Termékek » FENYŐ ÁGYVÁZ » Fix fenyő ágyak

thumb
thumb
thumb
thumb
HORIZONT FENYŐ ÁGYVÁZ + BORDASOR

Masszív fenyő ágy, hatalmas fejvéggel – tévézésre és olvasásra fejlesztve.Ágy fekvőfelület mérete:

69 143 Ft
(54 444 Ft + 27% ÁFA)

darab

Horizont fenyő ágyváz


Olyan fenyő ágykeretet keres, amin akár tévézhet vagy olvashat? Ahol olyan magas a fejvég, hogy gond nélkül neki tud dőlni és nem nyomja a háta közepét? Ami több száz kilós terheléstől sem esik szét? Jó helyen jár, nem kell tovább keresgélnie!


Az egyik legmagasabb fenyő ágy fejvég a magyar piacon!


Az átlagos fenyő ágyak fejrésze olyan alacsony, hogy egy vastagabb matraccal éppen kilátszik. Ezeknél nemcsak hogy nem tud a fejrészben gyönyörködni, de hátát sem tudja nekitámasztani tévénézéskor vagy olvasáskor.
Horizont fenyő ágykeretünk viszont hórihorgas, 97 cm magas fejvéggel rendelkezik, ezért egy fárasztó nap után csak neki kell döntenie hátát, és kényelmesen megnézheti kedvenc tévéműsorát.

Ajándék bordasor, több mázsás teherbírással!

Az ágykeretek terhelhetősége nagyrészt a matracot tartó ágyrácstól függ. A normál ágybordák viszont egy kicsit komolyabb lepedőakrobatikától könnyen eltörhetnek – főleg, ha a matracunk sem elég vastag.

Talán Ön is találkozott már ezekkel a lakberendezési nagyáruházakban kínált ágyrácsokkal. Tudja, ezek azok, amelyeknél a gyermekeinknek könyörögni kell, hogy ne ugráljanak az ágyon, mert széthullik alattuk.

Horizont fenyő ágyunkkal soha nem lesz ilyen gond, ugyanis bitang masszív ágybordákkal szereltük fel.Azt hiszem, meggyőző a fent látható, rendhagyó ágyrács teszt. Horizont ágykeretünk bordasora lécenként nem kevesebb, mint 100 kilós terhelhetőséggel rendelkezik, a 10 db fenyő deszkát tartalmazó bordasor összeterhelhetősége tehát valahol 1 tonna (!) körül áll meg.


Ez az ágyborda párját ritkítja, gyártónk, a Horváth Bútor Kft. igazi büszkesége, védjegypecsét garantálja, hogy véletlenül se keverje össze más ágyrácsokkal. 2x12-es, táblásított fenyő deszkából készül, innen ez a hihetetlen teherbírás.

A táblásításnak (két léc összeragasztásával készül a borda) köszönhetően még strapabíróbb az ágyrács, illetve nem vetemedik és nyekereg úgy int a hagyományos fa lécek.

100% borovi fenyő, 0% lucfenyő


Ráadásul ez az ágybordasor a Horizont ágy többi eleméhez hasonlóan a legmagasabb minőségű észak-karéliai borovi fenyőből készül. Ezt azért fontos tudni, mert egyes gyártók az ágykeretet borovi fenyőből készítik, az ágyrácsot viszont a jóval gyengébb lucfenyőből.

A borovi fenyő (hivatalos néven erdeifenyő) az északi növényövezet lakója, igénytelen, ellenálló fenyőfaj. A zordabb éghajlaton lassabban növekszik, sűrűbb szerkezetű és magasabb gyantatartalmú, mint más fenyőfélék (a luc vagy a jegenyefenyő), az ebből gyártott bútorok pedig időtállóbbak és erősebbek.

Horizont ágykeretünket 100% tömör borovi fenyőből készítjük, ezért hihetetlenül masszív, kiemelkedő teherbírású, tartóssága pedig megfelelő karbantartás mellett a bükkfa ágyakkal vetekszik.


Halkabb és stabilabb szerkezet, egészségmegóvó felületkezelés


Ágykeretünk részei elemösszehúzó csavarral és tönkanyával rögzíthetők, mely (az esetek többségében) stabilabb és tartósabb megoldás, mint a fésűs-akasztós szerkezet.
Nagy előnye még ennek a kivitelnek, hogy a csavarok később bármikor újrahúzhatók. Ezért amikor a fa száradása miatt a csavarok kilazulnak, és az ágy elemei nyikorogni kezdenek, elég csak meghúzni ezeket, és máris abbamarad a kellemetlen nyekergés.

A kiváló borovi fenyő alapanyag, a precíz illesztések, a tönkanyás rögzítési mód együttesen garantálja, hogy a Horizont ágy egyetlenegy éjszakát sem fog megzavarni.
Költözéskor sem kell bajlódni, Horizont ágykeretünk ugyanis könnyen és gyorsan szétszedhető és összerakható újra, szerencsére nem hasonlít azokhoz az ágyakhoz, melyek 100 lépésben szerelhetők össze.

Gyártónk a felületkezelésre is nagy figyelmet fordít, a csökkentett oldószertartalmú lakkal kezelt Horizont ágy nem jelent veszélyt környezete és gyermekei egészségére.

Horizont ágyneműtartó nélküli ágykeret méretei:

• Fejvég magassága: 97 cm
• Fekvőfelület magassága (ehhez kell hozzáadni a matrac vastagságát): 27 cm
• Teljes szélesség: 99/149/169/189 cm
• Teljes hosszúság: 207 cm
• Anyagvastagság a lábaknál: 3,2 cm
• Anyagvastagság a többi részen: 2,4 cm


Megtetszett a Horizont ágykeret?


Van egy jó hírem, nem kell heteket várni, hogy kézhez kapja. Szaküzleteinkben általában van egy-egy darab belőle raktáron, ha éppen elfogyott, 1 héten belül megérkezik hozzánk, ugyanis gyártónk raktárában előre le van gyártva belőle vagy 50 darab minden méretből.

Készletről Ön is elviheti fenyő ágyunkat, a lapra szerelt ágykeret tapasztalataink szerint egy nagyobb kombiba a hátsó üléseket és az anyósülést lehajtva általában könnyedén be szokott férni. Mind a szállításnál, mind a szerelésnél nagyon kell vigyázni azonban, a fenyő ugyanis puhafa, felülete könnyen megsérül, megnyomódik.

Amennyiben szeretné, hogy garantáltan sérülés- és karcmentesen érkezzen a Horizont ágy, érdemes igénybe venni szállítási és szerelési szolgáltalásainkat.

Várjuk szeretettel alvásszaküzletünkben, ahol megnézheti és kipróbálhatja Horizont fenyő ágyunkat. Amennyiben kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot legközelebbi üzletünnkel – kattintson ide.

Töltse le a Horváth fenyőbútor elemjegyzéket.


Vásárlóink az alábbi termékcsoportok közül választottak:


Cikkszám: 10121
Gyártó: HORVÁTH FENYŐBÚTOR
Gyártó: Horváth Fenyőbútor
Garancia: 05 év
Ágy fekvőfelület magassága (matrac nélkül): 27 cm
Ágy fejvég magassága: 95 cm
Ágy anyagvastagsága: 3,2 cm a lábaknál; 2,4 cm az oldalaknál
Ágy fekvőfelület mérete: 090x200 cm
Anyaga: Borovi fenyő
Ágy teljes mérete: 099*200 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Ágy 090x200, Fix Fenyő ágy 090x200,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.