Üdvözöljük a SZEGEDI Matrackuckó Alvásszaküzlet oldalán!

Csatlakozzon cégével Ön is Nagyvállalati Partnereinkhez!

Segítse hozzá dolgozóit a pihentető alvás élményéhez!

Részletekért kattintson ide!


♦ Matracot, ♦ fenyőágyat, ♦ gyapjú ágyneműt, ♦ párnát, ♦ fenyőbútort keres!

AIR HD matrac prémium alapanyagokból!


Készüljön fel a vásárlásra!

Itt letöltheti Alvásmagazinunkat!


Szexbiztos ágy? Micsoda?

A Matrackuckó Alvásszaküzlet az első olyan hálózat hazánkban, amely a tabut megtörve felvállalta, hogy a megfelelő ágy kiválasztása nemcsak az alvásunk minőségét javíthatja, hanem a szerelem testi beteljesülésének is fontos tényezője, katalizátora. Így született meg a „SZEXBIZTOS ÁGYAK”® ..... Részletek ►►►

Matracok egészségpénztárra!

Sehol nem akarják elfogadni az egészségpénztári kártyáját? Mindenhol hónapokat kell várni a matracra? Nálunk járt már?
Alvásszaküzleteinkben készpénz nélkül vásárolhat, méghozzá azonnal, mert matracainkból van raktárkészlet! Garantáljuk, hogy elfogadja a pénztár az általunk kiállított számlát!


Nekünk az egész család kényelme fontos!

A Kutya - Macska matracát!

Nézze meg videónkat, és győződön meg a termék hitelességéről!

Pénzvisszafizetési garancia!

Hallott már olyanról, hogy valakinek nem felelt meg a matrac, amit vett? Hogy sajgó derékkal ébredt valaki az új matracán? Persze, hogy hallott, hiszen tele van ilyenekkel az internet! Most levesszük a válláról a terhet! Ha kényelmetlen matracot vásárolt, mi visszaadjuk az árát!


Nézze meg hogy teszteljük ágyainkat és matracainkat!.
.Vásárlóink mondták!

Egy Hard Álommatracot vásároltam önöknél. A termékkel maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon kényelmes. Sosem aludtam még ennyire jól. Egy apróságot azért hiányoltam a termék leírásnál. Nem találtam olyan képet a matracról, ami a keresztmetszetét mutatja. Pontosabban , hogy milyen rétegekből tevődik össze.
Párommal együtt köszönjük az áruháznak ezt a kiváló minőségű terméket!"AZ ÁGYBAN CSAK ALUDJ, VAGY SZERETKEZZ!

A WORLD ASSOTIATION OF SLEEP MEDICINA AJÁNLÁSA 2012.


SZEXBIZTOS ÁGY – MICSODA?

Szexbiztos ágyak

A Matrackuckó szaküzlet az első olyan hálózat hazánkban, amely a tabut megtörve felvállalta, hogy a megfelelő ágy kiválasztása nemcsak az alvásunk minőségét javíthatja, hanem a szerelem testi beteljesülésének is fontos tényezője, katalizátora. Így született meg a „SZEXBIZTOS ÁGYAK”® termékcsaládunk és szlogenünk.

Miről is van szó valójában?

Mit csinálunk az ágyunkban, mennyi időt töltünk benne?

A teljesség igénye nélkül: alszunk, szeretkezünk, rossz szokásunk hogy olvasunk, tévézünk, eszünk, a gyerekek ugrálnak rajta és még ki tudja, mit nem soroltunk fel.

Amikor a SZEXBIZTOS ÁGYAKAT® megalkottuk egy fontos dolog lebegett a szemünk előtt. Az ágy nem szakadhat le, nem eshet szét, nem törhet szét az ágyrács. Az embereknek nem szabad elrontani a pihenését, a kikapcsolódását, ezért úgy döntöttünk, hogy szembe megyünk a konkurencia magatartásával és nem kezdjük el vékonyabbá, silányabbá tenni az ágyainkat – csak azért, hogy pár Forinttal többet keressünk rajta.

Ennek a folyamatnak a végén született meg az ország egyik legstabilabb ágy családja – ha nem a legstabilabb.


Vágy ágy