Termékek » MATRAC » Memory matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
SUPER PREMIUM MEMORY MATRAC

34 légcsatornával ellátott, prémium memory matrac.



Matrac méret:

99 389 Ft
116 929 Ft
(78 259 Ft + 27% ÁFA)

darab

Álom Super Premium Memory matrac a Celebration matraccsalád tagja


A 80x200 cm-as Super premium memory matrac megvásárlásával 1000,- Forintonként 6 gyűjthető, így azonnal, akár 7 százalékot is megtakaríthat a kiválasztott fenyő ágy, gyapjú ágynemű, Setex matracvédő vagy akár Naturtex termékek árából.

További kedvezményes termékeket ide kattintva éri el.



A memory hab nem egy jól szellőző dolog. Ha Ön izzadós, gyakran érzi, hogy melege van esténként, akkor érdemes jól átgondolnia, hogy nem választ-e inkább tökéletesen átszellőző hideghab matracaink közül – ide kattintva megnézheti őket.

Ha azonban szerelmes a memory hab tapintásába, élvezi, ahogy finoman besüpped az ágyba, akkor a Prémium Super Memory matrac az egyik kedvenc matraca lesz. A legtöbb memory matrac, amit ma a magyar paicon megvásárolhatunk úgy épül fel, hogy a gyártók vesznek egy darab bármilyen habot, majd rávágnak egy réteg memória habot.


Arról beszélgettünk a fogyasztóvédőkkel, hogy milyen a jó matrac – nézzen bele.


A Super
Premium Memory matrac esetében a memória hab alatt azonban egy 160x200-as méretű fekvőbetét esetében 34 légcsatorna és 240 különálló hideghab kocka vagy más néven „hab-blokk” felel azért, hogy a formakövetés ne álljon meg a memory rétegnél.


Ráadásul ez a 34 légcsatorna és 240 hab-blokk 7 ergonómiailag kialakított zónára osztja a fekhelyet. A különböző keménységű zónákra azért van szükség, mert bizonyos testrészeink esetében szükséges, hogy kicsit beljebb nyomódjanak a matracba.

A legegyszerűbben elképzelhető ilyen rész a váll. Ha a vállunkat nem engedi be a matrac, akkor egész éjszaka forgolódni fogunk, vállunk pedig reggelre zsibbadni. A legrosszabb azonban az, hogy a sok mikroébredés miatt kialvatlanok leszünk... Szerencsére a Prémium Super Memory matrac esetében ettől a jelenségtől nem kell tartanunk.

Memory matrac – nagyrugalmasságú HR hideghab alapon


A matrac tetején a megszokott, jó minőségű, 50 kg/m3 sűrűségű memory hab, míg alatta 35kg/m3-as sűrűségű, nagyrugalmasságú HR hideghab található.

Ez a nagyrugalmasságú réteg felel azért, hogy a kényelem tökéletes legyen, hiszen a memóriahabot egy bármilyen, egyszerű habra rakva még kaphatunk fapados érzést, azonban a HR habbal kombinálva kimondottan rugalmas, formakövető fekhely lesz a jutalmunk.

Hallgassa meg, mit mondanak vásárlóink matracainkról!


Ráadásul tudomásom szerint jelenleg egyedül a Hahn család készít Magyarországon HR hab alapra helyezett memory matracokat (A termékleírás 2017. július 10.-én készült, ha tudomása van másik HR alapú memory matracról, írjon nekünk az [email protected] címre és javítjuk a bejegyzést.) Persze ez biztosan változni fog mostanában. 

Önnek tetszik a matrac, de a párja keményebbet szeretne?


Megesik, hogy a párok egyik, vagy másik tagja eltérő keménységű matracot keres. Önnek ebben az esetben sem kell azonban kompromisszumot kötnie, ugyanis a Super
Premium Memory további 3 matraccal (Air HD Premium, Noks Original, Hardflex ) kombinálható úgy, hogy a magokat szorosan egy nagy matrachuzatba helyezzük.


Így mindenki a saját matracán aludhat, mégsem lesz rés a matracok között, hiszen a huzat olyan szorosan összefogja őket, hogy fel sem tűnik, hogy nem egyetlen nagy ágybetéten fekszünk. Ez a lehetőség jelenleg csak az Álom Celebration matraccsalád esetében elérhető.

Huzatvariációk végtelen tárháza


Minden Celebration családba tartozó matracunkhoz 39 féle szövetvariácóból választhat. Nézze meg őket.

A képekre kattintva megnézheti szövetválasztékunkat.
Barna bölcsős szövetek:

Szürke bölcsős szövetek:

Sőt, még ennél is személyre szabottab lehet fekhelye. Mindig hangsúlyozzuk, hogy mindenkinek másmilyen matrac a tökéletes. Mégis, sok pár dönt úgy, hogy kompromisszumot keres, mert nem szeretnének két külön matracon aludni.

Újabb innováció a Matrackuckótól



Magyar matrac, a Hahn család varrodájából.


A Super Premium Memory – ahogyan az összes Álommatrac is – teljes mértékben Magyarországon készül. A matrachoz mind a HR nagyrugalmasságú hideghab, mind pedig a memory hab Sajóbábonyban készül, a huzatot pedig Érsekcsanádon, családunk varrodájában készítjük. Egyedül a huzat alapanyagát importáljuk Belgiumból, mert ott leltünk a legjobb minőségre.


Önnek varrjuk!



Egyéb információk az Álom Super
Premium Memory matraccal kapcsolatban:


100% pénzvisszafizetési garancia (személyes kipróbálás és matracvédő vásárlása esetén.)
Ingyenes szállítás egész Magyarországon
7 ergonómiai zónás kialakítás
34 szellőzőcsatorna és akár 240 „hab-blokk” (160x200-as méret esetén)
Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot - olvassa el, miért!
• Memory hab sűrűsége: 50kg/m3
• Nagyrugalmasságú HR hideghab sűrűsége: 35kg/m3
Már ma Önnél lehet!
• Levehető, mosható huzat
• Rendelhető póthuzat
10 év garancia
• Súlyhatár: 110kg/fő
• Vastagság: 22cm

Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső üzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.

Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:
• távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
• száműzze a port az ágyából,
• megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!


Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!



Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:




Cikkszám: 85V141
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 110 kg/fő
Viscohab sűrűség:: 50 kg/m3
Garancia: 10 év
Hideghab sűrűség:: 35 kg/m3
Magasság: 22 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Matrac 080x200cm, Memory matrac 080x200cm, Álommatrac 080x200, Álommatrac , Celebration matracok, Celebration matracok 080x200, Álommatrac Egyedi 080x200 cm, Celebration matrac 80x200,

Név

Email cím

Új kérdés




Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.