Termékek » GYAPJÚ TERMÉK » Gyapjú derékaljak

thumb
PRÉMIUM GYAPJÚ DERÉKALJ

2,5 kilogrammos bari gyapjú pázsit az ágyban – minden éjszaka. Ezért megéri lefeküdni.Méret:

30 124 Ft
(23 720 Ft + 27% ÁFA)

darab

Prémium gyapjú derékalj – a legjobb a kínálatban.


A hétszázát! Végre megérkezett a 700-as minőségű prémium gyapjú derékalj! Kizárólag azoknak, akik csak a legjobbal elégszenek meg!

Több anyag, finomabb érzés! Ez a derékalj jobban simogat, mint a 600-as kistestvére!Vásárlónk kristálytisztán mondja el véleményét gyapjú ágyneműinkről. Mi sem fogalmazhattunk volna jobban...

A Prémium gyapjú derékalj egyedülálló sűrűséggel rendelkezik. Tudtommal egész Magyarországon nem kapható ennyire magas sűrűségű bárány derékalj.

Bár az alapanyag 700 gramm/négyzetméter sűrűségű, maga a derékalj 1,4 kilogramm bárány gyapjút tartalmaz négyzetméterenként, ugyanis két külön oldalból varrjuk össze. Ez azt jelenti, hogy egy 90-es altakaró esetén 2,5 kilogramm finom bárány gyapjún töltjük az éjszakát. Jól hangzik, nem? Már csak ki kell próbálni.


Vigyázat, hamisítják!


Gyapjú derékalj vásárlásakor érdemes odafigyelni, hogy mit vesz meg az ember. Az utóbbi években nagy sláger volt a hamisított gyapjú ágynemű – és nem csak házalók és árubemutatók esetében.

A legegyszerűbb módszer, ha kizárólag megbízható forrásból vásárolunk. Amennyiben mégis gyanakszunk, a következő tesztet érdemes elvégeznünk.Nézze meg, hogyan készülnek gyapjú ágyneműink!


Gyújtsunk meg egy darabka gyapjút. Amennyiben égett szőr szagot érzünk – mint például disznó perszeléskor -, akkor megnyugodhatunk, valódi gyapjúról van szó. Ha viszont műanyagszag keveredik a dologba, akkor biztosra vehetjük, hogy gond van. Ilyenkor vagy műszál az egész takaró vagy kevert szál – gyapjút és műanyagot is tartalmaz.


Visszaadjuk a pénzt!


A Matrackuckó üzleteiben vásárolt gyapjú ágyneműk esetében természetesen nem kell attól tartania, hogy műszálat kevernénk a gyapjú közé.


Ha azonban mégis elégedetlen lenne a megvásárolt derékaljjal – például túl meleg -, akkor élhet a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. Az összeget nem kell levásárolni, nem nem teszünk fel kínzó kérdéseket. Egyszerűen visszaadjuk a pénzt.


Műszál a gyapjú derékaljban?Van egy módszer, amivel a gyapjú derékalj vastagságát könnyedén lehet növelni. Két gyapjúréteg közé be szoktak tenni egy vastag műszál réteget.

Ugye ön is érzi, hogy mi a baj ezzel a módszerrel? Az, hogy a gyapjú derékaljból műszálas derékaljat csinálunk.

Mi természetesen nem élünk ezzel a módszerrel. Altakaróink kizárólag természetes, ausztrál merinói gyapjút tartalmaznak.Hallgassa meg, mit mond kedves vásárlónk gyapjú á

gyneműnkről!


A birka nem bárány!


Nagyon fontos megjegyezni, hogy gyapjú és gyapjú között is óriási különbségek vannak. Sok helyen látni birka gyapjút, amely sokkal rosszabb minőséget képvisel, mint a bárány. De mi a különség a birka és a bárány között?

A bárány a kis birka. A bárány gyapjú pedig a kis birka első nyírásából származó gyapjú. Nagyjából az a különbség a kettő között, mint egy baba talpa és egy 40 éves férfi talpa között. Viccet félretéve, a bárány gyapjú sokkal puhább, finomabb anyag. Mindig érdemes érdeklődni, hogy a kinézett derékalj valójában milyen alapanyagból van. (Az Aranygyapjú esetében kizárólag báránnyal dolgozunk.)

Allergia


Sokan félnek, hogy allergiások a gyapjúra, vagy éppen attól, hogy a poratkák megtelepszenek a derékaljban. Szerencsére az atkák egyáltalán nem kedvelik a gyapjút, így az allergiásoknak nincs mitől félniük – a gyapjúra pedig a lakosságnak csak minimális része allergiás, szóval próbára fel! Ha mégsem jön be, még mindig élhetnek a pénzvisszafizetési garanciával.


Itthon készül

Az Arangyapjú termékek megalkotói...

Az Arangyapjú termékek egytől egyig Magyarországon, a Hahn család varrodájában készülnek, így megvásárlásukkal ön magyar családokat támogat.

Prémium gyapjú derékalj tulajdonságai:

Otp Áruhitelre igényelhető derékalj Részletekért kattintson ide!
100% pénzvisszafizetési garancia!
Ingyenes házhozszállítás!
100% merinói gyapjú
Meleg téli derékalj
Biztosítja a bőrünk lélegzését, nem izzadunk bele, mert a kicsapódó verejtéket elpárologtatja
Maximális komfortot nyújt télen-nyáron
Hőmérséklet kiegyenlítő hatása van
100%-ban természetes anyag, allergiásoknak is ajánljuk
Lanolintartalma védi a szennyeződésektől, ezért ritkábban igényli a mosást, mint más textíliák
17 százalékkal több gyapjút tartalmaz, mint a sima derékaljaink
• Egy 90x200-as derékalj 2,5 kg valódi ausztrál gyapjút tartalmaz
700 gramm/négyzetmér sűrűség (de mivel két ilyet varrunk össze, a valós sűrűség 1400 gramm négyzetméterenként.)

Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy jöjjön el hozzánk személyesen. Üzleteink elérhetőségeit ide kattintva tekintheti meg.


Cikkszám: 40701 DEREKALJ 080
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Garancia: 02 év
Méret: 080x200 cm
Anyaga: Gyapjú
Gyapjú szálsűrűsége : 700 g/m2
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Gyapjú derékalj 080x200cm, Hazai termék, Hazai feldolgozású termék,