Rugós matrac - milyenek vannak?Persze a rugós matracok leírása rém egyszerű: rugóznak... Ennél azért kicsit többről van szo. A rugós matracok nálunk két nagy csoportra oszthatók. Egyrészt foglalkozunk Bonell rugós matracokkal, másrészt zsákrugós matracokkal. A Bonell rugós matrac lényege, hogy az összes rugó egymáshoz, illetve egy külső acél kerethez van rögzítva - tehát együtt mozognak, innen a jól ismert hullámzás a rugós matracoknál -, míg a zsák rugós matracok - vagy táskarugós matracok - több különálló rugóból állnak össze.

Ön sem csak alvásra használja az ágyát?

Te sem csak alvásra használod rugós matracod?

Bonell rugós matrac Zsákrugós matrac
Bonell rugós matrac felépítéseZsák rugós matrac felépítése

Az igazi különbség a bonell rugós matrac és zsákos társa között az alvási komfortban mutatkozik meg. Míg a bonell rugós matrac felülete merev, kemény, addig a táskarugós matrac formakövető, hiszen a sok kis rugó jobban képes követni a teste formáját. A keményebb ágybetétek kedvelőinek a Bonell rendszereket, míg a puhább, formakövetőbb rugós matracok kedvelőinek a zsákrugós megoldást javasoljuk! Hogy Önnek melyik rugós matrac a legjobb alvásra, azt személyes kipróbálással tudja eldönteni.Rugós matrac garancia

A rugós matracokra 2 év teljeskörű garancia vonatkozik - így a huzatra is - , míg a rugózatra 12 év. Minél jobban vigyázunk rugós matracunkra, annál jobb állapotban tudjuk tartani a használat során.

Ha rám hallgat, mindenképpen használ matracvédő takarót - így biztosan megóvhatja a huzatot, ráadásul könnyen mosható,.. -, valamint kéthetente - vagy akár többször - megforgatja a matracodat, így mindig elosztva éri a terhelés...
Higiéniai okokból, valamint az alvási szokások változása miatt mi 7-8 évente ajánljuk cserélni az ágybetéteket.

Rugós matrac - szállítás

A rugós matracok szállítása nem olyan egyszerű, mint a vákuum csomagolt matracoké, ezért érdemes kérni szállítási szolgáltatásunkat, persze ha van kedve, így is lehet:
Rugós matrac szállítás


Rugós matrac - miért jó?


Igazából ez az amivel én is gondban vagyok. Miért jó egy rugós matrac? Jobb-e egy rugós matrac, mint a többi? Én nem vagyok egy túlságosan rugós matrac párti, általában, ha megkérdezem, hogy miért rugós matrac, akkor azt a választ kapom, hogy "mert megszoktuk". Így igazából csak két okot tudok megemlíteni:

Mert rúgózik és néha bizony ez nagyon jó!

Ugrálni jó a rugós matracon!

Mert a nagyinak is rugós matraca volt... és olyan jókat aludtam a nagyinál!Jó választást kívánok!
Rugós matrac rendeléséhez használja webáruházunkat, jöjjön el üzleteink egyikébe, vagy hívjon telefonon!