Termékek » GYAPJÚ TERMÉK » Gyapjú derékaljak

thumb
FINE GYAPJÚ DERÉKALJ

Valódi ausztrál bárány gyapjú derékalj – műszál nélkül.Méret:

25 080 Ft
(19 748 Ft + 27% ÁFA)

darab

Fine gyapjú derékaljEgy pihe-puha gyapjú derékalj az Ön és családja kényelméért és egészségéért.

A Fine gyapjú derékalj finom tapintású, világhírű ausztrál merinó bárány gyapjúból készül, hogy megtapasztalhassa a kényelmet, amire mindig is vágyott!

Pihenje ki mindennapi fáradalmait gyapjú derékaljunkon, mely hőszabályozása révén meggátolja a fázást illetve a leizzadást, ideális alvásklímát teremtve fekvőhelyén! Az ízületek megóvásával lecsökkentheti a reumás panaszok kialakulásának kockázatát!

Vásárlónk kristálytisztán mondja el véleményét gyapjú takarónkról. Mi sem fogalmazhattunk volna jobban...

Derékaljunk 600 g/m²-es gyapjúsűrűsége garantálja, hogy a hűvösebb estéken sem fázik fel, a simogató bárány gyapjú szép álmokat hoz majd Önnek.

Ráadásul ebből a 600-as sűrűségű anyagból kettőt varrtunk össze, így a valós sűrűség 1200 gramm négyzetméterenként!Ez azt jelenti, hogy amikor ráfekszik egy 90x200-as gyapjú derékaljra, akkor több, mint két kiló színtiszta ausztrál bari gyapjú van Ön alatt.

Ez az érzés jobb, mint amikor nyáron mezítláb sétálgatunk a tökéletes sűrűségű, tömör pázsiton... Minden éjjel a természet lágy ölére fekszünk le aludni.

Műszálmentes derékalj!


Tudja miért tűnik olyan vastagnak néhány gyapjú derékalj? Mert vannak, akik átverik az embereket. Két réteg gyapjú közé bevarrnak egy adag műszálat. Így azt a hamis látszatot keltik, mintha egy vastag gyapjú derékaljat kínálnának.


Nézze meg, hol és hogyan készülnek az Aranygyapjú termékek!


Szerintünk ez csalás. Ezért sok más gyártótól eltérően báránygyapjú derékaljainkat nem töltjük meg a teljesen felesleges, funkció nélküli műszállal, emiatt termékeink valóban természetesek, tökéletesen hozzásimulnak testéhez. És legfőképpen nem tartalmaznak felesleges műanyagot.„Pihe-puha” - ezt mondja kedves vásárárlónk.

Gyapjú ágynemű csalások


Hallott már arról, hogy a gyapjút is hamisítják? Egyszer már leírtuk a csalók módszereit és azt is, hogy hogyan védekezhetünk ellennük, olvassa el ön is cikkünket.

Mi nem árulunk zsákbamacskát. A bárány gyapjú derékalj minden kétséget kizáró eredetiségéről Ön is könnyen meggyőződhet. Elég ehhez egy gyufát elővennie és megpirítgatnia a gyapjút. Az igazi gyapjú nem lobban lángra, hanem izzani kezd és szétmorzsolható hamut hagy maga után. Ezt fogja megtapasztalni, ha az Aranygyapjú bárány termékeit vizsgáztatja.


Egyedülálló garancia a Matrackuckótól


Ráadásul létrehoztunk egy egyedülálló garanciát, hogy önt ne érhessék meglepetések. Amennyiben valamiért mégsem elégedett a kiválasztott gyapjú ágyneművel és ezt a vásárlást követő 30 napon belül jelzi számunkra, mi visszaadjuk a teljes vételárat...


Allergiásoknak is ajánljuk!


Allergiás vagy asztmás panaszok esetén is szívesen ajánljuk derékaljunkat, az ilyen tüneteket kiváltó poratkák ugyanis nem telepednek meg a hullámos szálakból álló gyapjúszövetben.

Van még ennél is jobb!


Ha esetleg még ennél is különlegesebb derékaljat keresne, akkor van egy jó hírem... Létezik egy még jobb derékalj. Olyan sűrűségben, amilyen tudtommal jelenleg sehol máshol nem kapható Magyarországon. Ismerje meg egyedülálló 700 gr/m² sűrűségű Prémium gyapjú derékaljainkat!


Magyarországon készül


A Hahn család varrodájának csapata


Természetes, hogy a Matrackuckó üzleteiben előnyben részesítjük a magyar termékeket. Így van ez ebben az esetben is. Minden Fine gyapjú derékalj Magyarországon készül, a Hahn család varrodájában.


Fine gyapjú derékalj tulajdonságai:

100% pénzvisszafizetési garancia – 30 napon keresztül

Ingyenes házhozszállítás egész Magyarország területén

100% merinói bárány gyapjú

Könnyű műszálmentes derékalj

Nem izzadunk le alatta, a kicsapódó verejtéket elpárologtatja

Maximális komfortot nyújt télen-nyáron

Antireumatikus, ízületvédő

Hőmérséklet kiegyenlítő hatása van

100%-ban természetes anyag, allergiásoknak is ajánljuk

Lanolintartalma védi a szennyeződésektől, ezért ritkábban igényli a mosást, mint más textíliák

600 gramm/négyzetméteres sűrűség – de mivel két oldalból áll, a valós sűrűsége 1200 gramm négyzetméterenként!

Vásárlóink az alábbi termék csoportok közül vásároltak:


Cikkszám: 40601
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 02 év
Méret: 080x200 cm
Anyaga: Gyapjú
Gyapjú szálsűrűsége : 600 g/m2
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Gyapjú derékalj 080x200cm,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.