Jó helyen jár amennyiben szálláshelyet üzemeltet.

Szállodaipar számára kifejlesztett matracaink, egyéb alváshoz kapcsolódó termékeink és Aludj jól Magyarország Álom Szállás programunk, komplett megoldást kínálnak ahhoz, hogy vendégei elégedetten és pihenten távozzanak szálláshelyéről.


Szakértőink segítenek a választásban.

LEGYEN ÖN IS ÁLOM SZÁLLÁS!

A szálláshelyeken töltött idő egyik legfontosabb része az alvás, így vendéglátóként kiemelt figyelmet kell szentelnie, hogy megfelelő minőséget nyújtson ezen a területen. Nem ritka, hogy akár a több csillagos, sok extrával felszerelt szállodák sem tudják megugrani ezt az elvárást, míg például az alacsonyabb besorolású, különleges szolgáltatásokat mellőző szálláshelyek éppen biztosítják ezt a fontos alapszolgáltatást.


2018-ban felmérést végeztünk a hazai szálláshelyek vendégei körében. Kíváncsiak voltunk, hogy a vendégek hogy aludtak a különböző típusú szállásokon és mennyire voltak elégedettek.

És az eredmények?

Arra is rákérdeztünk, hogy melyek voltak azok a tényezők, amelyekkel elégedetlenek voltak a vendégek, és milyen javaslataik vannak a vendéglátóknak a jó alvás feltételeinek megteremtésére.

A válaszok meglepőek voltak, ugyanis a vendégek 62%-a a matracokra, illetve párnákra panaszkodott, ezek cseréjét indítványozta.

Szerencsére ezek olyan eszközök, amelyeknek a beszerzése könnyen kivitelezhető, és jelentősen növelhetik a vendégek elégedettségét.


A MATRACKUCKÓ SZÁLLODAIPARI TERMÉKEI BIZTOSAN FOKOZZÁK VENDÉGEI ALVÁS-ÉLMÉNYÉT!


Nem csak forgalmazzuk, hanem mi magunk gyártjuk termékeinket, így a cérna kiválasztásától, a termék csomagolásáig és házhoz szállításáig ellenőrizni tudjuk termékeink minőségét.

  • Kizárólag minőségi, bevizsgált alapanyagokkal dolgozunk
  • speciális, levehető és mosható huzatokkal látjuk el őket, így könnyen tisztán tarthatóak,
  • ráadásul a huzatok egymással is variálhatók, így nem számít, hogy melyik szoba melyik matracára kerülnek rá,
  • egy különleges, mégis egyszerű megoldással vendégei kedvében járhat az ágyak keménységét tekintve
  • egytől-egyig Magyarországon készítjük termékeinket saját varrodánkban,
  • különleges, csak nálunk elérhető alapanyagú matracokból választhat, és
  • matracainkra 10 év, huzatainkra pedig 2 év gyártói garanciát biztosítunk.

A MATRACKUCKÓ ALVÁSSZAKÜZLET HÁLÓZAT SZÁLLÁSADÓK SZÁMÁRA NYÚJTOTT SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁSAI• 48 órán belül biztosítjuk a huzatcserét matracokra és párnákra egyaránt,
• 72 órán belül teljesítjük az utánrendeléseket,
• kedvezményesen, sőt akár ingyenesen kiszállítjuk matracainkat, és elszállítjuk a használt matracokat,
• mi több, egyedülálló csereprogramot biztosítunk, melynek keretében a tölünk vásárolt matracokat új matrac vásárlása esetén visszavásároljuk:
- 3 év használat után 30%-on
- 4 év után 15%-on
- 5 év után 10%-on
- 6 év után pedig ingyen elszállítjuk őket.

Segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy ne csak Ön tudja mennyi mindent elkövet a vendégei minőségi alvásáért ezért az Aludj jól Magyarország program keretei között elindítottuk a Matrackuckó

ÁLOM SZÁLLÁS programját

ahol nem csak a vendégéjszkák száma, de a minősége is számítKérjen felmérést és egyedi árajánlatot az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünktől és csatlakozzon Álom Szállás programunkhoz, amely


Magyarország egyetlen, a vendégek értékelésén alapuló szálláshely minősítése

Nincs bíráló bizottság, sem szakmai zsűri. Az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány kizárólag a vendégek értékelésén alapul, így ennél megtisztelőbb kitüntetést nem is kaphat egy szálláshely. Leendő vendégeknek pedig nem is lehet ennél erősebb minőségi garanciát felmutatni.
Az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány a vendégek kitüntetése.További részletekért kattintson ide!
Az ALUDJ JÓL MAGYARORSZÁG! Program létrehozója és támogatója:
aludj-jol-magyarorszag.hu
• www.matrackucko.hu
• fb.com/matrackucko
• instagram.com/matrac_kucko
• pinterest.com/matrac_kucko