Fekvőbetét tippek

Fekvőbetét tippek, hogy ne járjon pórul...
Álom Quadros Fedőmatracunk 30 nap pénzvisszafizetési garanciával!


Tartalomjegyzék:


Fekvőbetét - mire jó?


A legfontosabb kérdés, hogy mire jó egy fekvőbetét? Vannak olyan cégek, akik szerint bármire. A valóságban azonban a fekvőbetétek szerepe nem az, hogy az agyonhasznált ágyat újjá varázsolja, hanem az, hogy ha túl kemény a matraca, akkor segítsen komfortossá tenni.


Green hideghab fekvőbetétek kisfilmje


Különösen oldaltfekvésnél fontos, hogy a váll és a csípő kissé be tudjon nyomódni, amit a túl kemény matracok nem engednek. Azonban egy megfelelő fekvőbetétet alkalmazva sokkal több formakövetést kaphatunk, mint a meglévő betonkemény matracunkon.


Fedőmatrac vélemény
Nálunk a Green fekvőbetétek a vásárlók kedvencei... :)


Így kijelenthetjük, hogy aki azt mondja egy fekvőbetétre, hogy mindenre jó, az hazudik... A fekvőbetétek nem alkalmasak a kifeküdt ágyak gödreinek eltüntetésére, nem alkalmasak a túl lágy matracok keményítésére. Magyarországon leginkább csak puhítani használják.Nem jó mindenre!Nem tudom, elhiszi-e, hogy egy kereskedő - jelen esetben én - hajlandó lemondani a profitjáról, így el is magyarázom Önnek rögtön, hogy kigödrösödött matracán miért nem segít egy fekvőbetét.

A memory fekvőbetétek lényege, hogy formát kövessenek. Így, amikor ráfekszik, akkor nem a testének kell felvennie a matrac formáját, hanem a - fekvőbetét segítségével - a matrac veszi fel az Ön gerincének vonalát. A fekvőbetét azonban akkor is így működik, ha úgynevezett "gödör" van alatta. Szépen felveszi a formáját... Ugyanígy van a rugóval is... Továbbra is fogja nyomni az oldalát is...

Tehát, FIGYELEM! Még egyszer Amennyiben kigödrösödött, oldalába fúródó rugókkal rendelkező ágybetéte van, úgy a fekvőbetét nem fog segíteni!


Fekvőbetét alapanyagok...


Ha tehát matraca túl kemény és szeretné puhítani, akkor ideje fekvőbetétet vásárolni. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagból veszi...

Latex, kókusz, hideghab, memory... Ezek közül választhatunk. Nézzük őket sorra.


Kókusz fekvőbetét

Igazából fekvőbetétnek a kókusz nem való. Talán lábtörlőnek...  • Latex fekvőbetét: Természetes - ha az... Ennyi előnye van pontosan. Kevésbé rugalmas, keményebb - de azért nem keményít. Egy kemény felülettel szeretné az ember komfortosabbá tenni az ágyát? Kötve hiszem... ráadásul alig néhány helyen lehet ilyet vásárolni.
  • Kókusz fekvőbetétek: A kókusz bizony csak lábtörlőnek jó. Sérülékeny, rugalmatlan, kemény... cserébe jól szellőzik. Óriási biznisz nem? Ha már aludni nem tudunk rajta, legalább áramlik a levegő forgolódás közben...
  • Hideghab fekvőbetét: Az előző kettőnél jobb, tartósabb, ha pedig jól formára van vágva, akkor nagyon jó vásár lehet. Érdemes róla külön is beszélni.
  • Memory fekvőbetét: Egyáltalán nem szellőzik. De inkább nézzünk neki egy külön fejezetet...


Memory fekvőbetétek


Igazából ennek kéne az egyetlennek lennie a piacon - ha szellőzne. Régen imádtam én is, aztán rájöttem, hogy van jobb. A memory fekvőbetétek tökéletesen követik teste formáját, nyomásra és hőre engednek, tökéletesen segítenek elkerülni a nyomáspontok kialakulását. Ezáltal az alvás pihentetőbb és teljesebb lesz.

Illetve sajnos csak lenne, mert a memóriahab szellőzése egyenlő a nullával. Konkrétan, ha belenyomjuk az arcunkat, akkor megfulladunk. És ki akarna olyan fekvőbetétet, amibe minden este izzadni fog?Fekvőbetét próba

A memory fekvőbetétek adják a legjobb alátámasztást - csak sajnos nem szellőznek!

Mire figyeljünk memory fekvőbetét vásárláskor?
Ha mégis memóriahabos fekvőbetétet választunk - mert nem érdekel a meleg, vagy éppen imádjuk az érzést, amikor belesüppedünk, akkor a következő két dologra érdemes odafigyelni:
  1. Tojástartó formájú fekvőbetétek: A tojástartó forma memory termékeknél általában egy célt szolgál: kevesebb anyag kerül a fekvőbetétbe. Ezt gondolom nem kell túlmagyarázni. Kevesebb anyag + marketing felár (extra szellőzés, blabla) = még nagyobb haszon...
  2. Sűrűség. Oldalakat lehetne írni a fekvőbetétek sűrűségéről, de most egyszerűsítsünk: a normális sűrűség memory habnál 50kg/m3, vagy fölötte. A néhány multi által kínált 40kg/m3-as vagy alacsonyabb sűrűség olyan, mintha a pörköltből gulyáslevest készítenénk. Nem lesz meg a hatása.

Fekvőbetét tojástartóval

Jegyezzük meg: a fekvőbetét nem tojástartó!

Hideghab fekvőbetétek

Jelen pillanatban a legjobb fekvőbetétek hideghabból készülnek. A hideghab azért tökéletes alapanyag, mert teljesen átszellőzik és kiválóan formázható. Érdemes olyan verziót keresni belőle, amit több zónára osztottak, így pont ott fog alátámasztani, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Mindenképpen kipróbálásra ajánlom a Green Prémium hideghab fekvőbetéteket, amelyeket 30 nap pénzvisszafizetési garanciával kínálunk a Matrackuckó üzleteiben.

Fekvőbetét üzleteink listájáért kattintson ide!