Termékek » FENYŐ ÁGYVÁZ » Ágyneműtartós fenyő ágyak

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
VÁGY ÁGY - ÁGYNEMŰTARTÓS FENYŐ ÁGYVÁZ

Robosztus fenyő ágy, félelmetes teherbírással, hatalmas ágyneműtartóval csak maximalistáknak!
Az ár a polcot és az éjjeliszekrényt nem tartalmazza!Ágy fekvőfelület mérete:

125 499 Ft
(98 818 Ft + 27% ÁFA)

darab

Teljesítse be vágyait!

Képzelje maga elé álmai ágyát.

Milyennek írná le?

Olyannak, ami masszívsága révén nem rontja el a romantikus estéket?
Melynek feneketlen ágyneműtartójában elfér minden holmija?
Amely dizájnos, csinos megjelenésével feldobja hálószobája hangulatát?
Mely sok esztendő múltán is áll, mint a cövek?


Vágy ágyneműtartós fenyő ágykeretünk pontosan ilyen, nézzük meg részletesebben miért a legjobb választás az Ön számára!125 kiló tömör gyönyör!


Még egy jó 4-5 évvel ezelőtt megkértük kedvenc bútor gyártónkat, a maximalista Horváth testvéreket, hogy engedjék szabadjára a fantáziájukat, és készítsenek egy olyan fenyő ágyat nekünk, melybe annyi faanyagot raknak, amennyit csak tudnak, és amelynek stílusa szemet gyönyörködtető.

Tényleg mindent beleadtak…

Az így megszülető méltóságteljes kinézetű, bivalyerős Vágy ágy kb. 30-40%-al több fenyőfa alapanyagot tartalmaz (franciaágy méretben 125 kg a súlya!), mint az átlagos fenyő ágyak, ebből következik rendhagyó anyagvastagsága, kiemelkedően magas fejvége és fekvőmagassága (görgess lejjebb ezekért az adatokért) valamint terebélyes ágyneműtartója.

Kizárólag a magas gyantatartalmú, sűrű szerkezetű borovi (más néven erdei) fenyő képezi az ágy alapanyagát, nemcsak kerete, hanem ágyrácsa is ebből a fenyőfából készül, emiatt pedig masszívabb és tartósabb, mint luc-, vagy jegenyefenyőből készülő társai.


Szexbiztos Vágy ágy: Most már tényleg csak a párára kell figyelnie!

Vége azoknak az időknek, amikor azon kell aggódnia, mikor reccsen meg Önök alatt lepedőakrobatika közben az ágyrács. Ehelyett már csak egymásra kell koncentrálniuk.


„Nagyon szeretjük az ágyat. Iszonyat jót alszunk rajta. És tényleg Sex biztos
Lőrincz Szilvia, BudapestÁgyneműtartós Vágy fenyő ágyunk bordasora lécenként akár egy mázsát is elbír, ahogy a lenti videóból is jól látszik. Az ágyrács összeterhelhetősége így eléri a hihetetlen egy tonnát!

A 2x12-es borovi fenyő bordák nem egyszerűen ágyrácsok, ezek „szörnyetegek”. A fenyő anyagot kettévágják és összeragasztják, vagyis táblásítással készítik, így (a fa rostjainak megszakítása miatt) nem nyekeregnek és nem vetemednek.Hogy nehogy összetévessze más ágyrácsokkal, gyártónk saját védjegy pecséttel látja el ezeket.

Gigászi ágyneműtartó: ebben elfér minden holmija

De ami igazán elképesztő, az Vágy ágyunk ágyneműtartója. Ilyen hatalmasat én még komolyan nem láttam korábban. Olyan, mint a magyar népmesék feneketlen zsákja, elkezdi pakolni és csak nem akar megtelni…

Még a cseppet sem átlagos Henrik ágyunk ágyneműtartójánál is jóval nagyobb.

Csak hogy legyen egy kis összehasonlítási alapunk, egy Volkswagen Passat kombi csomagtartója kb. 600, egy kétajtós szekrény belseje 750-800 liter, Vágy ágyunk ágyneműtartója pedig 1080 literes.


Jól érzékeltetik a képek az ágyneműtartó terebélyességét, 20 db 160x200-as méretű paplan vastagságú matracvédő lepedő is vígan elfért benne.

Ön miket tüntetne el benne?

Pakolja tele, és küldje el nekünk a képet! A legkreatívabb beérkezett fotót megjelenítjük honlapunkon.Hórihorgas fejvég a tévézőknek, magasított kialakítás és fekvőfelület

Számos vásárlónk tette szóvá az évek során, hogy olyan alacsonyak az ágyak nálunk Magyarországon, hogy reggel alig lehet kikecmeregni belőlük.
Ezt a szempontot is figyelembe vettük Vágy ágyunk tervezésekor. Egy átlagos vastagságú (mondjuk 20 cm) matraccal a fekvőrész 54 centi magasan helyezkedik el. Vagyis nem kikászálódik belőle reggel, hanem kényelmesen felkel.


„Az ággyal teljesen elégedettek vagyunk, azért választottuk a drágábbat, mert az masszívabb és magasabb ágy.”
Tóthné Szegedi Ilona, Budapest


Ön is az ágyban szereti megnézni esténként kedvenc sorozatát?

Ez sem lehet probléma, magas ágyhoz ugyanis magas fejtámla dukál. Vágy ágyunk 86 cm magas fejvégének nekidöntheti hátát, és máris tévézhet egy jót.

Precíz kidolgozás, csendesebb működés, könnyű kezelhetőség

Az ördög azonban - mint tudjuk - a részletekben rejlik. Ezért a legapróbb részletekre is figyelmet fordítva készítjük Vágy ágyát.
Az ágyneműtartó a fekvőkeret felemelésével érhető el, melynek könnyed kezelhetőségéről a (franciaágy méretben) 1200-1400 N tolóerejű (és nem nyekergő!) gázdugattyúk gondoskodnak. Ezek után már nem kell Herkulesnek lennie, hogy hozzáférhessen hatalmas ágyneműtartójához.

Bár 100%-ig zajtalan, lapokra szedhető ágykeret nem létezik, megpróbálkoztunk a lehetetlennel: minimalizáltuk az idegesítő nyikorgást a Vágy ágynál, így álmait nem fogja megzavarni. A táblásított borovi fenyő alapanyag, a normál rugózat gázdugattyúkra cserélése mellett a hajszálpontos illesztések és a csavaros-tönkanyás rögzítési mód biztosítja ágykeretünk halk működését.

Költözéskor sem kell idegeskednie majd, hogy hogyan szedje szét fenyő ágyát. A metrikus elemösszehúzó csavarral és anyával rögzíthető ágyelemeket játszi könnyedséggel lehet összerakni illetve szétszedni, itt nincs 150 lépésből álló összeszerelési útmutató.

Vágy ágyunk felületkezelése a legmodernebb, csökkentett oldószertartalmú lakkal történik, mely nem veszélyezteti családja és környezete egészségét.


Északi fenyőerdők hangulata a hálószobában

Vigye el a messzi Észak-Karélia fenyveseinek hangulatát otthonába! Az egyszerű, de letisztult dizájnnal rendelkező Vágy ágy garantáltan feldobja hálószobáját!

Mintha csak most lépett volna be egy fenyőerdőbe, a természetes fenyőfa illata elvarázsolja majd, a szép erezetű, lassan beérő borovi fenyő patinás külsejével, méltóságteljes megjelenésével hódítja meg a szíveket.


Vágy ágykeret méretei


• Fejvég magassága: 86 cm
• Fekvőfelület magassága (ehhez kell hozzáadni a matraca vastagságát): 34 cm
• Teljes szélesség: 102/152/172/192 cm
• Teljes hosszúság: 207 cm
• Anyagvastagság a láb és fejvégnél: 3,2 cm
• Anyagvastagság a többi részen: 2,4 cm

Mikorra lesz meg Vágy ágyam? Szállítás és szerelés

Ennél az ágykeretnél a szállítási idő is villámgyors. Ha egy kis szerencséje van, akkor egyből elviheti tőlünk raktárról, ha azonban éppen elfogyott a készlet, akkor 1 héten belül megérkezik üzletünkbe a gyártótól. Biztos, ami biztos alapon kb. 50 darab le van gyártva előre mindegyik méretű Vágy ágyból.

Lapra szerelve kapjuk meg, így akár egy nagyobb kombiba is simán belefér, a szállítást és az összeszerelést így Ön is megoldhatja. Vágy ágyneműtartós ágyunk 5 részből áll, összsúlyuk a 180x200-as méret esetén 125 kg, ezért javasoljuk, hogy legalább ketten jöjjenek érte, az ágyoldalakat tartalmazó doboz különösen nehéz.

Szerintem azonban jobb, ha ezeket ránk bízza. A fenyő ugyanis puhafa, a legkisebb koccanástól megnyomódhat vagy megkarcolódhat. Ha mégis bevállalja a szállítást és összerakást, nagyon óvatosan bánjon az ágy elemeivel és pontosan kövesse a szerelési útmutatót!


„Az üzlet munkatársai a legmaximálisabb pontszámot érdemlik, kedvesek, gyorsak, rugalmasak és mindenképpen szakmájukhoz értő, érdeklődő, odafigyelő, alapos munkát végző emberek. Minden üzletnek ilyen színvonalon kellene működnie!
Az ágyat és matracokat percre pontosan(!) a megbeszélt időpontban hozták, gyorsan és szakszerűen, gyakorlatilag minden szemét és piszok nélkül behelyezték, összeszerelték. Minden csomagolóanyagot és egyebet elvittek magukkal, nekünk nem volt más teendőnk, mint birtokba venni a csodálatos ágyat, amit azóta is imádunk. Mindenkinek javasoljuk!”
M-Szabó Orsolya, BudapestAmennyiben azt szeretné, hogy Vágy ágya garantáltan sérülésmentesen megérkezzen otthonába, és nem akar a szereléssel bajlódni, akkor vegye igénybe szállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat.

Jöjjön be szaküzletünkbe, nézze meg életnagyságban és próbálja ki Vágy ágyneműtartós ágyunkat. Ha kérdése maradt, írjon nekünk az [email protected] címre, vagy vegye fel a kapcsolatot szaküzletünkkel.


Vásárlóink az alábbi termékcsoportok közül választottak:

Cikkszám: 10107
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 05 év
Ágy fekvőfelület magassága (matrac nélkül): 34 cm
Ágy fejvég magassága: 86 cm
Ágy anyagvastagsága: 3,2 cm a láb és fejvégnél; 2,4 cm az oldalaknál
Lapraszerelt: Igen
Ágy fekvőfelület mérete: 090x200 cm
Anyaga: Borovi fenyő
Ágy teljes mérete: 102x207 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Ágy 090x200, Ágyneműtartós Fenyő ágy 090x200, Szexbiztos ágyak 09x200cm, Szexbiztos ágyak ,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.