Termékek » NATURTEX PAPLANOK » VIRAL STOP / NO COVID PAPLAN

thumb
thumb
VIRAL STOP PAPLAN

NE MARADJON LE!
Tökéletes ajándék karácsonyra!
A VIRAL STOP™ termékcsaládra már most leadhatja igényét, előrendelését!
Szállítás november 20-tól!


9 411 Ft
(7 410 Ft + 27% ÁFA)

darabA VIRAL
STOP™ technológia hatékonyan veszi fel a küzdelmet a COVID-19 betegség elleni védekezésben, melyet a SARS-CoV-2 vírus európai törzsén sikeresen teszteltek, megfelelve az ISO 18184-2019 szabványnak, mely szerint 99,99 %-kal csökkenti a vírusok számát a termék felületén.

Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható. A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is.

Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit.
A VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek.
NE MARADJON LE!

Tökéletes ajándék karácsonyra!
A VIRAL STOP™ termékcsaládra már most leadhatja igényét, előrendelését!

Szállítás november 20-tól!HOGYAN MUKÖDIK A VIRAL STOP™?

A VIRAL STOP™ technológia a cink-pirithion (ZnP) és a cink-oxid (ZnO) vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amelyek hatékonynak bizonyultak a vírusok, többek között a koronavírus ellen is. Működése során megsemmisítia vírusok membránját, és blokkolja azok replikációs (többszöröző) rendszereit. A VIRAL STOP™ aktív gátat képez a kórokozókkal szemben is. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványoknak megfelelően számos baktérium és gombák esetében hatásos: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Aspergillus niger.

VIZSGÁLATOK ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

A VIRAL STOP™ technológiát számos független európaiintézmény tesztelte és hagyta jóvá, garantálva annak hatékonyságát és vírusölő képességét, amely az emberiszervezet számára nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagot. OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik.
A VIRAL STOP™ az egyetlen olyan textilkezelés, amelyet az SARS-CoV-2 európai törzsén teszteltek az ISO 18184 szabvány (azaz a textiltermékek vírusölő aktivitásának meghatározása) alapján a VibioShapen laboratóriumban: a fertőző betegségekre szakosodott orvosi biotechnológiai laboratórium is megerősítette hatékony működését.
A VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek.


Cikkszám: 17110
Gyártó: Naturtex Kft.
Gyártó: Naturtex Kft.
Paplan méret: 140x200 cm
Cimke hozzáadásához be kell jelentkezni.
VIRAL STOP NATURTEX termékek,

Név

Email cím

Új kérdés
Kérdések és válaszok:

Nincs még a termékhez kérdés hozzáadva.