Termékek » MATRAC » Fedőmatracok

thumb
ÁLOM SILVER HARD EMC® HIDEGHAB FEDŐMATRAC 4cm

A hideghabok királya!
Ez a fedőmatrac még a kemény fekhelyeket kedvelőket is meglepheti, miközben nagy rugalmasságának köszönhetően biztosítja a szabad vérkeringést a testben.Matrac méret:

49 167 Ft
(38 714 Ft + 27% ÁFA)

darab

SILVER HARD EMC® hideghab fedőmatrac 4cm


A Silver HARD EMC® fedőmatracunk lelke az EMC® 65kg/m3 hideghab, amelyet az extra rugalmasság mellett a tökéletes szellőzésre és formakövetésre terveztek.EMC a hideghabok királya

Ez a fedőmatrac még a kemény fekhelyeket kedvelőket is meglepheti, miközben nagy rugalmasságának köszönhetően biztosítja a szabad vérkeringést a testben.


Amennyiben Ön nem 16 éves, amikor még úgy érzi, hogy mindegy hol, mekkora helyen, min alszunk és szeretné komfortosabbá tenni jelenlegi matracát (kigödrösödött matracokat és fekhelyeket ezzel a fedőmatraccal sem lehet „megjavítani”), akkor érdemes kipróbálnia ezt a terméket!


Az EMC® hab alapanyagot is Európa legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező habgyártójától, az Eurofoam magyarországi gyárán keresztül az EUROFOAM GmbH.-tól szerezzük be, aki egyszerűen a hideghabok királyának nevezi ezt a terméket.


Nem mondjuk, hogy mi vagyunk az elsők, akik az EMC ® rugalmas alapanyagából készítenek fedőmatracot, de nem találtunk más gyártót a magyar matracpiacon, aki fedőmatracaiba, matracaiba elkezdte beépíteni ezt a csúcskategóriás alapanyagot.
Sajnos még nem tart ott a technika, hogy interneten keresztül tudjunk matracot, fedőmatracot próbálni, ezért arra kérjük, hogy jöjjön be az Önhöz legközelebb eső alvásszaküzletünkbe és próbálja ki ezt a magas minőségű terméket!Meglepő élményben lesz része, amikor lepihen a 4 cm vastagságú Silver HARD EMC® fedőmatracra, nem beszélve a 7 zónával ellátott 6cm vastag Silver Premium HARD EMC® fedőmatrac komfortjáról.

Silver EMC ® fedőmatrac - a tökéletes rugalmasság


Az EMC® 65kg/m3 sűrűségű hideghab a matracok csúcskategóriás alapanyaga, melynek tartóssága és rugalmasságának is köszönhető szakítószilárdsága messze meghaladja a forgalomba lévő fedőmatracok tulajdonságait.
A hab szerkezeti félépítésének köszönhetően sok millió apró „rugócska” gondoskodik a rugalmasságról.

EMC ® fedőmatrac a tökéletes szellőzésért


A hab különlegesen nyitott pórusszerkezetének köszönhetően egy rendkívül jól „lélegző” alapanyagot kaptunk, amely megakadályozza a hő és a nedvesség felhalmozódását a matracban, így különösen kellemes mikroklímát biztosítva használójának.


EMC® fedőmatrac minősítések

Az Eurofoam EMC® hideghabokban az ergonómia és a kényelem ötvöződik, Az OEKO-TEX 100 szabvány szerint a sűrűség és a szilárdság szempontjából is 1. osztályba sorolt hideghab még a nagy súlyú vásárlókat is meglepheti. A minősítéseket itt tudja letölteni.Silver EMC fedőmatrac a környezetvédelemért

Környezetvédelem és fentarthatóság a legegyszerűbb módszerrel


Manapság ugye mindenki arról beszél, hogy milyen fontos a környezetünk megóvása és a fenntartható fejlődés.


Ez a Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózatnál is így van, de mi nem csak beszélni szeretnénk erről, hanem tenni is az ügy érdekében.

Nem rendeltünk tanulmányokat és kutatásokat, hanem – ahogy szokták mondani - a józan paraszti észre hallgatva „kitaláltuk” a tuti megoldást! A recept nagyon egyszerű - még a küldetésnyilatkozatunkba is beillesztettük.


Egyszerűen olyan minőségű és minősített alapanyagokat használunk a gyártás folyamán, amelyek sokkal tovább bírják az igénybevételt, így Vásárlóink tovább tudják használni a termékeket, ezért hosszútávon kevésbé szennyezzük a környezetünket, mert kevesebb alapanyagot kell felhasználni.


Ugye milyen egyszerű?
Az EMC® hab erre a legjobb példa, amely nagy rugalmasságának és szellőzőképességének köszönhetően rendkívül tartós fedőmatrac- és matrac alapanyag.
Fedőmatracválasztás a MatrackuckóbanÁlom Silver HARD EMC® fedőmatracunk előnyei:
 • Tökéletes rugalmasság és átszellőzés
 • Levehető és 40 fokon mosható huzat
 • Nem nyomja el a vállat, csípőt és fenékrészt
 • Tehermentesíti a gerincet
 • Szabad utat enged a vérkeringésnek
 • Csökkenti az éjszakai forgolódást
 • Félkeménnyé varázsolja a kemény matracokat
 • EMC® 65kg/m3 sűrűségű hideghab a matracok csúcskategóriás alapanyaga
A Matrackuckó a következő meglepetéseket kínálja a Silver HARD EMC® fedőmatrac mellé:
 • Ingyenes szállítás az egész országban
 • 100% pénzvisszafizetési garancia – ha nem jön be, visszaadjuk az árát.

Figyelem!

A fedőmatracok egyetlen célja, hogy a túl kemény matracokat lágyítsák. Használt, kifeküdt matracokat nem tudnak újjá varázsolni, hiszen tökéletesen formát követnek, így a már meglévő gödröket nem tudják eltüntetni. Ebben az esetben új matracra van szükség, a fedőmatrac csak kidobott pénz lenne.


Kérdése van? Hívja Tanácsadóinkat az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkben!
Üzleteink listájáért kattintson ide!


Minősítések
Vissza


Matrackuckó


OGYÉI minősítésEUROFOAM Kft.


IATF 16949
ISO 9001
ISO 14001

OEKO-TEX

EUROFOAM GmbH.

ISO 9001
ISO 14001
OEKO -TEX 100


A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat küldetésnyilatkozata

Vissza►►►

 • Mi, a Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat dolgozói tudjuk, hogy munkánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy Vásárlóink pihenése alvásélmény legyen.

 • Termékeinket kizárólag magas minőségű, bevizsgált, környezetet kevésbé terhelő, tartós alapanyagok felhasználásával készítjük el.

 • Törekszünk rá, hogy minden gyártási, kiszolgálási, szállítási folyamatban 100% Vásárlói elégedettséget érjünk el.

 • Valljuk, hogy szakértőink és elköteleződésünk segíteni fog az embereknek egy magasabb életminőség eléréséhez.

 • Vállaljuk, hogy az „Aludj jól, Magyarország!” program keretein belül a jó minőségű alvás érdekében a Vásárlóinknak és az érdeklődőknek átadjuk a megszerzett tudást és tapasztalatokat.

 • A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat olyan szaküzlethálózat akar lenni, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.


Cikkszám: 43241
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Fedőmatrac 080x200, Fedőmatrac, Átszellőző fedőmatrac, Átszellőző fedőmatrac 080x200x4cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.