük a gyerekekben, amiben óriási szerepe van a nyugodt alvásnak – hiszen agyunk ilyenkor rendszerezi a nap közben tanultakat -, így kiemelkedően fontos, hogy megfelelő matracot válasszunk gyermekünknek.

Az általános iskolától kezdődően a gyerekek már ugyanannyit, sőt több időt töltenek „munkával”, mint a felnőttek. 8-tól 16-ig iskolában vannak és a különórákról, leckéről, versenyekről, szakkörökről még nem is beszéltünk.


Az Orange Fitt matrac segít abban, hogy gyermekeink ne forgolódással töltsék az éjszakát egy túl kemény matracon, így könnyebben fognak helyt állni az iskolában és a mindennapi élet akadályait is könnyebben fogják venni – végeredményként kiegyensúlyozott, vidám gyereket kapunk. :)


Önnek varrunk!

Minden Orange Fitt matrac Magyarországon készül, a Hahn család manufaktúrájában. A matracmag származási helye szintén Magyarország, míg a matrac huzatát alkotó szövetet Belgiumból hozzuk – hiszen a csoki és sör mellett a huzatanyagok Belgium legfőbb nemzeti büszkeségei...Egyéb információk az Álom Orange Fitt matraccal kapcsolatban:

 • 100% pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén.)
 • Ingyenes szállítás egész Magyarországon.
 • 7 ergonómiai zónás kialakítás.
 • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot.
 • Már ma Önnél lehet!
 • Levehető, 40 C° fokon mosható huzat.
 • Rendelhető póthuzat.
 • 5 év garancia.
 • Súlyhatár: 90
 • kg/fő.
 • Vastagság: 16cm.
 • 28kg/m3 habsűrűség.

Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső üzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.
Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:

 • távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
 • száműzze a port az ágyából,
 • megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!

Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:


Cikkszám: 50261
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 90 kg/fő
Garancia: 05 év
Matrac huzata mosható: 40 C fok
Hideghab sűrűség:: 28 kg/m3
Magasság: 16 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Hideghab matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Fitt Álommatrac 080x200, Álommatrac Egyedi 080x200 cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.