Termékek » MATRAC » Rugós matracok

thumb
thumb
thumb
thumb
SPRING SPECIAL TÁSKARUGÓS MATRAC

7 zónás, kemény táskarugós matrac.Matrac méret:

77 965 Ft
86 627 Ft
(61 390 Ft + 27% ÁFA)

darab

Spring Special táskarugós matrac


A Spring Special matrac egy 7 ergonómiai zónával rendelkező, kemény táskarugós matrac. Az eltérő rugóvastagság alkalmazásával hoztuk létre a zónákat, melynek köszönhetően a matrac hatékonyabban alkalmazkodik gerincünk természetes vonalaihoz, formakövetését pedig tovább növeli a táskarugózaton elhelyezkedő 2 cm vastag nagyrugalmasságú (HR) hideghab.


Kemény táskarugós matrac kemény hölgyeknek/legényeknek!

Amennyiben egy keményebb táskarugós matracon pihenné ki mindennapi fáradalmait, Spring Special matracunkat ajánlom Önnek, mert bár mi nem vagyunk a kemény matracok hívei, el kell ismernünk, van akinek az hozza el az áhított pihentető alvást.

Special Spring matracunk tehát minden bizonnyal ideális lesz, ha beváltak már korábban Önnek a kemény matracok, esetleg olyat ajánlott orvosa, netán magasabb a versenysúlya vagy kizárólag háton alszik.

Az ergonómiai, 7 zónás kialakítás illetve a 2 cm vastag, rugalmas komfortréteg (35 kg/m3-es sűrűséggel) különbözteti meg matracunkat a kőkemény rugós ágybetétektől, melynek köszönhetően a Special Spring matrac nem képez nyomáspontokat a pihenő testen és támogatja a gerinc természetes pozícióban való pihenését.
Táskarugós matracon alszik

Levehető, mosható huzat a higiénikus alvásért!


Táskarugós matracunkat Quick Wash huzattal láttuk el, mely egy könnyed mozdulattal lecipzározható és levehető a matracmagról és ugyanilyen könnyen vissza is helyezhető.

Az átlagos matrachuzatokkal szemben a Quick Wash huzat ráadásul ketté cipzározható, ezért a felső, 40 fokon mosható része még kétszemélyes méretben is belefér a mosógépbe. Az alsó rész pedig a matracot védi a portól és az esetleges súrlódás közben kialakuló fizikai sérülésektől.

Special Spring matracunk is magyar termék, Érsekcsanádon készítjük Önnek. A táskarugózat Csehországból érkezik hozzánk, a huzat alapanyagát pedig Belgiumból szerezzük be.Ismerjen meg minket jobban! Nézze meg videóinkat!
Egyéb információk a Spring Special táskarugós matraccal kapcsolatban:


 • 100% pénzvisszafizetési garancia – személyes próba és matracvédő lepedő vásárlása esetén
 • Nem igényel drága rugalmas ágyrácsot
 • 10 év garancia
 • 7 ergonómiai zónás kialakítás
 • Súlyhatár: 140 kg/fő
 • Levehető, 40 fokon mosható huzat (mosáskönnyített, kettéválasztható)
 • 18 cm vastagság
 • házhozszállítási díjakért kattintson ide.


Kérdése maradt? Nem írtunk le mindent? Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső üzletünkkel! Kattinson ide üzleteink listájához.Óvja matracát! Használjon matracvédőt, hogy:

 • távol tartsa az atkákat és az allergiát matracától,
 • száműzze a port az ágyából,
 • megóvja új ágybetétjét a kellemetlen foltoktól!

Kattintson ide és tekintse meg matracvédőinket!


Vásárlóink még az alábbi termékcsoportok közül választottak:Cikkszám: 50301 SPRING 080/18
Gyártó: Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat
Matrac méret: 080x200 cm
Terhelhetőség: 140 kg/fő
Matrac huzata mosható: 40 C fok
Magasság: 18 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Álommatrac , Rugós matrac, Rugós matrac 080x200cm, Táskarugós matrac, Táskarugós matrac 080x200cm, Álommatrac 80x200cm, Matrac 80x200cm, Hazai termék, Hazai feldolgozású termék,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.