Termékek » MATRAC » Rugós matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
SPRING BLUE PREMIUM TÁSKARUGÓS MATRAC

Kiválóan szellőző, rugalmas félkemény táskarugós matrac.



Matrac méret:

117 904 Ft
138 711 Ft
(92 838 Ft + 27% ÁFA)

darab

FIGYELEM!

A matrac személyes kipróbálását most nem ajánljuk, mert véleményünk szerint a koronavírus fertőzés lassításának időszakában ez felelőtlenség lenne, DE most van idő átnézni termékeink katalógusait, igénybe venni a KOCKÁZATMENTES EXTRA előfoglalási kedvezményünket, aminek segítségével még az elszabadult Euro árfolyam ellenére is garantált árakat tudunk biztosítani ÖNNEK.


Spring blue Prémium táskarugós matrac


A 80x200 cm-as Spring blue prémium táskarugós matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.




A Spring Blue matrac a legjobban szellőző, félkemény táskarugós matracunk. A 7 zónás táskarugózatot 4 cm vastag nagyrugalmasságú (HR) és nagy sűrűségű (HD) hideghab réteggel tettük még komfortosabbá, hogy Ön kényelmesen és higiénikusan aludhasson!




Egyedülálló ruganyosság és kényelem


Táskarugós Spring Blue matracunk belső magja egy 7 zónás táskarugózatból és egy erre rögzített 2 centis rugalmas hideghab rétegből áll. Hogy matracunkat még kényelmesebbé és rugalmasabbá tegyük, erre a rugózatra egy 4 cm vastag nagyrugalmas HR hideghabot (sűrűség: 35 kg/m3) tettünk.

Ezáltal lett a Spring Blue matrac a legrugalmasabb és egyben az egyik legkényelmesebb táskarugós ágybetétünk. Az ergonómiai zónákkal kialakított táskarugózat a rajta elhelyezkedő 35-ös sűrűségű hideghab kényelmi réteggel (nem keverendő össze a „hagyományos”, merevebb hideghabbal!) játszi könnyedséggel tehermentesíti a gerincoszlop csigolyáit, mivel hatékonyan követ annak természetes íveit.

Ezt a rugalmas, félkemény táskarugós matracot háton és oldalt fekvéshez egyaránt ajánljuk Önnek (hason szintúgy, de a gerincnek ez a legelőnytelenebb alvási helyzet!), hiszen a kemény rugós matracokkal szemben oldalt fekvéskor sem alakulnak ki nyomáspontok, a csípő és váll ideális benyomódásával nagyfokú kényelmet biztosít Önnek.


Nagyszerű szellőzés, tartós kivitel


Nem árulunk el nagy titkot amikor leírjuk, a táskarugózat a jól szellőző matrac alapanyagok közé tartozik. Hogy ezt az igazán előnyös tulajdonságot ne csorbítsuk, remek légáteresztő hideghab komfortrétegek kerültek a rugózatra. Ez pedig kevesebb izzadást és higiénikusabb pihenést jelenthet majd a rajta pihenőknek.

Az alaktartó sok kis rugóból álló táskarugózatot nagy rugalmasságú (HR) és sűrűségű hideghabbal (HD, 35 kg/m3) turbóztuk fel. Nem véletlenül hangsúlyoztuk már feljebb is a hideghab kényelmi rétegek anyagsűrűségét. Ezek ugyanis az átlagos hideghabnál jobb formatartással rendelkeznek. A tartós rugós éshab alapanyag garantálják majd hogy matracunk
hosszú éveken keresztül kiszolgálja majd.


Könnyen kezelhető, mosható huzat

Az egészséges és higiénikus pihenést – az alapanyagok remek ventillációja mellett – a levehető, mosható huzat is biztosítja.

Ráadásként ez a huzat körcipzáros megoldással készült, ketté szedhető és befér a mosógépbe még franciaágy méretben is. A Quick Wash huzat villámgyorsan leszedhető és felrakható, nem kell többé a huzat tisztításával annyit bajlódnia. Felső részét (top) 40 fokon moshatja ki, alsó része (bölcső) pedig a matracmagot védi a porosodástól és a esetleges fizikai sérülésektől.

Önnek készítjük, Magyarországon.


Spring Blue zsákrugós matracunk is magyar termék, Érsekcsanádon készítjük Önnek. A táskarugózat Csehországból érkezik hozzánk, a huzat alapanyagát pedig Belgiumból szerezzük be.



Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!



Egyéb információk a Spring Blue Prémium táskarugós matraccal kapcsolatban:


 • 7 ergonómiai zónás kialakítás
 • 100% pénzvisszafizetési garancia – személyes próba és matracvédő lepedő vásárlása esetén
 • 10 év garancia
 • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot
 • Súlyhatár: 140 kg/fő
 • 22 cm vastagság
 • Levehető, 40 fokon mosható huzat (mosáskönnyített, kettéválasztható)
 • házhozszállítási díjakért kattintson ide.

Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső üzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.



Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:

 • távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
 • száműzze a port az ágyából,
 • megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!

Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:


Cikkszám: 85001
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 140 kg/fő
Garancia: 10 év
Matrac huzata mosható: 40 C fok
Hideghab sűrűség:: 35 kg/m3
Magasság: 78 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Rugós matrac, Táskarugós matrac, Táskarugós matrac 080x200cm, Álommatrac Celebration Álommatrac, Matrac 80x200cm Rugós matrac 080x200cm, Álommatrac 80x200cm, Celebration matrac 80x200cm,

Név

Email cím

Új kérdés




Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.