Termékek » FENYŐBÚTOR » Fenyő polcok

thumb
thumb
VÁGY FALIPOLC SZÉLSŐ ELEM (JOBBOS,BALOS)

5 év garancia!
Tömör borovi fenyő!
Kérjük írja a megjegyzés rovatba, hogy jobbos vagy balos polcot kér!


15 499 Ft
(12 204 Ft + 27% ÁFA)

darab

VÁGY FALIPOLC SZÉLSŐ ELEM (JOBBOS, BALOS)A HORVÁTH BÚTOR KFT. családi vállalkozás, ahol apáról fiúkra szállt a bútorkészítés mestersége, szenvedélye. Elkötelezettek vagyunk tehát Ön és a szakma iránt, hogy olyan bútorokat vásárolhasson meg kínálatunkból, amelyek sok évig megelégedésére szolgálnak majd és harmonikus életteret biztosítanak.

Tömörfenyő bútorainkkal a barátságos természetet, a praktikusságot és a tartósságot kínáljuk Önnek.

A természetességet képviselik a selyemfényű lakkal kezelt bútoraink.

A praktikusság ott jelenik meg, hogy a bútorainkkal összeállítható variációk száma szinte végtelen, maximálisan figyelembe veheti a szoba magasságát is, köszönhetően a komódjainkra, illetve a szekrényekre készített különböző rátéteknek.

Szintén a praktikussághoz kapcsolódik, hogy bútoraink egy részét lapra szerelten, kellő gondossággal csomagolva szállítjuk és így Önnek még a hazaszállítás, a cipekedés sem jelent gondot.


A tartósság alapvető feltétele részünkről a jó alapanyag és a precíz megmunkálás. Mi Észak-Karélia friss, tiszta szférájából importált, legmagasabb minősítésű borovi fenyővel dolgozunk, mely szerkezetét tekintve a legidőtállóbb fenyő alapanyagok közé tartozik. Jól képzett szakemberek modern technológia alkalmazásával készítik a tömörfenyő bútorainkat.

Bútoraink legfőbb jellemzője a magas fokú és finomságú megmunkálás mellett az erős masszív kivitel, amelyet a bútorok alkatrészeinek robosztus anyagvastagsága garantál. A termékeink terhelhetősége és tartóssága ezáltal hosszú időre megbízhatóan fennmaradva szolgálja tulajdonosát. Régi szóhasználattal: BENNE VAN AZ ANYAG. A korpuszbútoraink régóta jól bevált szoklis lábazattal készülnek, ami a megbízható statikai tulajdonsága mellett praktikus is, mert pl. lezárja a teret. Termékeink választéka állandóan bővül, fejlődik bízva abban, hogy az általunk gyártott bútorok elnyerik tetszését.


A Horváth Bútor Kft. termékeit illetve katalógusát üzleteinkben tekintheti meg!


Biztonságot keres?

  • Az egyik legmasszívabb a piacon

  • Lapraszerelt

  • 5 év garancia

  • Kiemelkedő anyagvastagság

  • 100% Magyar gyártás


Kérdése van?

Hívja Tanácsadóinkat az Önhöz legközelebb eső Alvásszaküzletünkben!

Töltse le a Horváth fenyőbútor elemjegyzéket.

Cikkszám: 10116
Gyártó: HORVÁTH FENYŐBÚTOR
Garancia: 05 év
Anyaga: Borovi fenyő
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
Horváth fenyőbútor, Horváth fenyő polc,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.