Termékek » MATRAC » Memory matracok

thumb
SUPER MEMORY MATRAC

Hét ergonómiai zónát tartalmazó, nagyrugalmasságú HR hideghab alapra épített memory matracMatrac méret:

86 722 Ft
102 027 Ft
(68 285 Ft + 27% ÁFA)

darab

Átlélegző memory matracot keres?A memory matracok sajnos nem szellőznek a legjobban. Ennek ellenére, mi mindent bevetettünk, hogy Ön ne izzadjon éjszakánként.

Egy 160-as méretű Super Memory matracban 34 külön légcsatorna dolgozik rajta, hogy a memóriahab réteg alulról levegőhöz jusson.

Memory érzés csúcsra járatva...


Két féle ember van. Az egyik imádja a memóriahab nyújtotta érzést, míg a másik utálja. Ez a matrac természetesen azoknak szól, akik szeretik.

A hagyományos memory hab két fajta lehet: Kemény és puha. Mivel a memóriahabot puhításra találták ki, mi nem foglalkozunk a kemény verziójával. A lágy hab pihe-puha simogató érzést biztosít, de még ezt is lehet fokozni.Beszélgetésünk a Kosár című fogyasztóvédelmi magazinban


A memory hab réteg alatt a Super Memory matrac esetében nagyrugalmasságú HR hideghab található, ez a réteg adja az érzés lényegét. A hab azon felül, hogy rugalmas, szuper komfortot biztosít, így aki ráfekszik, az ki sem akar kelni belőle. Ha egyszer valaki kipróbálja, akkor utána a hagyományos habokat csak valami ropogósan kemény izének fogja érezni.

Formakövetés – nem elég a memória hab


A memóriahabos matracok zöme úgy néz ki, hogy levágnak egy darab szivacsot vagy hideghabot és ráragasztanak egy réteg memoryt. Ez formakövetés szempontjából teljes ökörség. Ilyenkor a felül lévő memóriahab csak puhít egy kicsit a matracon, de igazából nem tud formát követni. Tehát nem lesz jó a gerincünknek és a szervezetünknek.

Hogy ezt az olcsóbb megoldást meghaladjuk, a memóriahab alatti réteget 7 különböző ergonómiai zónára osztottuk. Így a matrac ott követ formát ahol kell és ott támaszt alá, ahol szükséges. Hogy miben mutatkozik ez meg reggelente?


Hallgassa meg, mit mondtak vásárlóink matracainkról.


Mivel a matracon nem keletkeznek nyomáspontok, így nem fogjuk elnyomni kiálló testrészeinket – pl. vállunkat. Ez azért jó, mert így éjszakánkét nem fogjuk állandóan megszakítani alvási ciklusainkatazzal, hogy agyunk felébreszti szervezetünket: ugyan forduljunk már kicsit odébb, mert különben nem kap vért testünk egy része.

Ha ezekből az ébredésekből túl sok van, akkor hiába alszunk sokat, reggelente fáradtak leszünk...


240 hab-blokk hadsereg felel gerince kényelméért...


Hogy a zsibbadást elkerülhesse, a memory habon, a HR hideghabon és a 7 zónán felül egy 160-as méretű Super Memory matracban 240 kis habkocka, hab-blokk felel azért, hogy megfelelő alátámasztást nyújtson a test számára. Az alapanyag amúgy is pontrugalmas, de ezek a kockák egymástól függetlenül mocorognak használójuk alatt, ezzel pedig garantálják, hogy segítik a gerincet egyenes helyzetbe kerülni alvás közben.

Habsűrűségek a Super Memory matracban


Két különböző hab található ebben a matracban. A hagyományos memory hab 50kg/mᶟ-es sűrűségével normál minőséget képvisel – szemben a sok helyen kapható 30 vagy 40 kg/mᶟ sűrűségű „álmemory” habokkal szemben.

A már említett HR hideghab alap a hazai átlagnál (28-32 kg/m3) nagyobb sűrűséget képvisel, hiszen a nagyurgalmasságú hideghabunk sűrűsége 35kg/mᶟ, így 10-25 százalékkal sűrűbb az átlagosnál, aminek a matrac tartósságát tekintve van jelentősége – minél sűrűbb, annál tovább bírja.

Quick Wash huzat = tiszta matrac


A huzat Quick Wach technológiával készült, amely azért felel, hogy gyorsan és egyszerűen mosható anyagot kapjunk. A cél érdekében a huzat két részre cipzározható, így garantáltan minden mosógépbe belefér, tisztán tartása egyszerű.

A matrac huzatának felső része puha, finom tapintású. A testnedveket könnyen párologtatja, gyorsan szárad, az alsó rész pedig óvja a matrac magját a portól és fizikai sérülésektől – úgynevezett Protecta anyagból készült.

Magyarországon készül


Matracainkat Önnek készítjük!


Matraciank magját Miskolc mellett készítik, míg a huzatot a Hahn család varrodájában varrják Érsekcsanádon.

Törekszünk rá, hogy minden alapanyagot Magyarországon szerezzünk be, így csak a szövetet importáljuk Belgiumból – mert jobbat máshol nem találtunk. Az Álommatracok vásárlásával magyar családokat támogat. Köszönjük!


Egyéb információk az Álom Super Memory matraccal kapcsolatban:

100% pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén, valamint csak 80, 90, 140, 160 és 180 széles matracoknál)
Ingyenes szállítás
egész Magyarországon
7 ergonómiai zónás kialakítás
Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot - érdekli, miért nem? Kattintson!
Már ma Önnél lehet!
• Levehető, 40 fokon mosható huzat
Rendelhető póthuzat
10 év garancia
• Súlyhatár: 110kg/fő
• Vastagság: 18cm
35 kg/mᶟ sűrűségű hideghab alap és 50kg/mᶟ sűrűségű memória hab
240 habblokk egy 160-as matrac esetében
34 szellőző csatorna egy 160x200-as méretű matracban

Kérdése van? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső szaküzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.

Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:
• távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
• megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól,
• száműzze a port az ágyából!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!


Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:Cikkszám: 50041
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Gyártó: Matrackuckó Franchise
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 110 kg/fő
Viscohab sűrűség:: 50 kg/m3
Garancia: 10 év
Magasság: 18 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, memory, matrac, mosható, huzat, Memory matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Álommatrac Egyedi 080x200 cm, Special Álommatracok 080*200cm, Special Álommatrac 80*220cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.