Termékek » MATRAC » Rugós matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
SPRING MEMORY PREMIUM TÁSKARUGÓS MATRAC

Félkemény táskarugós-memory matrac.Matrac méret:

121 801 Ft
143 295 Ft
(95 906 Ft + 27% ÁFA)

darab

FIGYELEM!

A matrac személyes kipróbálását most nem ajánljuk, mert véleményünk szerint a koronavírus fertőzés lassításának időszakában ez felelőtlenség lenne, DE most van idő átnézni termékeink katalógusait, igénybe venni a KOCKÁZATMENTES EXTRA előfoglalási kedvezményünket, aminek segítségével még az elszabadult Euro árfolyam ellenére is garantált árakat tudunk biztosítani ÖNNEK.


Spring memory prémium matrac


A 80x200 cm-as Spring memory prémium matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.Spring Memory matracunk ötvözi azt a rugalmasságot, amire egy táskarugózat csak képes lehet és a lágyan körbeölelő memory hab nyújtotta pihe-puha komfortot. Belső magjában a 7 zónás táskarugózat kiegészül egy 2 centis rugalmas komforthabbal, melyet egy 4 cm-es memory habbal tettünk még kényelmesebbé.

Hatékony formakövetés és pontrugalmasság, tartós kivitel


Az ideális matrac olyan stabil (de nem túlzottan merev!) és rugalmas alátámasztást kínál a gerincnek, hogy az természetes pozíciójában pihenhet és regenerálódhat. Mivel precízen alkalmazkodik a gerincoszlop természetes hajlataihoz illetve a test formájához, a gerinc csigolyáiban nem keletkezik feszültség, vagyis nyugodtan és pihentetően aludhatunk.
Táskarugós Spring Memory matracunkra pontosan ez a jellemző, hiszen a 7 ergonómiai zónával rendelkező zsákrugózat kiválóan követi le a test formáját, minden ponton olyan támaszt nyújt amire gerincünknek szüksége van, ezt a komfortot és formakövetést pedig a 4 cm vastag memory hab réteg (50 kg/m3) növeli tovább.

Minden éjszakát nyugodtan alszik majd át párjával, hiszen a korábbi rugórendszerekkel szemben a táskarugózat rugócskái egymástól külön mozognak, ami nagyon jól egészül ki a matracipar legjobb pontrugalmasságú anyagával, a memory habbal, vagyis a Spring Memory prémium matracon egyáltalán nem érzik majd egymás mozgását és zavartalanul pihenhetnek.

Ez a félkemény zsákrugós-memory matrac minden alváspózban ugyanolyan kényelmet nyújt, alvás közben ugyanis könnyedén tehermentesíti a gerincet, megakadályozza nyomáspontok kialakulását.

Zsákrugós-memory matracunk alapanyagait úgy válogattuk össze, hogy sokáig kiszolgálhassa Önt. A sok kis acélrugó a matrac magjában kiválóan végzi dolgát hosszú éveken keresztül, és az 50 kg/m3-es sűrűségű memory hab alaktartása is kiemelkedő.

Könnyen kezelhető, mosható Quick Wash huzat


Sok levehető matrac huzat létezik, csak azt felejtik el sokszor megemlíteni, kész kínszenvedés levenni és visszarakni azt a matracra, ráadásul sokszor egybe vehetők le a matracról, ezért kizárt hogy nagy méretben beleférnek a mosógépben.

Ön elfelejtheti ezt a tortúrát, a körcipzárós Quick Wash huzatot ugyanis könnyen leveheti a matracmagról és ugyanolyan könnyedén teheti rá vissza. A huzat felső része különválasztható az alsótól, ezért még franciaágy méretben is befér a mosógépbe és 40 fokon kimosható.
Spring Memory prémium matracunk is magyar termék, Érsekcsanádon készül Önnek. Az alapanyagok Csehországból (táskarugózat) és Belgiumból (huzatanyag) érkeznek hozzánk
.

Egyéb információk a Spring Memory prémium matraccal kapcsolatban:

 • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot
 • 100% pénzvisszafizetési garancia – személyes próba és matracvédő lepedő vásárlása esetén
 • 10 év garancia
 • 7 ergonómiai zónás kialakítás
 • Súlyhatár: 140 kg/fő
 • 22 cm vastagság
 • Levehető, 40 fokon mosható huzat (mosáskönnyített, kettéválasztható)
 • Házhozszállítási díjakért kattintson ide:

Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső üzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.


Még a termékleírás nem jelent meg, addig is további részletekért kérjük forduljon tanácsadóinkhoz alvásszaküzleteinkben!


Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:

 • távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
 • száműzze a port az ágyából,
 • megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!


Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:


Cikkszám: 85021
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 140 kg/fő
Matrac huzata mosható: 40 C fok
Magasság: 78 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Álommatrac , Rugós matrac, Rugós matrac 080x200cm, Táskarugós matrac, Táskarugós matrac 080x200cm, Celebration Álommatrac, Álommatrac 80x200cm, Celebration matrac 80x200cm, Matrac 80x200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.