Termékek » FENYŐ ÁGYVÁZ » Fix fenyő ágyak

thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
VÁGY ÁGY - FENYŐ ÁGYVÁZ + BORDASOR

Masszív fenyő ágykeret óriási teherbírású bordasorral, rendhagyó, 1+4 éves garanciával!

Ajándék bordasorral! Az ár a polcot és az éjjeliszekrényt nem tartalmazza!Ágy fekvőfelület mérete:

80 299 Ft
(63 228 Ft + 27% ÁFA)

darab

Vágy fix fenyő ágy


Vágy fix ágykeretünk kétségkívül az egyik legerősebb (ha nem a legerősebb) ágyneműtartó nélküli fenyő ágykeret Magyarországon. Az első osztályú borovi fenyő alapanyag, az extra anyagvastagság, a hihetetlen teherbírású ágyrács mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akár évtizedekig is kitartson ez a gyönyörű kivitelű fenyő ágy, melyet nemes egyszerűséggel csak SZEXBIZTOS ÁGY-nak neveztünk el rendkívüli masszívsága és tartóssága miatt.

Ágyrács egy tonnás terhelhetőséggel!


Micsoda? Igen, jól olvasta, Vágy ágyunkat olyan bordasorral szereltük fel, melynek lécenkénti teherbírása körülbelül egy mázsa. A lenti videón saját szemével győződhet meg erről.
Vágy ágykeretünk 10 db ilyen bivalyerős ágybordát tartalmaz, vagyis teherbírása meg sem áll a hihetetlen egy tonnáig!100% borovi fenyő, 0% lucfenyő


A 2x12 (!) cm-es ágybordák alapanyaga borovi fenyő, szemben más fenyő ágyakkal, ahol az ágyrács sokszor a gyengébb lucfenyőből készül. Ez a borda a táblásításnak (a fenyő anyagot szétvágják, így megszakítva a fa rostjait, és összeragasztják ezeket) köszönhetően nemcsak rendhagyó teherbírású, de nem vetemedik, és nem nyekereg.

Ez az ágyrács garantálja hogy Szexbiztos Vágy fix ágyunk egyetlen romantikus estét se rontson el, így párjával már tényleg csak egymásra kell koncentrálniuk.
Hogy véletlenül se keverhessük össze más ágyrácsokkal, gyártónk saját védjegypecséttel jelöli (a fenti képen látható).

Az erdei fenyő (ismertebb nevén borovi fenyő) a bútoripar egyik legkedveltebb alapanyaga. E fenyőfajta sűrűbb szerkezete, gyantásabb fája miatt a borovi fenyő ágyak sokkal masszívabbak és időtállóbbak, mint lucfenyőből készült társaik.

A zord éghajlaton növő, igénytelen és ellenálló borovi fenyő ugyanis előnyösebb mechanikai és fizikai jellemzőkkel rendelkezik (lásd a lenti táblázat), közel áll a bükkfához masszívság tekintetében.


Vágy fix ágyunk minden elemét csak és kizárólag a kiváló minőségű, észak-karéliai borovi fenyőből készítjük, mert Önnek a legjobb jár!

40%-kal több faanyag!


Ebből a kiváló fenyő alapanyagból ráadásul 40%-al többet tettünk bele, mint átlagos fenyő ágyainkba.

Ezzel a Szexbiztos Vágy fix ágy az egyik legrobosztusabb és legerősebb ágyneműtartó nélküli fenyő ágy Magyarországon, de nézzük az előnyöket kicsit részletesebben.

A 2x12-es, táblásított ágybordázatról említést tettem már, ehhez jön a nem megszokott anyagvastagság az ágykeretnél is. Ágykeretünk fej,- és lábvége 3,2 cm vastag, az oldalak pedig 2,4 centisek (csak összehasonlításképpen: más forgalmazók 1,5-2 cm vastag ágyakért is egy kisebb vagyont kérnek).

Az esztétikus megjelenésű fejvég is jóval magasabb a normál fenyő ágykeretek fejrészénél. Nemcsak gyönyörű ez a 86 cm magas fejvég, de akkor is praktikus, ha időnként tévét nézünk az ágyon, hiszen neki dönthetjük a hátunkat.

Míg az átlagos fenyő ágyakból úgy kell kikecmeregni reggelente, Vágy ágyunkról kényelmesen le lehet szállni a megemelt fekvőmagasságnak köszönhetően (az ágyborda 34 cm magasan helyezkedik el, erre kell rászámolni a matrac vastagságát).

Kevesebb nyekergés, könnyű szerelhetőség, egészségmegőrző felületkezelés


A múlt századi ácsolt ágyaktól eltérően a lapokra szedhető ágykereteknél sajnos nem beszélhetünk teljes nyikorgásmentességről. Mi azonban megpróbáltuk a lehetetlent, a príma, táblásított faanyag felhasználásával, a precíz illesztésekkel, a stabil, csavaros rögzítési móddal Vágy ágyunknál minimalizáltuk a nyekergést.

Itt nincs 100 lépésből álló összeszerelés, tiplivel és elemösszehúzó csavarral rakható össze az ágy (az ágybordák pedig facsavarral), ez a rögzítési mód masszívvá és csendessé teszi az ágyat.
A család és környezetünk egészségét szem előtt tartva gyártónk kizárólag csökkentett oldószertartalmú lakkal kezeli a Vágy fenyő ágyat.

Vágy ágyneműtartó nélküli fenyő ágykeret méretei:
• Fejvég magassága: 86 cm
• Fekvőfelület magassága (ehhez kell hozzáadni a matrac vastagságát): 34 cm
• Teljes szélesség: 102/152/172/192 cm
• Teljes hosszúság: 207 cm
• Anyagvastagság a láb és fejvégnél: 3,2 cm
• Anyagvastagság az oldalaknál: 2,4 cm

100% magyar gyártású fenyő ágy!


A Vágy fenyő ágyakat kizárólag Magyarországon, Érsekcsanádon készítik a Horváth család apáról fiúra szálló asztalos üzemében.

Masszív ágy a Horváth testvérek üzeméből


Érdekel a Vágy ágy! Mikor, hogy kapom meg?


Először is gratulálok a döntéséhez, ígérem, nemsokára már bele is feküdhet ebbe a nagyszerű ágyba, nem kell heteket, hónapokat várni rá, hiszen gyártónk minden méretből vagy 50 darabot raktáron tart.

Szaküzletünkben (kis szerencsével) egyből átveheti a Vágy ágyat, vagy, ha éppen elvitték (vegyük figyelembe, hogy ez az egyik legnépszerűbb ágyunk), akkor rövid határidőn belül megérkezik.

Lapra szerelt állapotban kapjuk meg a gyártótól, személyesen is átvehető illetve szállítást is kérhet hozzá.

Egy 160*200-as Vágy fix ágyunk 4 részből áll:
• 1. doboz: 176cm hosszú, 88cm széles, 6cm vastag, 26,5kg
• 2. doboz: 206cm hosszú, 27cm széles, 6,5cm vastag, 18,5kg
• bordaköteg(ek) (egyszemélyes ágynál 1, kétszemélyesnél 2 db): 80cm hosszú, 24cm széles, 11cm vastag, 9,4kg

Tapasztalataink szerint a lapokra szedett Vágy ágy általában befér egy nagyobb kombiba az anyósülés és a hátsó ülések lehajtásával, tehát az elszállítást Ön is könnyen megoldhatja.

Így néz ki a Vágy ágy összeszerelése


De ha inkább azt szeretné, hogy biztonságban, karcolások nélkül megérkezzen és nem szeretne a szereléssel bajlódni, akkor vegye igénybe nívós házhozszállítás és szerelés szolgáltatásunkat.

Így biztosan sérülésmentesen, nyomódások és karcok nélkül kapja kézhez Vágy ágyát. Amennyiben szerelést is kér, kollégáink gyorsan és szakszerűen összerakják az ágykeretet, Önnek már csak használatba kell vennie.

Ráadásul kollégáinkra nem kell egész nap várni, hiszen napokkal előre megmondjuk – méghozzá órára pontosan -, hogy mikor érkezünk.

Kérdése maradt? Írjon nekünk, vagy látogasson meg minket szaküzletünkben, ahol megnézheti és kipróbálhatja ágyainkat. Üzleteink elérhetőségeit ide kattintva tekintheti meg.
Vásárlóink az alábbi termék csoportok közül vásároltak:
Cikkszám: 10111
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 05 év
Ágy fekvőfelület magassága (matrac nélkül): 34 cm
Ágy fejvég magassága: 86 cm
Ágy anyagvastagsága: 3,2 cm a láb és fejvégnél; 2,4 cm az oldalaknál
Lapraszerelt: Igen
Ágy fekvőfelület mérete: 090x200 cm
Ágy teljes mérete: 102x207 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Ágy 090x200, Fix Fenyő ágy 090x200, Szexbiztos ágyak 09x200cm, Szexbiztos ágyak ,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.