2020.05.01.-én vége az előfoglalási akciónak, de ahogy ígértük a kedvezménykupont még a vészhelyzet megszüntetése után 2020.06.30-ig felhasználhatja, sőt akár azonnal, kötelezettségektől mentesen, online is beválthatja!


A koronavírus bizony a mi életünket és mindennapi működésünket is átrendezte, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a korábbi lelkesedéssel, és még nagyobb elhivatottsággal szolgáljuk Vásárlóinkat a pihentető alvásélmény elérésében.

Termékeink jelentősen hozzájárulnak a minőségi alváshoz, és erre a krízis helyzet után még nagyobb szükség lesz (lásd: A jó alvás és az immunrendszer kapcsolata cikkünkben), ezért most extra kedvezménnyel szeretnénk segíteni.
Sajnos a személyes vásárlásokat most a minimálisra kell korlátozni, viszont így bőven lesz idő otthon olvasgatni! Az alábbiakban összeállítottuk azokat az online anyagokat, amiből megismerhet minket, termékeinket, és hálózatunkat.

Most van idő olvasni. Töltse le ingyenes anyagainkat:

Álom Magazin
Matracvásárlási kisokos
Párna választási kisokos
Álom Fitt matraccsalád katalógusa
Álom Special matraccsalád katalógusa
Álom Celebration matraccsalád katalógusa
Álom matracaink összefoglalója (Álom matracválasztási kisokos)
Álom fedőmatracaink katalógusa
Álompárnák katalógusa
Aranygyapjú termékek katalógusa
Horváth fenyőbútor elemjegyzéke
Melcher fenyőbútor elemjegyzéke

A személyre szabott tanácsadásról sem kell lemondania, hiszen munkatársaink home office munkarend esetén otthon is tudják fogadni az ügyfélszolgálati megkereséseket, a termékekről és előfoglalási akciónkról is közvetlen felvilágosítást tudnak adni.

Kérdés esetén keresse az Önhöz legközelebb eső szaküzletünket e-mailben vagy telefonon.

Keressen minket bizalommal!