Termékek » FENYŐ ÁGYVÁZ » Ágyneműtartós fenyő ágyak

thumb
thumb
thumb
thumb
Henrik - ágyneműtartós fenyő ágyváz 180x200 cm

Masszív fenyő ágykeret, strapabíró bordasorral és hatalmas ágyneműtartóval.Ágy fekvőfelület mérete:

136 499 Ft
(107 480 Ft + 27% ÁFA)

darab

Henrik ágyneműtartós fenyő ágy


A Henrik ágy az egyik legmasszívabb fenyő ágyunk. A strapabírásról a 2,3 centiméter vastag bordák gondoskodnak, amelyek egyenként elbírják az én 105 kilós testsúlyomat – ezt a lenti videón meg is mutatom:
Ilyen bordából minden ágyban található 10 darab. Tehát gyakorlatilag minden ágy egy tonnáig tesztelve van – 1050 kg-ig, ha pontos akarok lenni. A stabilitást nem csak az ágyrács deszkáinak vastagsága garantálja.

Minden egyes borda táblásítva készül, ami azt jelenti, hogy a deszkákat szétvágják, majd újra ragasztják. Ezzel a technikával sokkal nagyobb szilárdság érhető el, mintha csak levágnánk egy darab fát. Ez az eljárás annyira egyedi, hogy a gyártó eredetvédelmi pecséttel látja el minden egyes bordasorát.


Ráadásul ez az módszer megszakítja a fenyőfa rostjait, így az ágyrács fokozott terhelés mellett sem fog nyikorogni, mint ahogy azt a silányabb fából készült társai tennék.

A nyikorgás további elkerüléséről a passzentosra húzható tönkanyás rendszerben készült rögzítéstek gondoskodnak. Ezeknek a rögzítgéseknek az a különlegessége, hogy bármikor könnyedén utánahúzhatók – így évek múlva sem kell szakértelem, ha szeretnénk szétkapni és újra összerakni ágyunkat.

Hagyjuk a lucfenyőt másra, nekünk a legjobb jár!


Természetesen a nyikorgás elleni védelem egyik alapvető eleme, hogy a Henrik fenyő ágy kizárólag borovi fenyőt tartalmaz. Az ágyat készítő mesterek csak rémhírekből ismerik a gyengébb minőségű luc fenyőt. Minden bizonnyal a luc szó is tiltólistán szerepel az üzemükben.A Henrik ágyakhoz használt borovi fenyő legnagyobb előnye, hogy északon terem, ahol a fák növekedése sokkal lassabb. Ennek hatására anyaga sokkal masszívabb, tömörebb is. Meg is mutatom egy kis összehasonlítás segítségével, hogy mennyivel jobb minőséget képvisel, mint a hagyományos lucfenyő:Jól látszik, hogy mint faanyag, a borovi fenyő minden mutatóban győz. Éppen ezért készül a Henrik ágy borovi fenyőből.

Rugó, rugó, nyikorgó rugó…


Mivel ágyneműtartós ágyról beszélünk, ezért még mindenképpen van egy nagy feladatunk, ha nyekergésmentesíteni szeretnénk. Nem mindegy ugyanis, hogy az ágy felnyitása milyen rendszerrel történik. A Henrik ágyak az elsők között dobták ki az ablakon a hagyományos rugókat, így száműzve a rugós kattogást az ágyakból.

Itt kizárólag gázrugós emelőrendszerekkel taállkozhat, amelyek nem csak csöndesek, de segítek a nyitásban is. Úgy működnek, mint az autók csomagtartói... Kicsit meghúzzuk és már nyílik is.

A gázrugó egy olajozottan működő szerkezet – szó szerint. Idővel a por besurran, majd olajosan kisurranhat a nyílásaiból. De nincs gond, mert az ágyat készítő szakik erre is gondoltak, és egy külön kis dobozkát helyeztek el a gázrugó körül, ami védi az ágyneműtartó tartalmát a gonosz kis koszoktól.


Az ágyneműtartó határtalan lehetőségeket rejt...


A Henrik fenyő ágy ágyneműtartója valójában nem ágyneműtartó. Ez egy szekrény, amit valamiért a hátára döntöttek. Bármi elfér benne, ami egy két ajtós szekrényben...

Egy franciaágy méretű Henrik ágyneműtartó 720 literes űrmérettel rendelkezik – sosem voltam matekzseni, szóval lehet néhány literes eltérés. Összehasonlításképpen: egy kombi Passat (2013-as) csomagtartója 603 liter, egy random kétajtós szekrény űrmérete pedig 750-800 liter.

Hogy ez mit jelent? Azt, hogy az ágyneműk mellett a Henrik ágyneműtartója ideális terepe lehet mindennek, amit nem szeretnénk kidobni, de el akarunk tüntetni szem elől. Ütvefúró, kinőtt gyerekruhák, eltitkolni való, már nem használt cipő gyűjtemény? Nem probléma, mert itt minden elfér!

Hűha! Én is Henrik ágyon fekszem!


Elárulok egy nagy titkot: nekem is van otthon egy Henrik ágyneműtartós ágyam. Ha ma vennék, akkor talán már nem ezt választanám, hanem a Vágy ágyat, mert az még monumentálisabb, de 5 éve teljesen jó választás volt – akkor még Vágy ágy nem volt.persze, hogy állja a sarat, hiszen ezt is kibírta.


Olyan jól állja a sarat azóta is, hogy már túlélt egy özönvizet – 10 centis víz állt a panelban. Ezt követően szétkaptam, amíg a lakást felújítottam, majd mivel trehány vagyok, pakolás közben elhagytam a hozzá tartozó csavarok és szerelékek felét.


Hogy mit csinál ilyenkor egy ember, aki ágyakkal dolgozik? Gondolom, hoz új szereléket az üzletből. De nem én. Fogtam és összeraktam az ágyat úgy, hogy gyakorlatilag a csavarok simán fele nincs benne. Hogy mi történt? Semmi. Szerintem csak én tudom a titkot, a családnak fel sem tűnik. Na, ilyen strapabíró a Henrik ágy...

A felületvédelem sem mindegy...


Ezen a próbán sem fog elvérezni a Henrik ágy. Mivel ma már nem lehet olyan lakkot használni, ami káros az egészségre, így természetes, hogy itt sincs erről szó.

Azonban, ha már megnézett néhány fenyő ágyat élőben is, akkor tudja, hogy néhány lakk olyan vékonyan van felhordva, hogy nem lehet eldönteni: a kiállított darab még lakkozás előtt áll, vagy már készen van.

A megfelelő gombaölő kezelés után ez az ágy olyan lakkozást kap, hogy biztosan nem kell rajta gondolkodni, hogy lejön e az egész kence, amikor először hozzáér. Ez masszívan kitart...

Nos, hogy tetszik az ágy?


Ha tetszik, akkor nem választja el sok tőle, hogy az Öné legyen. Majdnem minden üzletünkben ott van ugyanis raktáron, de ha éppen el is fogyott – mert, hát egy ilyen ágyat visznek, mint a cukrot -, akkor sem kell aggódni, ugyanis vidéki központunkban több száz van belőle. 1, maximum 2 hét alatt bármelyik üzletünkbe odaér!

Természetesen nem egybe szerelten érkezik, hiszen akkor Fekete Laci sem bírna vele... Az ágy lapraszerelt állapotban kerül kiszállításra.

Henrik ágyneműtartós fenyő ágy méretei:
• fejvég magassága: 71cm
• bordasor magassága (ehhez a számhoz adja hozzá a matraca vastagságát, így kapja meg a fekvőfelület magasságát): 27cm
• Henrik ágy valós szélessége: 090*200 ágy esetén: 99cm
• Henrik ágy valós hosszúsága:090*200 ágy esetén: 205cm
• anyagvastagság a lábak esetében:3,2cm
• anyagvastagság az ágy többi részén:2,4cm


A Henrik ágyneműtartós változata 5 dobozból áll (egy személyes ágy esetében csak 4). A dobozok összsúlya a 180*200 ágynál : 107 kg. Szóval, ha magának szeretné elszállítani, akkor muszáj lesz szólni valakinek, hogy segítsen.

A dobozok mérete és súlya a következők szerrint alakul:

Kombi autóba be szokott férni. Ha szállítást kérne inkább – amit ajánlunk, hiszen nem lenne jó már az elején összekarcolni az ágyat -, akkor kattintson ide és nézze meg szállítási díjainkat.

Ha nem szeret szerelgetni, akkor állunk rendelkezésére, egy ilyen ágyat 7.500,- Forintért szerelünk, de egy kis akarattal 60-80 perc alatt is összeszerelhető egy kezdő számára. Nekem ennyi ideig tartott az első (igen, bölcsész vagyok.)ez egy nagyon hasonló ágy. Ilyen, amikor összeszereljük. Készen áll rá?

Persze kényelmesebb, ha mi szereljük, ráadásul messze túl vagyunk az ezredik ilyen ágy összeszerelésén, szóval nyugodtan bízza ránk.

Végül, de nem utolsó sorban: 5 év garanciát adunk minden Henrik ágy mellé – csak a Matrackuckóban! Mondjuk ezen nincs semmi meglepő, mi baja lehetne...

Nagyjából ez jutott eszembe a Henrik ágyneműtartós fenyő ágyról. Most már csak be kell jönnie és megnézni, hogy hogyan néz ki életnagyságban.


Kérdése van? Nem írtunk le mindent? Nyugodtan vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső alvásszaküzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.

Töltse le a Horváth fenyőbútor elemjegyzéket.


Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!

Vásárlóink az alábbi termék csoportok közül vásároltak:

Cikkszám: 10089
Gyártó: HORVÁTH FENYŐBÚTOR
Garancia: 05 év
Ágy fekvőfelület magassága (matrac nélkül): 27 cm
Ágy fejvég magassága: 72 cm
Ágy anyagvastagsága: 3,2 cm a lábaknál; 2,4 cm az oldalaknál
Lapraszerelt: Igen
Ágy fekvőfelület mérete: 180x200 cm
Anyaga: Borovi fenyő
Ágy teljes mérete: 189x207 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Ágy 180x200, Ágyneműtartós Fenyő ágy 180x200, Horváth fenyőbútor, Horváth fenyő ágy,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.