Termékek » FENYŐ ÁGYVÁZ » Fix fenyő ágyak

thumb
thumb
Henrik - fenyő ágyváz+bordasor 180x200 cm

Masszív egyszerű stílusú ágyváz, melyet azoknak a vásárlóknak ajánlunk, akik kedvelik a alacsony lábvéget.
Az ágy formája nélkülöz minden felesleges díszítést,vonalvezetése egyszerű,fejtámlája enyhén ívelt.Ágy fekvőfelület mérete:

74 699 Ft
(58 818 Ft + 27% ÁFA)

darab

Henrik fix, ágyneműtartó nélküli fenyő ágy


Henrik fix fenyő ágyunk az egyik legerősebb ágyneműtartó nélküli fenyő ágykeret a magyar piacon. Nem véletlen, hogy évente százszámra adjuk el a Matrackuckó üzleteiben.

Strapabíró kivitelét, kiemelkedő teherbírását a legjobb minőségű, tömör, észak-karéliai borovi fenyő alapanyagnak, a rendhagyó anyagvastagságnak és a lécenként egy mázsás terhelhetőségű (!) bordasornak köszönheti.Azt hiszem, sokatmondó a fenti videó.


Képzelje el, hogy ebből a bordasorból 10 darabot tettünk Henrik fix ágyunkba, csakhogy biztosra menjünk. Így lett a teherbírás nem kevesebb, mint egy tonna!


Mi a titka ennek a bitang erős bordasornak?


Egyrészt nem említhetők vele egy lapon a nevetségesen vékony és keskeny, lakberendezési áruházak által forgalmazott ágyrácsok, a Henrik fix ágy bordasora ugyanis 12x2 cm-es tömör borovi fenyőből készül.

Ráadásul a maximalista Horváth testvérek táblásítva készítik ágyrácsaikat, ami erre rátesz még egy lapáttal. A fenyő deszkát kettévágják és összeragasztják, így megszakítva a faanyag rostjait. A Henrik ágyborda nemcsak masszívabb lesz ennek köszönhetően, hanem egyáltalán nem vetemedik.


Az ország egyetlen védjegypecséttel ellátott fenyő bordasora.


Az elnyűhetetlen fenyő ágybordák saját védjegypecséttel büszkélkedhetnek, így még véletlenül sem keverhetők össze a bútoripar más termékeivel.

Ez a hihetetlenül masszív bordasor ágyunk alaptartozéka, tehát felár nélkül, ajándékba kapja meg Henrik fenyő ágyához!

A borovi fenyő alapanyag kötelez!


Csak és kizárólag borovi fenyő anyagot tettünk Henrik ágyunkba, hogy csak a legjobbat kaphassa! (Figyelem, sok más fenyő ágytól eltérően még az ágyrácsok is abból készülnek!)

A borovi (hivatalos nevén erdeifenyő) előnyösebb szilárdsági és rugalmassági jellemzői miatt sokkal erősebb és tartósabb, mint a luc- vagy a jegenyefenyő. A lenti táblázatból világosan láthatja, hogy milyen szintű eltérések vannak műszaki értékeikben.


Az ellenálló, igénytelen borovi fenyő az északi növényöv lakója, a zord éghajlaton lassabban növekszik, így sűrűbb szerkezetű, magasabb gyantatartalmú, mint más fenyőfajták.

Henrik ágykeretünknek minden eleme a legmagasabb minősítésű, észak-karéliai borovi fenyőből készül, amelynek masszívsága és tartóssága a fenyők közül legjobban közelíti meg a keményfákat.

De nemcsak az alapanyag minősége kiemelkedő, az anyagvastagság is rendhagyó, az ágykeret 2,4 cm-es és 3,2 cm táblásított fenyő deszkákból áll, mely 12 cm széles, 2 cm vastag fenyő ágyráccsal egészül ki.


Kevesebb nyikorgás, egészségmegőrző felületkezelés


Lapra szerelt ágykeretnél (akár puha, akár keményfából készülnek) nem reális elvárás hogy évtizedek múlva se nyikkanjanak meg, Henrik ágykeretünk viszont az átlagos ágyakhoz képest szokatlanul csendes.

Nézze meg, mit bír ki egy Henrik ágy!A minőségi, táblásított fenyő anyag, a stabil rögzítési mód és a pontos illesztések gondoskodnak arról, hogy Henrik fenyő ágy jó pár évig ne nyekeregjen.

Az ágykeret részei elemösszehúzó csavarral és anyával rögzíthetők egymáshoz, amennyiben ágya „hangoskodni” kezd, csak újra kell húzni a csavarokat (a faanyag száradásakor kilazulhatnak a csavarok). Költözéskor szintén előnyt jelent, hogy a Henrik ágykeret -ennek a rögzítési módnak hála- könnyen szétszedhető és szállítható.

Családja és környezete védelmére is nagy hangsúlyt helyezett gyártónk, hiszen Henrik ágyunkat csökkentett oldószertartalmú lakkal kezelik (és ezt sem olyan tessék-lássék módon, vékonyan kenik fel), így nem áradnak ki belőle káros anyagok, melyek egészségét veszélyeztetnék.

Henrik fix ágykeret méretei:
• Fejvég magassága: 72 cm
• Fekvőfelület magassága (ehhez kell hozzáadni a matrac vastagságát): 27 cm
• Teljes szélesség: 99/149/169/189 cm
• Teljes hosszúság: 207 cm
• Anyagvastagság a lábaknál: 3,2 cm
• Anyagvastagság a többi részen: 2,4 cm

Henrik ágykeret szállítása és szerelése


Megtetszett Henrik fix ágyunk?

Van egy jó hírem, nem kell heteket várnia a legyártásra, általában készleten van minden szaküzletünkben. Szerencsés esetben egyből elviheti raktárról. Ha éppen mégis elfogyott (az egyik legkedveltebb ágyunk, ezért van rá esély), akkor 1 héten belül megérkezik hozzánk a gyártótól.

Lapra szerelt állapotban kapjuk meg, tapasztalataink szerint egy nagyobb kombi autóba üléseket lehajtva befér, tehát akár ön is megoldhatja az elszállítást illetve a szerelést. Játszi könnyedséggel lehet összeszerelni az ágyneműtartó nélküli ágyat, nagyjából negyed óra alatt megvan.

Ha azonban nem szeretne szenvedni a szállítással és összerakással, érdemes ránk bíznia a feladatot. A fenyő puhafa, ezért könnyen megnyomódik, megkarcolódik, amennyiben azonban mi visszük és szereljük, garantáltan sérülésmentesen feküdhet bele. Ha ön szereli össze, bánjon vele óvatosan!

Henrik 160*200 fix ágyunk 4 részből áll:
• 1. doboz: 160cm hosszú, 65cm széles, 8cm vastag, 10kg
• 2. doboz: 200cm hosszú, 22cm széles, 8cm vastag, 17kg
• bordaköteg(ek) (egyszemélyes ágynál 1, kétszemélyesnél 2 db): 080*cm hosszú, 24cm széles, 12cm vastag, 18kg

Olyannyira megbízunk Henrik ágykeretünkben, hogy nyugodt szívvel adunk a kötelező 1 éves garancián túl +4 év jótállást hozzá (a garancia akkor is jár, ha ön szereli össze!) Csak összehasonlításképpen: Magyarországon a fenyő ágyak általában 1-2 éves garanciaidővel vásárolhatók meg.

Jöjjön be hozzánk, és próbálja ki Henrik ágyneműtartó nélküli ágykeretünket – nem fog csalódni!

Ha kérdése maradt, írjon nekünk az [email protected] címre vagy ide kattintva vegye fel a kapcsolatot legközelebbi szaküzletünkkel


Töltse le a Horváth fenyőbútor elemjegyzéket.

Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!

Vásárlóink az alábbi termék csoportok közül vásároltak:


Cikkszám: 10020
Gyártó: HORVÁTH FENYŐBÚTOR
Garancia: 05 év
Ágy fekvőfelület magassága (matrac nélkül): 27 cm
Ágy fejvég magassága: 72 cm
Ágy anyagvastagsága: 3,2 cm a lábaknál; 2,4 cm az oldalaknál
Ágy lábvég típusa: Alacsony
Lapraszerelt: Igen
Ágy fekvőfelület mérete: 180x200 cm
Anyaga: Borovi fenyő
Ágy teljes mérete: 189x207 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Ágy 180x200, Fix Fenyő ágy 180x200, Horváth fenyőbútor, Horváth fenyő ágy,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.